Къде в Бургас? (48)

• 84 120
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Нали си здравно осигурена? Ще те прегледат в спешното без да плащаш, така мисля. Отивай не се чуди, сигурно е вирус.

# 271
  • ту тук, ту там
Да, нося си и здравната книжка. Мерси!

# 272
  • Бургас
elleni , обади се на твоя ЛЛ и питай къде да отидеш. Съвсем сериозно. По закон ако си в друго населено място, можеш да отидеш при който и да е ЛЛ и той пак трябва да те приеме. Друг е въпросът, че масово не желаят да го правят, защото е голяма хамалогия с отчитането.

Ако отидеш в спешното е възможно да ти искат пари. Няма да ти искат само ако постъпиш в болница, защото иначе няма кой да им плати прегледа, а така ще отчетат пътека.

anita_bs , благодаря!

rosi_030 , в последните десет години съм правила два основни ремонта. Наблюденията ми и от двата са, че ако има от всички майстори и всички фирми-доставчици поне две, които са без забележки -  доставка в срок, необъркани артикули, необъркани други неща, е голям късмет hahaha
При първия ремонт имах само една такава фирма - щори Гершман.
При втория - при всяка изскачаше някакъв проблем. Или ще объркат размери, или ще доставят нещо друго, или няма да може да го монтират както трябва, или ще забравят да направят схема на инсталации, или аз ще им кажа изрично да направят едно, а те ще си направят каквото си знаят...

Сега пак ми предстои ремонт и съм в голямо чудо...

# 273
Моля, посъветвайте ме каква раница да купя за детска градина и откъде. Колко голяма трябва да е и какво обикновено се носи вътре?
Не държа на марки, нещо прилично и бюджетно трябва да е.

Зависи в коя градина е записано детето. В градината която посещаваше синът ми шкафчетата бяха много тесни, а вътре трябваше да се намести багажа на 3-4 деца, което правеше стандартните раници невъзможни. Аз бях взела от тези от плат като торбичка. В градината осигуряваха всички нужни материали - сухи, мокри кърпи и слагах единствено надписано шише с вода и дрехи за преобличане - бельо, чорапи, а в понеделник давахме при влизане пижамката и си я взимахме в петък или по-рано ако е напишкана и е за пране. Пантофките по принцип стояха в градината, но моето дете настояваше да си ги прибираме. Обувките стоят на отделно рафтче не се е налагало да се прибират в раница. През зимата когато му събличах шушляковия гащеризон и якето е имало моменти в които съм ги взимала с мен на работа поради невъзможност да ги натикам в шкафчето, което вече беше препълнено с багажа на другите две деца.
Най-добре първо виж с какво място за багажа на детето ще разполагате, какво ще искат от вас госпожите и тогава потърси най-подходящата раничка като обем и твърдост.  

# 274
Здравейте!Кажете някоя добра фризьорка и да взима по-евтинко. smile3503

# 275
Здравейте, промениха се плановете и пристигнахме в Бургас.кой мол ще препоръчате да посетим или магазини  за тинейджъри.и къде може да се разходим

# 276
  • Бургас
има само 2 мола - мол ГАЛЕРИЯ е по-голям, с кино и т.н. и мол ПЛАЗА - по-малък, за разходка - центъра и морската градина

# 277
Здравейте, промениха се плановете и пристигнахме в Бургас.кой мол ще препоръчате да посетим или магазини  за тинейджъри.и къде може да се разходим

Мол Галерия е по-добре. А за разходка и аз препоръчвам морската градина.Ако имате повече време може да отидете с корабчето до остров Анастасия.

# 278
Благодаря ви, тръгваме към пясъчните  фигури и след това в мол галерия, в Слявейков нали? А за остров анастасия от къде може да се отиде? Дано само не завяли, че нещо се мръщи времето и пръса.

# 279
  • Бургас
Рори, благодаря!

# 280
Благодаря ви, тръгваме към пясъчните  фигури и след това в мол галерия, в Слявейков нали? А за остров анастасия от къде може да се отиде? Дано само не завяли, че нещо се мръщи времето и пръса.
За острова се тръгва от морска гара.Мисля,че има корабчета някъде през час,но ако е много бурно морето не ходят.На морска гара има информация. smile3503

# 281
Някой скоро посещавал ли е Teranova в Плазата,казаха че има доста намалени неща вярно ли е ?

# 282
Някой скоро посещавал ли е Teranova в Плазата,казаха че има доста намалени неща вярно ли е ?
Аз бях скоро наистина има доста намаления. Peace

# 283
newsm78 newsm78 newsm78

# 284
  • Пловдив
newsm78 newsm78 newsm78

Кажи какво искаш да си правиш и максималния бюджет, който може да отделиш.Всеки има различна представа за евтино и скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт