Къде в Бургас? (48)

• 84 113
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Момичета спешно трябва да разпечатам нещо цветно, да знаете къде в Бургас в неделя работи?

# 256
Работи Дигитала зад съда.

# 257
Момичета, знаете ли дали м-н Зайченцето бяло в Славейков работи в неделя и ако да до колко часа?  newsm78

# 258
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали м-н Зайченцето бяло в Славейков работи в неделя и ако да до колко часа?  newsm78
Ако е този до Била, да, работи. Не съм сигурна до колко часа е сега, но преди беше до към 18.

# 259
Irene, благодаря ти, аз даже съвсем бях изключила, че е там има Зайче и ходих до МОЛ-а  bouquet

# 260
Откъде из центъра купувате читава хартия за печене? Напоследък все попадам на някакви фалшиви...

# 261
Откъде из центъра купувате читава хартия за печене? Напоследък все попадам на някакви фалшиви...
                                                                                                                                                                     От Лидъл                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

# 262
И аз само от Лидъл-качествена и голяма ролка е хартията им .
Преди време купих една от магазин тип левче-оказа се тясна -не ми покриваше тавата на фурната ,свърши бързо ...

# 263
Септември навлижава, очаквам Икеа да отвори вече в Бургас.Че и рекламни пана има, явно скоро ще е.Някой да знае повече подробности?

# 264
        Има ли в Бургас аптека "Адонис"? Ако има - къде е?

# 265
  • Бургас
Моля, посъветвайте ме каква раница да купя за детска градина и откъде. Колко голяма трябва да е и какво обикновено се носи вътре?
Не държа на марки, нещо прилично и бюджетно трябва да е.

# 266
  • Бургас
Момичета, трябва ми фирма, специализирана в поставянето на гипсокартон и др.подобни плоскости.
Също и майстор - фаянсаджия, ама проверен и запознат с новите технологии! /последно попадам все на пишман-майстори - алкохолици, или такива, дето нямат елементарни инструменти и т.п./

Като чета твоя въпрос и ми идва идея. Има тема за Къде в Бургас, Лекари в Бургас, Гинеколози, училища и т.н. Защо да няма и майстори в Бургас. В момента правя ремонт и мога да споделя, че колкото умни и свестни майстори и толкова некадърни. А колко тарикати на дребно има... В

Ще ви споделя едно разочарование. Поръчвам щори. Взимат ми 10 лв. за посещение за взимане на размери, защото ако не поръчам си плащам размотаването - е логично е. Идва въпросния служител на фирмата, взима размерите, уточняваме щорите, той звъни в офиса да ми изчислят сумата със съответния цвят и десен. Казва ми сумата, пишем договор и аз плащам. ПИТАМ ГО - приспаднати ли са ми 10-та лева, за които ми казаха, че като поръчам ще ми се приспаднат. Казва - ДА махнати са. Отивам пак да поръчам за другата стая и реших да попитам сумата и какво се оказа, че тези 10 лв. ме е излъгал и си ги е сложил в джоба. След доста разговори се уточнихме с девойката, а и след звънене до въпросния, че е станало грешка и ще ми ги върнат. Сами се сещате, че отидох в друга фирма.

Второто ми разочарование. За същата стая поръчвам ламинат. Идват от фирмата поставят и накрая изравняваме сумата, защото уговорката е, че колкото останат квадрати ще се върнат, а и первази и т.н. Идеята е, че като дойдат да се направи монтажа, а да не се връщат в случай на недостиг. Почва изчисление и в един момент ми калкулира поставяне на преходна лайсна, 2 лв за синя зона - колко площ в града е синя зона сами знаета. Преглътнах тези 2 лв, но тъй като ми харесаха та ламинатите се върнах за другата стая и пак така. Питам - нали всичко ми беше калкулирано, защо ми взеха 8 лв за лайсната, защо си взеха и 2 лв за синя зона. И тя жената в магазина ама много искрено толкова се притесни, взе да показва стоковите разписки и между много думи. Те отчели с 15 лв. разлика. Монтажа е 3 лв. Не е трябвало да ми взимат и другите там сметки. Да казвам ли, че не ми върнаха парите и за другата стая търся друга фирма.

Спирам, защото поста стана много дълъг. За бояджиите, за майсторите на мебелите и за дограмата друг път.

# 267
  • Бургас
Тинтина, аз за моята кака купих раница за 10,00 лв. когато тръгваше на градина 1 група /розова с някакви феи/. Ами изкара ни до сега, когато вече ще е първи клас. Купих раницата от някакво магазинче по "Гурко" където продаваха играчки, чехли и т.н.  Какво трябва да има вътре предполагам в градината ще ти кажат, но обикновено дрехи за преобличане, сухи и мокри кърпи.   

# 268
Дами, магазин за перуки да знаете в града?

Моля, спешно е

Имаше вероятност да ми трябва преди години, имаше в търговския център до Младост в един от магазините мисля за бижута беше. Ако е за онкологично лекуващ/а се- те се получват с протокол от телк, но не знам точно къде  Peace

# 269
  • ту тук, ту там
Имам спешен въпрос!
Имам Т 39,2, сърцебиенее, аритмия и ниско кръвно. Бременна съм. Не съм от Бургас, съответно нямам ЛЛ тук. Ако отида в спешното, ще ме приемат ли? Без да плащам де, че ми писна да давам пари за всичко, а се страхувам, че може и в стационар да искат да ме приемат?

Общи условия

Активация на акаунт