Къде в Бургас? (48)

• 84 191
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
PraynigНякъде да има днес работещо фото?
Няголов и синове, в бившето Пикадили.
Благодаря!Свърших си работата! Hug

# 586
  • Бургас
Благодаря на всички, които се включиха за пералните!  Hug bouquet

# 587
  • Бургас
Някой знае ли къде се премести магазин Фиола (китайския, който беше в Пикадили)?

# 588
  • Бургас
От къде да си купя нож за почистване на стъклокерамичен плот?

# 589
Някой знае ли къде се премести магазин Фиола (китайския, който беше в Пикадили)?

Никъде не се е преместил все още,имаше бележка,че ще се мести в мол Плаза,но не е. Peace

# 590
Шпатули за почистване на стъклокерамични плотове има в магазин "Консуматив", от техните съм доволна. Предполагам и в повечето магазини за домашни потреби ще има...

# 591
  • Бургас
От къде да си купя нож за почистване на стъклокерамичен плот?
Аз съм си купувала от Технополис.

# 592
Момичета, къде има евтин стъклар? За Възраждане и Центъра става въпрос, но може и по другите квартали, ще ги взема с колата.
Трябва ми, за да ми изреже две стъкла 30x30 някъде за едни табуретки да ги направя нощни шкафчета.

# 593
Момичета, къде има евтин стъклар? За Възраждане и Центъра става въпрос, но може и по другите квартали, ще ги взема с колата.
Трябва ми, за да ми изреже две стъкла 30x30 някъде за едни табуретки да ги направя нощни шкафчета.
На ул. Оборище до  входа на наказателния паркинг има  стъклар

# 594
Някой ползвал ли е басейна в хотел Аква? Има ли много посетители? Могат ли да се наемат хавлии от там или е нужно да се носят собствени?

# 595
Търся пижама за момиче, 11-12 год., като размер/височина около 165-170. Тънка, но с дълги ръкави и крачоли, за сега да е подходяща. Насочете ме към магазин  Hug

# 596
  • БУРГАС
Къде в района на Изгрев мога да ми отрежат СИМ карта?

# 597
  • Бургас

Техномаркет?В бившето Пикадили.Пробвай при мобилния си оператор.Пак там има Виваком и М тел.На Велека Теленор.

# 598
  • БУРГАС

Техномаркет?В бившето Пикадили.Пробвай при мобилния си оператор.Пак там има Виваком и М тел.На Велека Теленор.
Тенкс,ще пробвам в Теленор.

# 599
  • Бургас
момичета предложете място за организиране на моминско парти( без кашмир), нямам никакво времеее Sad и от къде мога да купя някои дреболийки за него??

Общи условия

Активация на акаунт