Къде в Бургас? (48)

• 84 171
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
имате ли представа къде правят диагностика на японски коли в Бургас  newsm78

В сервизите на марката не правят ли?

Май няма сервиз на Митцубиши ,а и колата е много стара, не искам да ме "одрусват" ... затова ,ако знаете някакви читави сервизчета ,които да предлагат диагностика и за японски коли

# 646
  • Бургас
някой спомня  ли си кой беше магазина, който преди 1-2 г. беше на 2-ия етаж на Мол Плаза срещу магазина за играчки, имаше в него домашни потреби, съдове, хавлии и подобни

Мисля, че питаш за магазина на веригата за техника Технополис или Техномаркет. Аз го търсих скоро и го намерих преместен, но в много по-малък вариант на изхода към паркинга на 2-я етаж, към покрива т.е. @HOME  май така се казваше.

# 647
  • ту тук, ту там
Да, Техномаркет @Home беше. Видях, че са го преместили, но не съм влизала.

Момичета, аз вече не съм в района на Бургас! Ще спирам да следя темата, но някак си ми се прииска да ви благодаря, че ми помагахте тук! Бяхте ми много полезни през цялото лято! Желая ви хубава зима на всички!  Hug

# 648
  • Бургас
Върти се някаква клюка из Бургас, че МОЛ Плаза ще бъде затворен и обявен за продажба на търг.
Скоро в сайт на ЧСИ видях имот за огромна сума, чийто адрес приличаше на този на мола.

# 649
  • Бургас
продават се мол СТРАНД и магазин КАРФУР от мол Плаза в момента

# 650
В Изгрев има ли Зумба?

# 651
Препоръчайте ми място и доктор за очен преглед с разширяване на зениците, моля. Няма значение дали работи със здравната каса.

# 652
Не откривам координати на Спортния корпус към ПМГ, някой имали отзиви за басейна там?

# 653
В Изгрев има ли Зумба?
Най-близо до Изгрев се сещам за кооперацията на 5Д киното в Зорница, май танцово студио 24 се казваше. Имат страница във ФБ и сайт, не знам в момента какви точно занимания предлагат

# 654
Препоръчайте ми място и доктор за очен преглед с разширяване на зениците, моля. Няма значение дали работи със здравната каса.
Д-р Кузнецов

# 655
  • Бургас
Д-р Кузнецов
+ 1 за Д-р Кузнецов

# 656
Oфeлия, 29 е  Grinning
тук е графикът http://www.dancestudio29.com/index.php/calendar
Тези часове за зумба лично за мен не са удобни. Другаде в Изгрев не знам да има.

# 657
Д-р Кузнецов
+ 1 за Д-р Кузнецов
Благодаря ви!

# 658
  • Бургас
къде мога да направя медицинско за работа, освен в Света София

# 659
  • ту тук, ту там
Всяко GP може да ти направи. Плаща се. Цените май да по осмотрение на лекаря - от 5 до 15 лв. Но мисля, че дори и при твоя ЛЛ се заплаща.
Преди това си купи бланка от някоя книжарница.

Общи условия

Активация на акаунт