Къде в Бургас? (48)

• 84 088
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
bouquet Още веднъж много ти благодаря! bouquet
В централната част има ли ветеринарни аптеки?
Сещам се за една малка на Ботева, след пресечката със ул. Цар Самуил

Ще я потърся на картата къде е ул. Цар Самуил, че не сещам, благодаря ти  bouquet

# 691
  • Бургас

Ще я потърся на картата къде е ул. Цар Самуил, че не сещам, благодаря ти  bouquet
Зависи за какво ти трябва но в Братя Миладинови има една вет.клиника с аптека към нея и е доста добре заредена. Търсих преди време едно прахче за разстроиство при гризачите и там го намерих

# 692
Скрит текст:

Зависи за какво ти трябва но в Братя Миладинови има една вет.клиника с аптека към нея и е доста добре заредена. Търсих преди време едно прахче за разстроиство при гризачите и там го намерих

Трябва ми за витамини за гризачи  Grinning

# 693
  • Бургас
Ами в почти всички вет клиники има едни универсални течни витамини за птици, бозайници вкл. и гризачи- към 8-9-10 лв. ми се върти цената, с тях поя всички домашни любимци. Ако говорим за селскостопански животни работата е друга там количествата са по големи и наистина си за аптеката на Ботева, горе-долу малко преди спирката на билковата ако идваш от гарата, едно метално схлупено има цигари до нея и някакви фитнес добавки.

# 694
Ами в почти всички вет клиники има едни универсални течни витамини за птици, бозайници вкл. и гризачи- към 8-9-10 лв. ми се върти цената, с тях поя всички домашни любимци. Ако говорим за селскостопански животни работата е друга там количествата са по големи и наистина си за аптеката на Ботева, горе-долу малко преди спирката на билковата ако идваш от гарата, едно метално схлупено има цигари до нея и някакви фитнес добавки.

Трябват ми за мини домашни любимци  Heart Eyes Ориентирам се. Ще проверя и на двете места какво имат.  bouquet

# 695
  • На морето!
Търся си фризьор, който да работи с гореща ножица. Казаха ми за салон около Младежкия дом, но си търся такъв с лични препоръки.

# 696
  • Бургас / Славейков
 Търся тапицер в Бургас ,който  ако е възможно да   дойде на място .Става въпрос за един диван , който не е желателно да се мести .

# 697
  • Бургас
В Изгрев има ли Зумба?
Днес видях,че зумба има и в Спортен център Изгрев/до скейт парка/. Събота и неделя от 10-11 часа. Някаква студио Мелъди или нещо подобно.

# 698
  • у дома
Търся тапицер в Бургас ,който  ако е възможно да   дойде на място .Става въпрос за един диван , който не е желателно да се мести .
Има един тапицер, зад Новата поща, на паркинга. Те предлагат тази услуга, но трябва постоянно да им се звъни и напомня, че имат ангажимент. само ще кажа, че от май месец, миналия месец си претапицирах дивана...

Аз търся блузи с къс ръкав и жилетка в същия цвят, ако някой е видял някъде, моля да ми сподели  Simple Smile. Бяха много актуални едно време, сега не знам дали се продават още...

# 699
Кажете някой хубав магазин за обувки където има повече избор,освен тези по моловете. newsm78 Peace

# 700
Преди години си купих ботуши, българско производство от търговския център срещу Престижа в Славейков.Магазина беше в подземния етаж, проблема е, че не се сещам коя е фирмата.На ботушите не се чете Grinning Някой да се сеща?

# 701
Препоръчайте ми хомеопат в Бургас, моля.

д-р Филка Стоянова

# 702
Кажете някой хубав магазин за обувки където има повече избор,освен тези по моловете. newsm78 Peace

Магазин Висини.Намира се на ул. Александровска  след х-л България,посока жп гара.
Аз си купувам от няколко години от obufki.com

# 703
  • Бургас
Хубава шкембе чорба, къде?  Rolling Eyes

# 704
Хубава шкембе чорба, къде?  Rolling Eyes
На Капани
до затвора  от източната страна ,една кръчма ,завидение

Общи условия

Активация на акаунт