Къде в Бургас? (48)

• 84 124
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
ИКЕА отварят на 20 октомври.

# 676
Някой сменял ли е адресна регистрация скоро да ми каже как става? Нито знам къде да отида, нито знам какви документи се искат, изобщо нищо не знам.
Първо ти трябва нотариален акт за имота на чийто адрес искаш да си смениш адресната регистрация, ако сте под наем- договор за наем плюс наемодател и неговият нотариален акт. Отива се в общината отзад, алуминиевата дограма има гишета пише ГРАО, тамм се попълва нещо плаща се такса на място и ти издават един документ с който отиваш в РПУ-то да си смениш личната карта.

Т е наемодателя трябва да дойде с мен и да носи нотатиален акт? Това сериозно ли е? Ми ако живея на общежитие, което е хотел, както бях като студентка?! Ебаси тъпнята.

....
Абе какъв договор за наем ги гони тия, аз това сега го видях. Приятеля ми живее у нас и трябва да си смени регистрацията. Отвратена съм.

# 677
  • Бургас
никакъв договор за наем не ти трябва, просто собственикът на жилището попълва едно заявление, че е съгласен лицето да се регистрира на неговия адрес, а дали е   наемател, гадже или т.н. няма значение

# 678
  • Бургас
Днес видях, че изграждат някакви павилиони пред Триа - та. Знаете ли какво ще има?

# 679
Днес видях, че изграждат някакви павилиони пред Триа - та. Знаете ли какво ще има?

И аз ги видях днес и точно това се чудех. Simple Smile

# 680
Някой сменял ли е адресна регистрация скоро да ми каже как става? Нито знам къде да отида, нито знам какви документи се искат, изобщо нищо не знам.
Първо ти трябва нотариален акт за имота на чийто адрес искаш да си смениш адресната регистрация, ако сте под наем- договор за наем плюс наемодател и неговият нотариален акт. Отива се в общината отзад, алуминиевата дограма има гишета пише ГРАО, тамм се попълва нещо плаща се такса на място и ти издават един документ с който отиваш в РПУ-то да си смениш личната карта.

Т е наемодателя трябва да дойде с мен и да носи нотатиален акт? Това сериозно ли е? Ми ако живея на общежитие, което е хотел, както бях като студентка?! Ебаси тъпнята.

....
Абе какъв договор за наем ги гони тия, аз това сега го видях. Приятеля ми живее у нас и трябва да си смени регистрацията. Отвратена съм.

Със сигурност ще си много по - отвратена, ако разбереш, че на твоя адрес са се регистрирали 20 човека, на които не си виждала очите.
Или когато си сменяш личната карта в полицията, поради изтичане на срока й, разбираш, че престъпници, които искат да се намърдат в някой общински съвет като съветници, са ти сменили адреса. Злоупотребите с лични данни са ежедневие.

# 681
  • Бургас
Е щом е така отиваш ти и приятеля ти, плюс твоят нотариален акт за собственост и попълвате необходимите документи. Не виждам нищо чак толкова сложно, това е направено с оглед чужденци, злоупотреби и т.н.- идеята е собственика да даде съгласие някое лице да се регистрира на неговият адрес.

# 682
Благодаря ви на всички, които се включихте с отговори. Реагирах остро първия път, за което искам да се извиня. Просто ме стресира факта, че трябва да вадя важни за мен документи от нас. Не съм свикнала така, всичко си съхранявам чинно и не разнасям насам-натам, та си беше лек шок за мен, че за нещо такова трябва да ги вадя.

# 683
  • Бургас
Да знаете координати на някой, който поставя улуци?

# 684
В коя аптека могат да ми направят коларголови капки?

# 685
  • Пловдив
В коя аптека могат да ми направят коларголови капки?

На Вардар със сигурност могат, но съм купувала съставките и от други аптеки и съм си ги смесвала у дома.

# 686
 Благодаря много! bouquet
200мг Коларгол + 15мл физ.разтвор ли е рецептата? Как да измеря тия 200мг Embarassed

# 687
  • Пловдив
Благодаря много! bouquet
200мг Коларгол + 15мл физ.разтвор ли е рецептата? Как да измеря тия 200мг Embarassed

Дадоха ми саше с колоидно сребро на прах, което беше  точно необходимото количество, смесва с 15 мл физиологичен разтвор или 10 мл дестилирана вода.Не се употребява 2 часа след приготвянето и след 7 дни се изхвърля.

# 688
В централната част има ли ветеринарни аптеки?

# 689
 bouquet Още веднъж много ти благодаря! bouquet
В централната част има ли ветеринарни аптеки?
Сещам се за една малка на Ботева, след пресечката със ул. Цар Самуил

Общи условия

Активация на акаунт