Къде в Бургас? (48)

• 84 141
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Пазарували ли сте от магазина за български обувки на ъгъла на улицата към Първо РПУ? Доволни ли сте от обувките? Търся си български обувки, ежедневно-елегантни със среден ток.

# 661
  • Пловдив
къде мога да направя медицинско за работа, освен в Света София

В Ел Масри също може, става бързо.

# 662
  • Бургас
Пазарували ли сте от магазина за български обувки на ъгъла на улицата към Първо РПУ? Доволни ли сте от обувките? Търся си български обувки, ежедневно-елегантни със среден ток.

Цяло лято изкарах със сандали от тях и не са мръднали. Доволна съм много и от удобството им. Но опита ми е само с този чифт. Затворените обувки и боти не знам как са.

# 663
  • Бургас

къде мога да направя медицинско за работа, освен в Света София

В Ел Масри също може, става бързо.
[/quote]
къде беше Ел Масри точно

# 664

Цяло лято изкарах със сандали от тях и не са мръднали. Доволна съм много и от удобството им. Но опита ми е само с този чифт. Затворените обувки и боти не знам как са.

И това е ценна информация - качествени са, благодаря  bouquet

# 665
Има ли складове в Бургас за сувенири и домашни потреби и ако отговора е Да,Къде се намират??

# 666
Благодаря, но и на мен никак не са ми удобни часовете за Зумба.

# 667
Момичета, Някой скоро не търсеше ли детска количка за кукла, не тип чадър?! newsm78
Ако все още търси да ми пише на лични. Simple Smile

# 668
Има ли складове в Бургас за сувенири и домашни потреби и ако отговора е Да,Къде се намират??
За сувенири - Тандем зад БСУ. За домашни потреби - зад Търговската къща

# 669
  • Бургас
момичета търся учител по немски за 8 -ми клас, всъщност тази година започна да учи езика в училище  bouquet

благодаря ви и извинявайте ако не е по темата.

# 670
......... За домашни потреби - зад Търговската къща

Къде по-точно?

# 671
Подминаваш Търговската къща, КАТ и Танцовата академия. Свиваш в дясно. След 50м пак свиваш в дясно и виждаш една нова сграда. Там има склад за дом. потреби

# 672
А къде продават  бебешки дрешки на добри цени

# 673
Някой сменял ли е адресна регистрация скоро да ми каже как става? Нито знам къде да отида, нито знам какви документи се искат, изобщо нищо не знам.

# 674
  • Бургас
Някой сменял ли е адресна регистрация скоро да ми каже как става? Нито знам къде да отида, нито знам какви документи се искат, изобщо нищо не знам.
Първо ти трябва нотариален акт за имота на чийто адрес искаш да си смениш адресната регистрация, ако сте под наем- договор за наем плюс наемодател и неговият нотариален акт. Отива се в общината отзад, алуминиевата дограма има гишета пише ГРАО, тамм се попълва нещо плаща се такса на място и ти издават един документ с който отиваш в РПУ-то да си смениш личната карта.

Общи условия

Активация на акаунт