Къде в Бургас? (48)

• 84 187
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Търся пижама за момиче, 11-12 год., като размер/височина около 165-170. Тънка, но с дълги ръкави и крачоли, за сега да е подходяща. Насочете ме към магазин  Hug

На сина съм купувала такава от мола Галерия, магазин Original Marines, много са качествени, но са малко по-скъпи. В Н&М също има но са адски парцали.

# 601
Къде в района на Изгрев мога да ми отрежат СИМ карта?

Техномаркет?В бившето Пикадили.Пробвай при мобилния си оператор.Пак там има Виваком и М тел.На Велека Теленор.
Тенкс,ще пробвам в Теленор.

Теленор, ако си на сметка я сменят безплатно и ти дават от новите карти 3в1, което си е супер. За разлика от Мтел, които само заменят срещу скромна сума.

# 602
М-тел ми прехвърлиха информацията от старата в новата карта и ми дадоха 3 в 1 карта за 9.90 лв.

# 603
Търся пижама за момиче, 11-12 год., като размер/височина около 165-170. Тънка, но с дълги ръкави и крачоли, за сега да е подходяща. Насочете ме към магазин  Hug

На сина съм купувала такава от мола Галерия, магазин Original Marines, много са качествени, но са малко по-скъпи. В Н&М също има но са адски парцали.

bouquetБлагодаря! Ще си намеря път към Галерия  Wink

# 604
  • ту тук, ту там
Теленор вече не сменят безплатно! 5,90 май беше, миналата седмица сменяхме една карта! Отскоро е това, месец може би откак имат такса!  Rolling Eyes

# 605
  • Бургас
Някой знае ли какво ще има на Тройката. Гледам правят някаква голяма сцена. В Гугъл нищо не намерих.

# 606
Някой знае ли какво ще има на Тройката. Гледам правят някаква голяма сцена. В Гугъл нищо не намерих.

Снощи я спретнаха. Не разбрах какво ще има, нямаше никакви следи. И мислех, че е само за снощи. Интересно  Rolling Eyes

# 607
Знаете ли някой евтин магазин за зимни пижами? newsm78

# 608

http://www.burgasinfo.com/news/view/8/60727/

# 609
Препоръчайте ми хомеопат в Бургас, моля.

# 610
Да знаете къде  в  Лазур  или  района около  Гурко  да продават  малки бурканчета  и въобще буркани - в Болерото нямаше  , ще проверя  пак да не са извадили , също  питах в една- две домашни потреби  , но нямат .

# 611
Да ми препоръчате добър педиатър, който води Дк, и е в централна част.

# 612
Да знаете къде  в  Лазур  или  района около  Гурко  да продават  малки бурканчета  и въобще буркани - в Болерото нямаше  , ще проверя  пак да не са извадили , също  питах в една- две домашни потреби  , но нямат .

В Лидл имаше, мисля и в Метро.

# 613
  • Бургас
Чувала съм добри отзиви за Ферфериева и Вълков,но нямам лични впечатления.

# 614
Чувала съм добри отзиви за Ферфериева и Вълков,но нямам лични впечатления.

Аз съм доволна от Вълков, но не знам дали приема нови пациенти. В съседния кабинет е Корнел и за нея само хубави отзиви съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт