Къде в Бургас? (48)

• 84 178
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Да ми препоръчате добър педиатър, който води Дк, и е в централна част.

Д-р Згурова, в МЦ 1 на Иван Вазов срещу Транспортна.

# 616
Да знаете къде  в  Лазур  или  района около  Гурко  да продават  малки бурканчета  и въобще буркани - в Болерото нямаше  , ще проверя  пак да не са извадили , също  питах в една- две домашни потреби  , но нямат .

В Лидл имаше, мисля и в Метро.
за там знам , но аз писах , че търся в района -Лазур  или  района около  Гурко  , понеже съм без транспорт   в момента

# 617
  • Бургас
кога ще откриват ИКЕА и дали ще има нещо като намаления за първия ден на откриването  newsm78

# 618
Калиопе  и Теранова  затвориха ли или работят до края на месеца?

# 619
  • Бургас
кога ще откриват ИКЕА и дали ще има нещо като намаления за първия ден на откриването  newsm78
Последно за 10 октомври бяха анонсирали откриването, ама какви "екстри" ще има, ако има, не са обявили май Peace

# 620
Калиопе  и Теранова  затвориха ли или работят до края на месеца?
Четох статия,че са затворили.Вчера е бил последния ден. Peace

# 621
  • Бургас
Препоръчайте ми хомеопат в Бургас, моля.
Чувала съм добри отзиви за Ферфериева и Вълков,но нямам лични впечатления.

Аз съм доволна от Вълков, но не знам дали приема нови пациенти. В съседния кабинет е Корнел и за нея само хубави отзиви съм чувала.

Вълков отдавна не приема нови пациенти. За Ферфериева нямям лично мнение, но имам доста приятелки, които си водеха децата при нея и не са доволни. В повечето случаи след нейното лечение завършваха с пневмонии.

# 622
  • Бургас
За Ферфериева знам, че е в лошо здравословно състояние и не практикува в момента (от няколко месеца). Моето дете от 3 години и половина е при д-р Джокло, от която съм доволна - класически хомеопат е, педиатър по специалност, обяснява ми каквото я попитам, най-често направо там си получавам лекарството, вдигала си е телефона винаги, когато съм ѝ звъняла (не съм от прекаляващите, обаче), детето се е повлиявало винаги добре от предписаното лечение и антибиотици или други алопатични лекарства не е приемало. Че ми е и близко на всичкото отгоре  Mr. Green

# 623
  • Бургас
За Ферфериева потвърждавам последното мнение. След нейно лечение стигнахме до спешното за урбазон. Тогава приключихме с хомеопатията. Беше преди 8 години с големия ми син, тогава 2 годишен.

# 624
  • Където морето целува небето...
Ферфериева не приема вече. Къде е кабинетът на Джокло?
Теранова и Калиопе затвориха окончателно.

# 625
  • Бургас
Ферфериева не приема вече. Къде е кабинетът на Джокло?
...
В Зорница блок 50 - зелената кооперация зад Макдрайв Peace

# 626
Кажете някакви места, близо до Бургас за разходка през уикенда.... newsm78
Наизуст знаем Парк Рoсенец ,  кът Банево, еко къта до Каблешково, морската градина, центъра, Айтоския Зоопарк и т.н.
Сега пак ще е топличко и  целия ден на въздух ще е идеално зареждане за другата седмица, когато ще вали.

# 627
За замъка в Равадиново се сещам, но сигурно сте ходили. До Созопол сме отскачали, когато просто ни се шляе.

# 628
Да. И там е ходено smile3503
И в Созопол, и в Несебър, и на кея в Сарафово... smile3506

# 629
  • Бургас
Да. И там е ходено smile3503
И в Созопол, и в Несебър, и на кея в Сарафово... smile3506

Божура?

Общи условия

Активация на акаунт