Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 381
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
За Златина Андонова някой може ли да даде отзиви newsm78 .  Във фейсбук страницата и направените от нея веждички изглеждат доста добре. За София става въпрос.
https://www.facebook.com/MicrobladingZlatinaAndonova/?fref=ts

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 03:01 от Miju

# 106
  • Пловдив
 Да се похваля,че от месец и малко и аз вече имам прекрасни вежди  Heart Eyes Heart Eyes Споделям тъй като преди да се реша на процедурата микроблейдинг търсих отзиви и коментари, та дано съм от полза на някой  Blush Аз се доверих на Деси от ЦитМед. Страхотен професионалист и човек! изключително довона съм! Толкова естествени и красиви вежди ми направи  Heart Eyes Heart Eyes Никой не разбра,че съм си правила тази процедура,което за мен означаваше,че седи много естествено. В същото време околко мен други познати си направиха,но при други момичета,е,не че нещо,но разликата беше огромна в полза на моите!  Blush Blush Ако някой има въпрси,с радост ще отговоря! Хубав ден!  bouquet

# 107
Някой от Бургас, който да си е правил веждите тук
https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0 … 03308760/?fref=ts

На снимки изглеждат добре, но дали е така  Grinning

# 108
  • Щастлива мама на 3 слънца
някой да е хидил  при тази жена ? http://marusyagrigorova.com/

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 18:41 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 109
  • Варна
Адреналинка, прочетете малко по назад, някой беше писал за Маруся.

# 110
Аз почнах от началото да чета.  благодаря

# 111
Здравейте. Имате ли наблюдения върху работата на Дима стил Варна? Имам час за консултация днес. От година събирам информация за перманентен грим и тъкмо реших да отида при Нина и разбрах, че е заминала в чужбина. Сега събирам информация за този салон. Притеснявам се, защото това е нещо, което се забелязва от пръв поглед и не искам да рискувам. Благодаря предварително.

# 112
Аз почнах от началото да чета.  благодаря
за съжаление не намерих никъде

# 113
  • Бургас
Микроблейдинга-ако се откажеш от него с времето изчезва ли оцветяването? Колко често се ходи на ретуш?  Не обичам, а и нямам много време да ходя по салони.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 08:04 от Галчудо

# 114
А може ли да се махне перманентния грим? Ако искаме да спрем някой ден с него? Някой може ли да качи снимки на перманентен грим на 1-2 години
Благидаря!

# 115
От няколко години бях с перманентен грим, а вчера си направих микроблейдинг, при Валентина Пеева /Варна/. Ще ходя на ретуш след 1 месец. Много съм доволна от резултата.

# 116
  • Бургас
Наистина се е получило добре. bouquet

# 117
Привет момичета,
смятям да си направя микроблейдинг в козметичен салон Дуписима.
Някой да има отзиви? newsm78

# 118
Здравейте, бях писала преди доста време в темата със молбата да ми дадете съвет или мнение къде да изкарам курса. Е, след дълго лутане къде, при кого и как точно ще се науча за два дни избрах мястото и най-вече човека. PeaceНяма да правя реклама,но обучението беше на изключително ниво и съм много доволна, отне ми 12 дни, от които 2 дни теория,а практиката се състоеше в това да направя 12 модела. Та така,вече практикувам успешно, развивам се и най-вече влагам душата си. Blush Heart Eyes
Благодаря ви, много успехи на всички, а на тези, на които им предстои процедурата-прекрасни веждички!

# 119
Момичета, кой метод е по-безболезнен - микроблейдинг или светлосенки? Мои приятелки си правиха микроблейдинг и са изпитали ужасна болка. Същото ли е при светлосенките?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт