Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 437
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
  • На остров
Някой има ли отзиви за студио Envy me за микроблейдинг?

# 121
Мацки, моля ви, споделете съвети. Ще минат след 3 месеца две години от както си направих перманентни вежди при Бисерка. Харесва ми форма, всичко, но цвета за това време, толкова много изсветля вече и е буквално червен, без да си сложа фон дьо тен и молив за вежди не мога да изляза от вкъщи, а ако нямам време задължително съм със слънчеви очила  Crazy
Споделяйте опит какво правите, когато не желаете повече да си правите "опреснителни" процедури, или в един момент те стават задължителни, че само като се гледам и се плаша  Whistling

# 122
Може да се каже, че стават задължителни  Laughing
Ако те дразнят, може да отидеш да ги махнеш с лазер ( щом е паднал пигмента ще е по лесно)
А може да отидеш и на освежаване и пак да хвърлиш молива  Laughing Сега поне има повече избор и цените са по приемливи  Peace

# 123
Аз също съм на 2 години ,правих си ги във Варна и мога да кажа че цветът избледня,но в никакъв случай не ми е необходим молив.Няма ги нито сивите,сините или червеникави оттенъци както повечето
се оплакват.Дилема ми е сега как да ги повторя при друг и да се получи същия ефект Sad Жената на която се доверих вече не е в България

# 124
  • Варна
Според мен донякъде зависи и как кожата реагира на пигмента. Така че според мен материалите имат значение,  но и човека с неговата пигментация също. Така че може би ти имаш късмета кожата ти така да реагира Simple Smile
А къде прави преди години, да не би при това момиче в Пикадили парк, която мисля вече я няма тук.

# 125
Здравейте, сега открих темата и ще се връщам да чета Simple Smile Незнам дали е коментирано, но някой има ли представа каква е цената на microblading  при Аделина Цанева?

# 126
  • Варна
Почти година по-късно ще ходя на микроблейдинг при Диляна Лазарова...явно светлосенките не са моя тип перманентен грим... Peace Всъщност, ако правилно се ориентирам след процедурата външния вид не е толкова стряскащ, колкото при светлосенките...т.е. можеш да си ходиш спокойно по улиците без да  всяваш смут?  Mr. Green

# 127
Здравейте,

Преди година и половина си правих веждите при Нина (Пикадили парк - Варна), но избледняха на места още след първите 6 месеца и отново се върнах към мъките с постоянното рисуване...
Сега се чудя къде да ги направя. Мислех да пробвам с Маруся, но не успях да намеря отзиви за нейната работа. Снимките, които тя качва изглеждат доста добре.

Моля за мнение и насоки Simple Smile

# 128
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте,

Преди година и половина си правих веждите при Нина (Пикадили парк - Варна), но избледняха на места още след първите 6 месеца и отново се върнах към мъките с постоянното рисуване...
Сега се чудя къде да ги направя. Мислех да пробвам с Маруся, но не успях да намеря отзиви за нейната работа. Снимките, които тя качва изглеждат доста добре.

Точно нея Мн ми я хвалят

# 129
  • На остров
Аз си направих микроблейдинг и съм доволна. Март месец живот и здраве на втората процедура.
Мен ме устройва да си ги правя 1 годишно  Simple Smile

# 130
Здравейте,

Точно нея Мн ми я хвалят

Аз също си правих при нея......Не съм доволна от резултата.Много бързо и моите избледняха.....

# 131
Аз си направих микроблейдинг и съм доволна. Март месец живот и здраве на втората процедура.
Мен ме устройва да си ги правя 1 годишно  Simple Smile
  Здравей,аз също си направих микроблейдинг вчера и мен ме устройва да го подновявам на една година,искам да те питам какво ти казаха  на теб колко време след процедурата трябва да се мажеш с мехлем ,на мен ми казаха 12 дни,но ми се струват много..

# 132
  • На остров
Една седмица мазах аз. Първите 2 дена много често първо с детски мокри кърпички и след това бепантен после 3 пъти на ден само бепантен.

# 133
Една седмица мазах аз. Първите 2 дена много често първо с детски мокри кърпички и след това бепантен после 3 пъти на ден само бепантен.
Много благодаря, bouquet

# 134
Аз искам да си оправя моите вежди ,но все още търся подходящия човек и място ..

https://www.facebook.com/leboudoir.sandanski/posts/974213352661294?fref=nf
коментари за това студио??

А за микроблейдинга да споделите цени ? и къде го правихте ? ако може и снимка - преди след .. ще съм благодарна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт