Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 491
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Привет дами!
От доста дълго време имам огромното желание да си направя вежди, но по финансови причини все ми се разминава. От Русе съм, знам за нашето светилото Бисерка, но не мога да си позволя нейните процедури. От известно време наблюдавам един салон, който пусна ваучери в Грабо. Вероятно никой от вас не го е посещавал, но ще се радвам да хвърлите по един поглед на снимките и да дадете мнение дали да рискувам. Приемам и насоки за други места в Русе.
https://www.facebook.com/pg/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82 … d=890682494396527
Аз съм от Русе, ходих и говорих с жената. Ако знаеш какво искаш и й помогнеш, според мен ще се справи добре. Следя всички, които правят микроблейдинг в Русе и тази дама ми допада. Още не съм отишла защото каза, че не трябва да го комбинирам със солариум.

# 166
  • Русе
Благодаря Камалия, ще отида и аз на място да видим какво ще каже  bouquet bouquet bouquet

# 167
На мен не ми издържат дълго веждите също.Два пъти съм ги правила при Бисерка-имат нужда от ретуш на 6 месеца,не на година.Не ходя-защото не съм във БГ,изчаквам докато се прибера -но не изглеждат добре вече.Да не говорим,че при мен избива на червено старият пигмент.

Щом избива на червено, според неща, които съм чувала, пигмента не е хубав. Не знам дали наистина е така  newsm78

# 168
  • тук и там
Аз знам че зависи от  кожата  как разгражда пигмента. Peace

# 169
  • при най-добрият мъж...
В повечето случаи избива на червено.Приятелка си прави при Бисерка-на третия месец изсветляха.Повтори процедурата-пак толкова време изтрая,явно е с мазна кожа и не държи пигмент.Моята кожа също е мазна,но при мен пигмента тръгна да изсветлява след година и половина.В момента в началото са ми по-светли веждите и бият на червено.

# 170
  • тук и там
Indira,ти къде прави твоите?Аз съм със мазна кожа  също,но както казах на Бисерка не ми издържат дълго .

# 171
  • Пловдив
Момичета,а я кажете как седи въпроса със солариума и лятното слънце  Rolling Eyes Мажете ли ги с нещо слънцезащитно и какво по-точно? Моите са вече на 6м, за сега са ок..притеснява ме само след лятото как ще са,но като ви слушам колко малко ви издържат...пак ще е добре година да изкарат  Crazy

# 172
  • София
Много ми харесват веждите на актрисата Ралица Паскалева (в момента в "Откраднат живот" се изявява),но за съжаление не мога да качвам снимки,за да ги покажа. Ако някой ги е забелязал би ли сподел каква е техниката? Бих искала да зная кой й ги е направил newsm78

# 173
  • при най-добрият мъж...
Indira,ти къде прави твоите?Аз съм със мазна кожа  също,но както казах на Бисерка не ми издържат дълго .

Моите ги прави Нина от студио "Дивайн" в Пикадили Парк във Варна.Лошото е,че тя си замина обратно за Украйна и аз съм в чуденка и проучвам при кого да отида сега.

# 174
И аз ги правих при Нина в Пикадили парк, но ми издържаха 6 месеца. Сега си търся друго място. Имате ли отзиви за Маруся?

# 175
  • Варна
И аз ги правих при Нина в Пикадили парк, но ми издържаха 6 месеца. Сега си търся друго място. Имате ли отзиви за Маруся?
Някой беше писал, не помня дали тук или някъде в ФБ бях чела че е правил при Маруся и не са издържали. Аз също преди време се бях навила да ходя при нея, после нещо се отказах.
Аз ходих при едно момиче Илиана ( до Гранд Мол й е салона) тя ми ги прегледа и каза че според нея не си струва да пробвам пак с Микроблейдинг защото очевидно че при мен не хваща добре кожата. И ми предложи направо да ми направи пернанентен косъм помкосъм. Така че обмислям в момента, какво да правя.

# 176
Някой беше писал, не помня дали тук или някъде в ФБ бях чела че е правил при Маруся и не са издържали. Аз също преди време се бях навила да ходя при нея, после нещо се отказах.
Аз ходих при едно момиче Илиана ( до Гранд Мол й е салона) тя ми ги прегледа и каза че според нея не си струва да пробвам пак с Микроблейдинг защото очевидно че при мен не хваща добре кожата. И ми предложи направо да ми направи пернанентен косъм помкосъм. Така че обмислям в момента, какво да правя.
Привет, а каква е цената при нея и колко издържа перманентния?

# 177
  • Варна
Косъм по косъм и микроблейдинг е една и съща процедура, доколкото знам  Thinking

# 178
  • Варна
Косъм по косъм и микроблейдинг е една и съща процедура, доколкото знам  Thinking

https://www.facebook.com/lovelybrowsmicroblading/

Това й е страницата еъв ФБ на това момиче. Не е едно и също Микроблейдинг и Перманент косъм по косъм. Тя имаше постове в страницата си как изглежда перманент косъм по косъм. Тогава беше на цена от 280лв. В момента не знам колко, защото виждам че сега има промоция за микроблейдинг на 150лв, а предния път като я питах беше 250лв. Така че нямам точно инфо за цената й към момента за перманентния.

# 179
  • Горна Оряховица
и аз се престраших за микроблейдинг в Търново. Вече 3ти ден мажа през 2 часа с бепантен и за сега нямам корички, доволна съм от резултата Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт