Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 501
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Добре се е получило,ох и аз се замислям и все не се решавам.

# 181
Здравейте! Да ви попитам за мнение и препоръка къде мога да си направя микроблейдинг в Бургас!Моята кожа също е мазна и като ви чета направо взимам да се разколебавам че нищо няма да се получи.

# 182
и аз се престраших за микроблейдинг в Търново. Вече 3ти ден мажа през 2 часа с бепантен и за сега нямам корички, доволна съм от резултата Wink
Скрит текст:

Здравейте, Къде във Велико Търново си го направихте, каква е цената и включва ли ретуш? Благодаря предварително за отговора! Хубава вечер! Simple Smile

# 183
  • Горна Оряховица
и аз се престраших за микроблейдинг в Търново. Вече 3ти ден мажа през 2 часа с бепантен и за сега нямам корички, доволна съм от резултата Wink
Скрит текст:

Здравейте, Къде във Велико Търново си го направихте, каква е цената и включва ли ретуш? Благодаря предварително за отговора! Хубава вечер! Simple Smile
в салон Бюти при Миглена. Цената е 250 лв и включва ретуш до 6 месеца Simple Smile

# 184
  • София
Здравейте, за съжаление нямам възможност да изчета темата и се надявам никой скоро да не е задавал този въпрос Simple Smile Може ли микроблейдинг да се сложи, ако искаш просто да ти се подобри формата на веждите (имаш си достатъчно вежди, но формата не ти харесва) и процедурата ще наруши ли съществуващите косъмчета?

# 185
  • Горна Оряховица
Здравейте, за съжаление нямам възможност да изчета темата и се надявам никой скоро да не е задавал този въпрос Simple Smile Може ли микроблейдинг да се сложи, ако искаш просто да ти се подобри формата на веждите (имаш си достатъчно вежди, но формата не ти харесва) и процедурата ще наруши ли съществуващите косъмчета?
точно както при мен. аз исках да се запази формата /съответно всички мой косми. Все пак след 10 години сигурно няма да си правя такива процедури и не искам да са ми плешиви веждите/. Исках и да бъдат максимално естествени - да не си личи че съм правила някакви процедури. Крайният резултат за мен е много задоволителен. Simple Smile

# 186
  • София
В крайна сметка се зачетох в темата и явно зависи от няколко неща: типа на кожата, вероятно материалите които се използват?? и колко добър е този, който ти ги прави..

Колко време ходиш с червени вежди (имам предвид зачервени от процедурата?), може ли да се появява човек на публично място  Wink

# 187
  • Пловдив
Пак зависи от кожата  Peace Моите изобщо не бяха зачервени  Peace Правилни изводи си си направила  Wink Мисля,че процедурата е идеална най-вече за подобряване на формата,без да пострадат естествените ти косъмчета  Wink

# 188
  • На остров
И аз мисля че няма как да пострадат съществуващи вежди.
Аз съм доволна много от ретуша. То при мен си беше направо нова процедура защото според козметичката не ме било хванало добре, аз си се харрсвах и преди. И след 1 та процедура и след ретуша съм пътувала директно и си изглеждах съвсем добре. Препоръчвам салон Енви в София и Краси. Като услуга като от отношение към клиента и всичко. Доволна съм Simple Smile .

# 189
На мен не ми издържат дълго веждите също.Два пъти съм ги правила при Бисерка-имат нужда от ретуш на 6 месеца,не на година.Не ходя-защото не съм във БГ,изчаквам докато се прибера -но не изглеждат добре вече.Да не говорим,че при мен избива на червено старият пигмент.

Щом избива на червено, според неща, които съм чувала, пигмента не е хубав. Не знам дали наистина е така  newsm78

точно. Качествения пигмент не става червен или сив.
Досега съм ги правила 2 пъти и не се е получавало червено или сиво. С мазна кожа съм и въпреки това издържаха година и половина първия път, сега също не са мръднали от декември.

# 190
  • На остров
Аз за пигмент не знам защото съм с най светлият възможен.

# 191
  • София
Здравейте, от изчетеното до тук си направих списък на споменаваните студия/козметички в София, които практикуват микроблейдинг (със сигурност този списък не е изчерпателен):
Аделина Цанева – 350 лева – с добри мнения, от FB страницата й се вижда, че известни личности ходят на някакви процедури при нея
Кети Симеонова
Цвети Бита – има негативни и положителни коментари в темата
ЦитМед – има недоволни, има и една доволна потребителка от момиче на име Деси
Angellestyle – противоречиви мнения
BROW ART Microblading Academy
Shahrzad Beauty
Бисерка
Envy Me – 270 лева
Диляна Лазарова
Златина Андонова (https://www.facebook.com/MicrobladingZlatinaAndonova/)
Дуписима - вече не предлагат микроблейдинг, а микропигментация

Може би повечето от вас са го гледали: https://www.youtube.com/watch?v=G0ug6mhXjAE - попаднах на това докато търсех информация по въпроса..

И сега как да избера? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

А какво е микропигментация, някой знае ли?

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 16:04 от jenn_kata

# 192
  • Варна

jenn_kata, по резултати на клиенти  Crazy Hug

# 193
  • Горна Оряховица
Здравейте, от изчетеното до тук си направих списък на споменаваните студия/козметички в София, които практикуват микроблейдинг (със сигурност този списък не е изчерпателен):
Аделина Цанева – 350 лева – с добри мнения, от FB страницата й се вижда, че известни личности ходят на някакви процедури при нея
Кети Симеонова
Цвети Бита – има негативни и положителни коментари в темата
ЦитМед – има недоволни, има и една доволна потребителка от момиче на име Деси
Angellestyle – противоречиви мнения
BROW ART Microblading Academy
Shahrzad Beauty
Бисерка
Envy Me – 270 лева
Диляна Лазарова
Златина Андонова (https://www.facebook.com/MicrobladingZlatinaAndonova/)
Дуписима - вече не предлагат микроблейдинг, а микропигментация

Може би повечето от вас са го гледали: https://www.youtube.com/watch?v=G0ug6mhXjAE - попаднах на това докато търсех информация по въпроса..

И сега как да избера? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

А какво е микропигментация, някой знае ли?
микропигментацията не е ли "татуировката"? това, което при веждите стои леко като разлято, а не ефекта при микроблейдинга-естествен косъм. Може и да бъркам.

# 194
  • София
Уж е нещо между двете - има отделни косъмчета и нещо, на което казват светлосянка.. Процедурата е доста по-дълга, не знам дали не е по-болезнена, защото пигмента се вкарва още по-навътре в кожата. Дълготрайността пак зависи от кожата.

Общи условия

Активация на акаунт