Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 170 499
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
На приятелка и станаха страхотни, но тя каза, че има голямо значение каква е кожата, при мазните било по-трудно и върху каква основа се работи.

# 556
  • София
Не е по темата точно,но...С 3д мигли съм от 4 месеца,харесват ми много,но искам сега малко да си дам почивка.Мина месец от последната подръжка и вече са доста зле.Как да махна оставащите мигли лесно.Ако ги намажа с крем,дали ще паднат?Не искам да ги дърпам.

# 557
Не е по темата точно,но...С 3д мигли съм от 4 месеца,харесват ми много,но искам сега малко да си дам почивка.Мина месец от последната подръжка и вече са доста зле.Как да махна оставащите мигли лесно.Ако ги намажа с крем,дали ще паднат?Не искам да ги дърпам.
В никакъв случай не опитвай да ги махаш сама. Отиди при козметичката, която ти ги слага или при друга, която се занимава с това и да ти ги махнат  bouquet
Имай в предвид, че твоите сега ще са много къси и дори спирала няма да можеш да слагаш  Laughing
Вземи си хубаво рициново масло да мажеш вечер, а през деня изкуствени мигли ( ако хептен не можеш да се гледаш така)

# 558
Моите си бяха съвсем нормални, след като паднаха изкуствените. Точно каквито си бяха преди. Подкрепям, обаче, да не ги сваляш сама. Първо, че не става ( пробвала съм ) и второ може да си увредиш твойте. Отиди при козметик, отнема 10 - 15 мин.

# 559
  • София
Благодаря ви,момичета! bouquet
А вие давате ли си временна почивка от миглите?
Аз мисля пак да си сложа,но просто сега искам да съм малко без мигли Wink

# 560
Здравейте момичета, някоя от вас да си е махала перманентен грим от вежди или дали можете да ме насочите къде се прави в София?
Благодаря Ви предварително!

# 561
Verji Aleksandrova и аз се опитвам д анамеря специалист по премахване, но в гр. Варна.

Вчера говорих с Йоана Колева, която уж маха - каза, че след това пак трябвало да се прави отгоре ,защото се изсмуквал пигмента и ставало светло мястото и такива нещаааааа. лудница.......

# 562
Перманентния грим не е ли като татуировките, а те се махат само с лазер май.

# 563
за съжаление май да.............. мн гадно

# 564
За София може да питате в Цитмед, Деси.

# 565
Лошото е, че при мен потъмняха след ретуша, иначе формата ми е добре и не обвинявам дамата, която ме направи. Даже ми каза ако искам да отида и да пробва да ми ги изсветли, но често казано ме е страх от крайния резултат.

# 566
El_83 добри ли са отзивите от Цитмед?

# 567
Аз съм доволна.Прави ми ги Деси.

# 568
  • Пловдив
Аз съм доволна.Прави ми ги Деси.

И аз знам,че в Цитмед премахват перманент  Peace Моите вежди също са правени при Деси, изключителен професионалист и човек  Peace

# 569
Как се премахва перманентен, с какво?
Значи при микроблейдинг се ходи горе долу на 3 месеца за ретуш, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт