Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 467
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
  • На остров
270 лв в студио Envy me, кв Стрелбище, София.
Нямам снимки преди и след, но се харесвам, което ми е целта.
Много внимателно работеше момичето, направи точно каквото и казах.
Исках да е максимално естествено и да се набива на очи както и с най свтъл цвят.

# 136
  • Sofia
   Ще попитам и тук... Много ми харесва формата и изобщо – цялостното впечатление, което правят тези вежди:

Скрит текст:

Снимките са малко некачествени, но предполагам, че се вижда достатъчно ясно.

Моите вежди, макар да са на 100% естествени, са нещо подобно на тези на снимките – и като форма, и като плътност / гъстота на косъмчетата. Не са чак толкова перфектни, обаче... Според вас, дали веждите на мацката са "правени" и ако – да, по какъв метод по-точно? bouquet Дали става въпрос за микроблейдинг или са просто рисувани с молив?

# 137
Здравейте, момичета! Завършила съм едно от най-престижните училища за микропигентация в Париж- Ecole Maud Maquillage Permanent Paris. Живея и работя във Франция. Ще се радвам да съм от полза в тази тема. Знам колко е важно да се харесваме и да имаме префектните вежди, устни, очна линия. Ако мога да съм полезна с информация и съвет съм насреща Simple Smile Успех в постигането на съвършените вежди Simple Smile

# 138
  • София
Аз си направих микроблейдинг преди около 1 месец при много добър специалист.
Харесва ми формата,която ми направиха.Преди ми бяха много "учудени".Сега са с по-скокойна форма(не равна,пак си има чупка) Peace
Но ми се иска да са по гъсти и по-дебели.Сега на ретуша мисля да го изисквам това.
Отделно много бързо ми изсветляха,може би защото съм с по-мазна кожа,а тя не задържа много
пигмента Peace
Казват,че колко ще издържат си проличава след ретуша,който все още аз не съм направила. Peace
Но колкото и да избледняват,не са като преди.Сега много по-лесно се оформят с молив. Peace
Не съжелявам изобщо Peace
На мен ми харесват тези,искам такава гъстота и дебелина Peace
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207191922898277&se … ype=3&theater

# 139
Здравейте и от мен. Бих искала да се включа във вашите редици, като горд "собственик" на вежди с микроблейдинг.  Ще следя темата с интерес. 
Много харесвам новата си форма, но ми се струва, че много бързо  ми избледнява цветът. Направих процедурата само преди 2 дни.

# 140
  • Пловдив
Здравейте,
Тук пишите за вежди, а някоя от вас правила ли си е грим на устните?
Може ли да споделите мнения, включително дали боли много, колко издържа във времето...
За устни чувам само отрицателни мнения. И виждам снимки на очертания сякаш с молив за устни, изглеждащи като остатъци от червило по края.
П.п. Не намерих отделна тема за устни затова пиша тук.

# 141
Дами, как стои въпроса с микроблейдинг и солариум? Колко време не трябва да се посещава след това?

# 142
  • при най-добрият мъж...
Аз много отдавна не съм писала в темата,но я следя.Перманента ми е на близо 1,5 години и започна да изсветлява в началото на веждите.Правени са при Нина в Пикадили парк,но сега се чудя при кого да отида.Разбрах,че на нейно място има ново момиче,видях нейни работи-не беше зле.Някой друг чувал ли е нещо за нея?Даже не знам как се казва.

# 143
Момичето е ползвало и молив или друг продукт за вежди, а и то се вижда, че са различни на различните снимки по-горе.

Много харесвам новата си форма, но ми се струва, че много бързо  ми избледнява цветът. Направих процедурата само преди 2 дни.
Приятелка, която прави сравнително отскоро микроблейдинг, ми е споделяла, че ако си с мазна кожа подходящия метод е перманентен грим, а не микроблейдинг. За нормална и суха кожа -  микроблейдинг. Тя визираше, че мазна кожа изхвърля по-бързо пигмента. Сега друг е вече въпроса, че перманентния грим налага подновяване на 6-7 години, тъй като след толкова започва да не изглежда добре, но все още си е там, но поизбледял, но пък, ако не искаш толкова трайна промяна. Най-важното е да се отиде при добър специалист, за да има красив резултат!

# 144
Здравейте! Направих си микроблейдинг преди 5 дни и въпреки че ги омазнявам постоянно падат корички и отдолу излиза много блед цвят, стои все едно нямам вежда там. Нормално ли е, след ретуш ще се оправи ли?

# 145

angel_eyes_90, аз съм в същата ситуация.  В по-горен пост го споделих. Вече съм почти на месец от първата процедура и в края на седмицата ще ходя на ретуш. След това ще споделя какво е положението. Според момичето, което ме прави,  всичко ще си дойде на мястото след  ретуша.

# 146
Здравейте! Направих си микроблейдинг преди 5 дни и въпреки че ги омазнявам постоянно падат корички и отдолу излиза много блед цвят, стои все едно нямам вежда там. Нормално ли е, след ретуш ще се оправи ли?
Аз съм  седмица след ретуш,определено е много по добре от първия път ,но да видим до кога ще се задържи така ,много често за съжаление на доста момичета след 2 месеца няма никой.....

# 147
Здравейте,
Моля посочете къде са ви правили веждите. Интересувам се за Варна.
Мерси ☺

# 148
  • Варна
Няма да спра да хваля Диляна Лазарова  Flutter Работи изключително прецизно и качествено  Peace

# 149
Записвам се и аз.

Правих си микроблейдинг при Рени Узуни преди повече от година и не мога да спра да я хваля!
Това е снимка непосредствено след процедурата:
Скрит текст:

Сега, след повече от година, само попълвам малко (със смесена към мазна кожа съм). За освежаване са, но формата си стои и изглеждат естествено Money

Общи условия

Активация на акаунт