Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 476
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Записвам се и аз.

Правих си микроблейдинг при Рени Узуни преди повече от година и не мога да спра да я хваля!
Това е снимка непосредствено след процедурата:
Скрит текст:

Сега, след повече от година, само попълвам малко (със смесена към мазна кожа съм). За освежаване са, но формата си стои и изглеждат естествено Money

Много естествено е станало. Само в Димитровград ли работи?

# 151
Имайте предвид, че Рени Узуни прави веждите на всички с еднаква форма, което не е много ОК. Всяко лице е индивидуално

# 152
Не съм съгласна, че са еднакви. Винаги са съобразени с лицето на човека, а и тя ти ги показва с контур, преди да ги направи - тоест можеш да кажеш, ако не ти харесват. Моите ги направихме няколко пъти, преди да се харесам.

А иначе аз ходих в Димитровград, не мисля, че работи на други места, но е най-добре да й се обадиш и да питаш Simple Smile Има страница във фб с адрес и телефон, за сайт не знам.

# 153
Аз съм от Димитровград и всички са с нейните вежди, знаем я, знае си един калъп и това е

# 154
  • На остров
След 10 дена и аз ще съм на ретуш  Sunglasses

# 155
привет на всички дами, и аз от 4 дни съм с вежди с микроблейдинг, искам да споделя моите преживявания и да питам има ли подобни дами които са преживели същото,първо уж ме мазаха с крем лидокаин но имах чувството че с нищо не ме е мазала ,много ме болеше на всеки  разрез, и второ още на 4 ден ,като непрекъснато ги мажа с крем и са много мазни постоянно,сякяш взеха да падат малки люспи и все едно почти не съм ходила на микроблейдинг,.имам чувството че на 7 ден от мазането и ще съм без пигмент.дали с ретуша ще се оправят нещата или само болката ще остане и мазането денонощно.моля зя съветот по опитните.

# 156
  • Варна
Аз не съм от много опитните, но съм писала по - горе че съм правила микроблейдинг през Юли,2016г. Както при вас стриктно спазвах инструкциите и омазнявах, но след 4-5 дни започнаха да падат едни люспички и отдолу все едно нямаше нищо. Писах на Анжел Димитрова ( Студио AngelStyle в София) тя каза да не се тревожа било нормално и на ретуша всичко щяло да си дойде на мястото. Да обаче след ретуша нищо не си дойде на мястото и след 5 дена отново се поизлюспиха. За болка при мен нямаше болка, но нямаше и ефект. Така че според мен зависи от кожата. Аз лично не получих никакъв ефект.

# 157
благодаря ви за мнението беше ми много полезно,явно и моят случай ще е такъв за съжаление,иначе с такъв мерак се навих, ще чакам за ретуша след месец и дсано пак не ми избледнеят че много ще ме е яд.благодаря още веднъж и лека вечер.

# 158
И според момичето, което ме прави е нормално да ми пада пигмента. Моите вежди са на седмица...аму пълен ужас са, по-зле и от преди микроблейдинга. Всичко падна, с различни вежди съм, защото тя пооскуба тук там и от моите вежди. След ретуш ми се струва, че ще стане същото и не знам какво ще е спасението... на нищо не приличам.

# 159
Записвам се и аз.

Правих си микроблейдинг при Рени Узуни преди повече от година и не мога да спра да я хваля!
Това е снимка непосредствено след процедурата:
Скрит текст:

Сега, след повече от година, само попълвам малко (със смесена към мазна кожа съм). За освежаване са, но формата си стои и изглеждат естествено Money

Много естествено е станало. Само в Димитровград ли работи?

Наистина доста естествено изглежда, за пръв път виждам такива.

# 160
Да споделя  и аз след ретуша...Както писах вече, от първата процедура, след 5 дни имаше блееееед спомен. Сега  съм 4-ти ден след ретуш. Коричките започнаха да падат  и отдолу имам цвят. Да, по-блед е, отколкото в деня на ретуш, но определено ще остане. На мен, обаче ми се иска да я по-тъмен.
Виждам в постовете, че не съм само аз изключение да няма оцветяване след  първа процедура. Ето, сега след втора - положението се подобравя. Но, аз си мисля, че може би ще отида и на трета процедура.  Grinning
А и козметичката ми е "възмутена", че не задържах цвят още от първия път...
Така че, момичета,  дерзайте.....ще имаме хубави вежди.  Peace

# 161
От няколко години бях с перманентен грим, а вчера си направих микроблейдинг, при Валентина Пеева /Варна/. Ще ходя на ретуш след 1 месец. Много съм доволна от резултата.

Ходих на ретуш края на декември месец и........ бяха станали много по-светли от колкото исках и малко по малко изчезнаха  ooooh!
Вчера ходих на трета процедура.... вече не знам дали проблема е от моята суха и светла кожа или от нещо друго.... newsm78 newsm78

Малко ми е безумно да ходя през 1 - 2 месеца Rolling Eyes

# 162
  • София
Здравейте, отзиви за правенето на вежди в Shahrzad Beauty на Гоце Делчев?

# 163
  • Русе
Привет дами!
От доста дълго време имам огромното желание да си направя вежди, но по финансови причини все ми се разминава. От Русе съм, знам за нашето светилото Бисерка, но не мога да си позволя нейните процедури. От известно време наблюдавам един салон, който пусна ваучери в Грабо. Вероятно никой от вас не го е посещавал, но ще се радвам да хвърлите по един поглед на снимките и да дадете мнение дали да рискувам. Приемам и насоки за други места в Русе.
https://www.facebook.com/pg/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82 … d=890682494396527

# 164
  • тук и там
На мен не ми издържат дълго веждите също.Два пъти съм ги правила при Бисерка-имат нужда от ретуш на 6 месеца,не на година.Не ходя-защото не съм във БГ,изчаквам докато се прибера -но не изглеждат добре вече.Да не говорим,че при мен избива на червено старият пигмент.

Общи условия

Активация на акаунт