МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 378
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро !
Аз да се похваля рано-рано ,че после отивам на работа.Свърших първите 12 дни,резултат -5.100,талия и ханш - 4см. Лошото е,че не се чувствам много добре -отпаднала,леко замаяна.Но не съм сигурна дали е от диетата -намеси се настинка и МЦ. От днес започвам пак с картофи. Честно казано не мисля че след плодове и  к.мляко ще смъкна нещо на картофите,но се надявам поне да не кача и да живна малко.
Хубав ден на всички  bouquet

# 691
Добро утро! Чудесен резултат! При мен също съвпадна диетата с мц и настинка. Днес май ще се премеря, няма да издържа до края без да видя. Втори ден на пиле. Не искам да я правя още 12 дни. След киселото мляко ще продължа с разделно хранене.
Успешен ден на всички!

# 692

солети
сухари
шоколад
ядки
месо

Харесва ми вашето моно. Преди години водих дълга битка с кг, свалих почти 30, от 5-6 години съм 53, но все ми се иска да сваля още 2. И съм на много повече от 25 Simple Smile

# 693
  • Вестерос
Мери, честито  Hug

После как се процедира след диетата, предполагам по малко се яде и не се смесват храни  newsm78

# 694
Момичета днес ми е втори ден на зеленчуци и се чувствам много подута.....  Някой с моя проблем?
Когато бях на картофи, коремът ми беше плосък, май на картофи най добре се чувствам Crazy

smile3512

# 695
Здравейте..и аз се включвам.Втори ден картофи.58кг искам да смъкна 4кг...Правих диетата октомври 4кг.отслабнах за 12дни.

# 696
Нямам кантар вкъщи, но се премерих у мама - втори ден на пиле и съм -2.200. Супер доволна съм. Сега ще се меря чак в края. Но имах нужда от това насърчение. Simple Smile

# 697
Бети -браво и на теб, за сравнение аз след двата дни пилешко бях  -2.700.Аз продължавам още 12 дена,защото имам достата свалям .
Тифани честно казано нямам идея как се продължава след това.Може би поне известно време трябва да придържаме към разделно хранене.Ще го мисля като наближи този момент  Simple Smile
Нанси през зеленчуковите дни и аз се усещах подута,може би защото хапнах доста зеле или червата реагират на зелениите,не знам , но като минах  на риба стомаха се успокои. Пробвай с варвни или печени зеленчуци.
Аз днес съм леко ''разочарована'' - от около 3 дни се точа да хапвам картофки,приготвих си голяма купа салата,друга част изпекох.Към 10ч. хапнах и през целия ден имах чувството ,че съм преяла,беше ми тежко ,преди малко пак хапнах,направо насила.И не че нещо против картофите -аз ги обичам.Явно тия 12 дни стомаха доста се е свил.И сега като гледам ще имам картофи за няколко дни  Laughing

# 698
 Peace
Така днес ден 1 ви от края на диетата, изкарах само 12 дни .
резултата ми е плачевен -1кг. дано поне е траен. Wink

Спирам.
Връщам се към света на щастливите хора, днес ще съм "моно" на сърми зелеви с телешка кайма и ориз приготвени в зехтин така по здравословни да са без други екстри Joy

Успех на групата.
Към Май месец пак ще се пробвам до тогава....

# 699
  • Вестерос
Преди диетата се теглих на един кантар в познати, днес след 7 дни на диетата се претеглих на различен кантар и сочи -6 кг  Crazy За мен това е нереално и си мисля, че първият кантар е показвал грешно. Отслабнала съм, но 3 кила някъде си мисля, чак пък 6  Joy Вярно аз доста се движих тези дни  Rolling Eyes

# 700
Тифани никак не звучи лошо този резултат ,но не ми се вярва   Laughing , макар че зависи кога с какви дрехи си била ,а и ако си имала много задържана вода може и пък да е реален  Rolling Eyes
Пинко съжалявам че при теб не е подействала диетата,може би не е твоята диета. Пробвай нещо друго .Успех  bouquet   и добър апетит  Simple Smile

# 701
  • Вестерос
За мен са 3 кила някъде, иначе виждам промяна в корема и малко в краката.

# 702
А може ли да сменяме дните? Примерно след зеленчуковия, да е плодовия и след това кис.мляко?
И още един въпрос, който остана неуточнен... Може ли да се ядат и морски дарове в денят за риба?
 Hug
 newsm78

# 703
  • Вестерос
Мисля, че не може да се разместват така, протеините трябва да са през два дни.

# 704
След 6 дни съм -4 кг 😀Ноооо 4 протеинови дни един след друг ми дойдоха в повече и днес съм на зеленчуци-домати и краставици и утре същото.След това какво ще ям не съм решила още-все се каня на извара да карам 1- 2 дни ,та може това да е.
Хубав и отслабващ неделен ден от мен  bouquet
P.S Нанси,може да се ядат морски храни в рибения ден и също така може да разместваш дните както искаш.Монодиетата е да ядеш цял ден една и съща храна,реда и вида го определяш ти.Това ,че на В.Ч така и е харесвало да хапва по време на диетата си не означава,че всички трябва да следват този ритъм.След последователни 2-3-4 протеинови дни има по-голям минус,но може и само един протеинов да направиш-както ти харесва.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 16:36 от МоРсКа СиРеНа

Общи условия

Активация на акаунт