МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 332
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
По колко яйца можеше да се хапва на ден? Аз ако не изям поне 6, ще си пукна от глад..

Иначе днес съм на кисело мляко, но довечера ще ходя на гости у баба и 100 процента ще ме накара да прегреша с някое кюфте. Grinning

Иначе вчера след салатения ден съм -0,5кг. Пак е нещо.

# 46
Някъде четох, че повече от 6 не било здравословно да се ядели само белтъци после, но...мен лично не ме притеснява.. Това е за ден-два... Не еежедневие...  Ако човек без здравословни проблеми изяде по 10 яйца за един или два дни, надали ще му стане нещо... Аз си ядях предния път на втората врътка смених рибата с яйца,  защото излиза по-ефтино и...още съм жива... Simple Smile

# 47
Така е. Wink

От 1ви мисля да направя 8те дни на Петър Димков, има ли някой навит да сме заедно?

# 48
Не са ли 14 дни в които сваляш 8 килограма? Планирам ги за края на септември,  началото на октомври, така че пиши ако решиш да го правиш...  Как се чувстваш, какви са видимите резултати,  как върви кантара... Такива неща, информативно-мотивиращи
ПС: Опаааа мислила съм за грешна диета..  Сега проверих и....  идеята ми беше за 14 дни картофи и кисело мляко....

# 49
bouquet
Herzen

попаднах на -едно леко по тазлично моно Wink Напишете на латиница зажената.бг- ударният-режим-на-петър-димков-който-не-жали-дори-най--пълните-само-8-дни-и-няма-начин-да-не-отслабнете!-news60754.html

Ето този режим ще пробвам.

А какъв е този на картофи и кисело мляко, редуват се дните ли как?

# 50
Извинете.... Само спамя, но и аз рових до сега да намеря, това което бях чела и по мои спомени не е на Димков, а на Дънов...и нищо не намирам.... Излезна ми като пуснато от някой във фейса, та мисля си...сигурно е било това което ти ще правиш на Димков,  но да са ми излезнали само първите два дни и да не съм обърнала внимание... Извинявайте отново за спама... Sad

# 51
Ако,не успея с моя си режим да сваля омразните 2/3 кг, от август ще пробвам диетата на Димков. Тя най—много ми допада,че няма месо и риба. Само,че 1 кг картофи ще ми е адски много,аз не съм ги яла от месеци и с 3 яйца на ден няма как да изкарам,поне 5 ще изям със сигурност. Явно ще има корекции и    нагаждане от моя страна.  Но за 8 дни всичко останало ми допада.

# 52
А аз така се навих за тази диета, като разбрах, че ще похапна доволно с картофи hahaha
Даже си мечтая да я повторя заради картофите.
Също като теб, картофа ми е извън обичайното меню.

# 53
Здравейте момичета Simple Smile  записвам се и аз в темата.  Досега бях 30дни на безвъглехидратната диета и свалих 7кг, сега мисля да пробвам тази че е по разнообразна, целта ми е 4кг.

# 54
трети ден на картофи ми е и вече минус един килограм   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning   вода ли е, не е ли? ако продължава все така след няколко дни може и да видя заветната седмица...... Simple Smile)))))))))))

Почти безобидн@ , благодаря ти за страхотната идея!!!!
"След като направих 2*12 на ВЧ и свалих 6 кг. (почнах от 74 и приключих на 68) и мина месец, през който качих 2 кг. ..., та реших да правя пак ВЧ, но по 3 дни и да се меря всяка сутрин "

# 55
Поздравления момичета vige, _Venus_

При мен 9-ти ден от ВЧ - плодове. Почнах ударно с плодовете, както се сещате. Уж един плод да ям на закуска, но "уиде коня у реката"  Mr. Green, прочистих хладилника от някакви застояли плодове бързо, бързо. Застояли вече няма! Wink

От 3-ти до 9-ти ден -1,300кг. Доволна съм! Аз и не се надявам на повече от -2.5 за целия цикъл, но и на -2 ще съм хепи.

# 56
Поздравления момичета vige, _Venus_

От 3-ти до 9-ти ден -1,300кг. Доволна съм! Аз и не се надявам на повече от -2.5 за целия цикъл, но и на -2 ще съм хепи.
Благодаря!
ПС: С нетърпение чакам деня в който ще кажа същото Simple Smile))))))

# 57
Здравейте Мацки Simple Smile
Наминавам да ви видя как сте и да се похваля, че от както приключих с диетата на 15.07 (ВЧ резултат -11кг 2х24) не съм върнала нищо. Храня се основно с месо и зеленчуци. Мислех да започвам 90ДД, но за сега само се надъхвам.. Искам да сваля още 2-3-4 кг.
От 1ви мисля да направя 8те дни на Петър Димков, има ли някой навит да сме заедно?
Sisi, обмислям го. Може би ще ти направя компанийка Simple Smile
Радвам се, че сте се заформили компанийка  bouquet
Хубав ден от мен Simple Smile

# 58
  • Sofia
Вчера ми беше 20ти ден,много нервен и му отпуснах края Embarassed,ядох различни забранени неща,по малко,но все пак нережимни,страх ме е да се кача на кантара...но продължавам,днес-мляко Confused

# 59
  • някъде
Понеже се знам що за стока съм ooooh!- изкарах два дни -един на мляко и един на зеленчуци и после ........
Вчера ядох готвено за обяд и вечеря, а днес две колежки имат РД, та съм на бонбон,  една сладка и след малко парче торта ooooh!.....ами така е- като нямам воля, ще си умра кит  ooooh! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт