MЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - ТЕМА 9

• 75 024
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Не знам дали има зададен подобен въпрос в тази тема, но аз ще си питам. Преди два месеца имах спонтанен аборт, доктора каза да изчакаме два месеца и да започнем с опитите пак. Днес ми свърши втория цикъл и с нетърпение и радост очаквах овулацията, но.... мъжа ми се разболя от грип и му изписаха антибиотици  Cry Личната му казала да изчакаме с опитите. Вие на какво мнение сте?

# 676
Да, най-добре е да изчакате  Peace

# 677
secrets, изчакайте. И ти и мъжа ти трябва да сте във възможно най-добра кондиция и разбира се, в добро здраве.  Даже е добре докато му премине да стои и по-далечко от теб, да внимавате да не ти го предаде. В момента има упорит грип, от който всички трябва да се пазим.

# 678
Dundi,

Може да си купите мъжки витамини и фолиева киселина и да пие мъжът- то са витамини , не е нужна рецепта.
За твое успокоение , че сте пили и добавки. Peace

# 679
Относно витамините -купи му андрозитол-помага за подвижността. Спимена също и са добри в комбинация. ММ пи андрозитол спимен потенциатор и л-карнитин. Сега след операцията съм взела профертил. Има всичките неща в една капсула. Пък да видим какво ще стане. За твое успокоение можеш да се консултираш с уролог за профертила

# 680
Здравейте,
благодаря за отговорите. На 10 има час при андролог и тогава ще го залея с всичките си въпроси. Преди време му бях взела перга. Казаха ми че била много полезна за цялостното укрепване на организма и за спермогенезата. Само да имаше и кой да я пие...  doh и специален мед му бах взела: медовит и той беше от ден до пладне. А и чай уж пи няколко дена от бабини зъби и магарешки бодил.... Само че той май излезе по-голям бодил... Както и да е ще изчакам новата спермограма и ако няма подобрение, ще му приложа всички чудеса, за които говорите  Joy

# 681
И моя мъж нищо не иска да пие- гоня го с разни витамини нон-стоп, като Том и Джери сме в нас.  Rolling Eyes

Затова съм му ги свела до минимум- Кю 10 коензим и пак се скатава .
 Иначе сме пили 4 месеца Ортомол и нямаше никакъв ефект , затова аз не мисля , че има смисъл от добавки. bouquet

А, и да добавя- няколко човека писаха за Андрозитола, че са пили и след него са се влошили показателите. Аз и затова съм скептична. Каквото и да пиете , по-био го раздавайте- Кю10, вит. Е е много добре.

# 682
а защо се скатава? щом правите всичко възможно за да имате бебе, пиенето на витамини или добавки и старание да повиши проблемните показатели не трябва ли да е най-лесната част?

поговорете, вместо да се дебнете като Том и Джери. ако бяха фитнес добавки, нали не се скатават мъжете, това не е по-различно, пак е за здраве. пък много от тези неща подобряват и общо физическото състояние.

# 683
Simple Smile)) Не иска да пие , защото , както вече писах , пи 4 месеца най-скъпата добавка и нямаше резултат.
И не ходи на фитнес, не е в тая група мъже.

# 684
Оххх, той сигурно се е отчаял. С моя имам същия проблем, в един момент просто се отказа и реши че не може и това е. Опитай се да повдигнеш духа му някак си, да му вдъхнеш надежда.  bouquet

# 685
To че "не може" и не става по естествен път  стана ясно бързо, ама и след ИКСИ като не става ... вече е доста стресиращо и за двамата.

# 686
  • Димитровград
И аз да се запиша тук. Здравейте ние сме с естествени опити за бебе 2г. и не стана, затова потърсихме помощ и се оказа че сме с мъжки фактор. Преди три месеца правихме икси забременях с близнаци, но на третия месец им спря сърдечната дейност. Сега чакам три месеца да,се възстановя от абразиото и ще пробвам със замразени. ММ пи андрозитол и тристен за три месеца и от 2% стана на 4% спермограмата му. Големия проблем е количеството при нас и с този проблем кандидатстване по фондовете. Количеството му е от 0,3 до 1,1мл. Искам да попитам има ли начин да се увеличи количеството на спермата или е изгубена кауза. В интернет намерих Максатин, но няма много инфо и като цяло увеличавал количеството на спермата до 500%, но не помагал за плодовитостта. Нещо като афродизиак е, но ако увеличи количеството при нас дали няма да е достатъчно да пробваме по нормален начин.

P.S. ТЕДИ МАЯ...най-накрая успяхме да поговорим и за сега сме се разбрали...ще видя какво ще стане, но ми каза ,, че съжалявал и че искал аз да съм майката на децата му,,!

# 687
  • София
магарешки бодил и бабини зъби може да пробвате.
те биха могли да увеличат количеството и на подвижните помагат, но разбира се не при всеки.
а и искат повечко време да се пият редовно.
малко е досадно всеки ден се вари.

# 688
  • Димитровград
http://bg.yourwebdoc.com/spermvolume.php

А в този сайт намерих информация...има и още две, но пише само на английски
Не знам вие какво мислите?

# 689
Момичета трябва ми добър лекар уролог или андролог ?
Моля за съдействие ако на някоя от вас мъжа и е ходил при добър такъв.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт