Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 4

• 138 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви, момичета!  Hug От вчера започнах да чета из нета и да си търся нова клиника. Толкова е трудно.... как човек да избере Sad ?!

Искам да изкажа специални благодарности на denis, която веднага на лично съобщение ми препоръча добавки и витамини при ИЯР  Hug bouquet !

# 541
  • София
посещаваш няколко доктора с всичките ти изследвания, говорите какво и как може да се направи и т.н.т. и който доктор ти двъхне най-много доверие, при който се почувстваш по-добре, оставаш при него.
Това е начина Simple Smile

# 542
Patencce2, много съжалявам за отношението, което си получила. Аз съм с много ниска стойност на АМХ, на 37 години съм, с две неуспешни пункции поради лошо качество на яйцеклетките и до момента не съм чула от моя доктор да ми говори за някакви черни диагнози. Борим се и не се отказваме. Наистина разгледай темите на известните клиники, запиши си час при двама доктори поне и ще усетиш кой е твоя човек. Аз също приемам голяма част от добавките, които и ти си получила и си мисля, че имат влияние върху някои от моите проблеми. Трябва да положим максимални усилия - повече спорт и движение, можеш да намериш в youtube клипчета с йога за репродуктивни проблеми /fertility yoga/, аз от снощи започнах да си правя и леки масажи в областта на корема и яйчниците, за да раздвижа кръвообращението. Въобще има неща, които можем да направим, за да си подобрим състоянието. Ако мога да ти помогна с нещо съм насреща.  Hug

# 543
Благодаря ви, момичета, за разбирането и подкрепата  Hug  bouquet !
От утре почвам с добавките  baby_neutral !

# 544
Момичета,
Спазвате ли и някакъв по-специфичен хранителен режим, освен добавките? Например избягвате ли някои храни, ограничавате ли кафето и алкохола? Знам, че в малки дози кафето и червеното вино са антиоксиданти, но какви точно са тези дози, някой знае ли?

# 545
Моля за съвет,утре имам час при доктора,втори ден от МЦ,ще пускам кръвни и ще имам преглед за да видим за антрални...Може би нещо е объркано,на листчето на което са ми дали за кръвни, ме озадачи,че искат ТСХ.То не се ли изследва в чист ден?Кой хормони се пускахат на втори ден от МЦ?Успех на всички

# 546
  • София
Моля за съвет,утре имам час при доктора,втори ден от МЦ,ще пускам кръвни и ще имам преглед за да видим за антрални...Може би нещо е объркано,на листчето на което са ми дали за кръвни, ме озадачи,че искат ТСХ.То не се ли изследва в чист ден?Кой хормони се пускахат на втори ден от МЦ?Успех на всички
Някои лекари назначават ТСХ и по време на М.
На 2-3 ден от МЦ: ЛХ, ФСХ, Е2, АМХ, Инхибин В, 17ОН Прогестерон

# 547
  • На остров
След като от юли до сега не сполучихме по естествен път започвам да се подготвям за Зет през есента.
Няма конкретна причина за неуспеха ни.
Денис какво би препоръчала ? Имам запазен списък от преди 2 г но можв би има промени и нещо ново.
Разликата е при мен сега освен, че съм с 2 г по стара и че се храня по вегански режим.
Благодаря предварително  bouquet

# 548
  • София
След като от юли до сега не сполучихме по естествен път започвам да се подготвям за Зет през есента.
Няма конкретна причина за неуспеха ни.
Денис какво би препоръчала ? Имам запазен списък от преди 2 г но можв би има промени и нещо ново.
Разликата е при мен сега освен, че съм с 2 г по стара и че се храня по вегански режим.
Благодаря предварително  bouquet
Добре дошла, отново  Hug - с пожелание, да не се задържиш много при нас  Wink
Пусни ми го на ЛС за да го погледна, защото има промяна.

# 549
Момичета,
Спазвате ли и някакъв по-специфичен хранителен режим, освен добавките? Например избягвате ли някои храни, ограничавате ли кафето и алкохола? Знам, че в малки дози кафето и червеното вино са антиоксиданти, но какви точно са тези дози, някой знае ли?
Аз избягвам всички бързи въглехидрати (сладко, бели брашна, печени картофи и ориз, подсладени напитки, сушени плодове), колбаси, ограничила съм млечните, наблягам на бобови, зеленчуци, яйца, месо, ядки, маслини, овесени ядки, от плодовете ям предимно ябълки, портокали и киви, хапвам сварени картофи и ориз, пия много вода, вкъщи правя хляб от пълнозърнесто брашно Peace

# 550
Здравейте и от мен,
Изчетох с лекота темата, невероятни сте и благодаря, че споделяте опит Simple Smile

Аз съм със СПКЯ и започнах да пия Инофилик 2х1, Неофилик мета, Cod liver oil 1000mg Now Foods, Cetebe 500mg , Магнезий, Имуностимуланта- Immuno Mix и Спирулина.

Скоро спирам противозачатъчните и след като си изследвам хормоните ( знам, че трябва да мине 1-2 месеца след спирането )   и много искам да започна някои от останалите добавки. Тези дни имам преглед в Малинов и ще попитам да започвам ли и Маслото от вечерна иглика, NAC, CoQ10 и Аргинин

Исках да кажа и Поздравления, че се храните и здравословно, според мен няма как да има голям ефект само от добавки и лекарства, ако не се грижим цялостно за тялото си и здравето си Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 13:15 от RoseBlossom

# 551
 Излязоха ми резултатите за витамин D 25-OH. Уж пия витамин Д, но явно зимата има дефицит - 12,86 е стойността.  Който е имал ниски нива, бързо ли ги вдигнахте?

# 552
  • Бургас
Излязоха ми резултатите за витамин D 25-OH. Уж пия витамин Д, но явно зимата има дефицит - 12,86 е стойността.  Който е имал ниски нива, бързо ли ги вдигнахте?

Какъв витамин Д пиеш? Най-добре е да е от естествен източник, каквито са на Джеймисън, иначе има шанс да не се усвоява

Припомнете ми моля за вечерната иглика как се пиеше  newsm78 newsm78 От цикъл, до овулация?

# 553
Вечерната иглика аз я пия 3 месеца без прекъсване, после правя пауза 2-3 седмици и започвам пак

# 554
  • Пловдив
А бирена мая би ли помогнала с нещо Thinking Надали ще навреди?

Общи условия

Активация на акаунт