Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 4

• 135 131
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Denis много ти благодаря💐🤗😘
Мака няма да го приемам,ако се сещаш за нещо друго което може да ми помогне да подобря качеството на яйцеклетките,ще съм ти много благодарна.
Също така изкам да те попитам как да ги приемам по едно или трябва по голяма доза, за да има ефект😊
Имам окло 3 месеца да се подготвя за следващата процедура,ако пак не се обърка нещо.Дано успея поне малко да подобря качеството☺
Още веднаж БЛАГОДАРЯ ТИ Denis🌹

# 61
Денис, сърдечни благодарности  bouquet Извинявам се за тъпия въпрос, за първи път чувам за добавката NAC, това N-Acetyl Cysteine ли е? И евентуално от българския пазар какъв мога да поръчам, че май са променили условията за пазаруване от iherb. Също така да пия ли и Инофолик и див ямс заедно с другите неща, защото не си ги споменала?  bouquet

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 17:46 от esmeralda23

# 62
  • София
Здравейте,
Скрит текст:
имам въпрос ,подобен на момичето,което е писало малко по-нагоре.Какви добавки мога да си взема при СПКЯ ,имам нисък прогестерон и висок Dhea-s.Tsh ми е 2.5,но ендокриноложката каза,че нямам проблеми с жлезата,но все пак Омега 3 ли трябва да пия,за да падне до 2?
Ц ми е много нередовен,какво мога да си взема,за да подпомогна регулирането и редовната овулация?
Денис,също гледах този продукт на Хималая,дали е добър?
Благодаря за отделеното време и се извинявам,ако въпросът ми се припокрива с по-горния,но не съм сигурна точно какво да си взема и дали има значение в кои дни да се пие  Simple Smile
Здравей!
За продукта на Хималая - ако искаш си го вземи, интересен продукт е.
Може да включиш:
Аргинин, Инозитол и NAC
Вит. Е, Бета-Каротин, Вит. В-комплекс, Вит. С, Вит. Д  
Калций+Магнезий+Цинк
Омега 3, Омега 7 / Морски зърнастец/
Масло от вечерна иглика  
CoQ10, Астаксантин
За ИР - още Хром, Таурин, R-ALA

Денис, сърдечни благодарности  bouquet Извинявам се за тъпия въпрос, за първи път чувам за добавката NAC, това N-Acetyl Cysteine ли е? И евентуално от българския пазар какъв мога да поръчам, че май са променили условията за пазаруване от iherb. Също така да пия ли и Инофолик и див ямс заедно с другите неща, защото не си ги споменала?  bouquet
Да, това е метаболит на Цистеина / АК/.
Може да се купи и в БГ /аптеки, магазини за спортни добавки/
https://www.silabg.com/bg/7784-NOW-NAC-600mg--250-Caps-.html тук го предлагат за 100лв ooooh!
в iherb е $9.99 - до днес 20.00 часа е на промоция Peace
Поръчвай до 16$ / без доставката/ - за да пристигне в пощата Peace

Може да пиеш Инофолик / това е Инозитол+ФК/, Дивият ямс с другите неща

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 18:45 от denis.

# 63
  • София
Само да вметна, че поръчвам от ихерб за около 60 долара и идват по пощата, но на село. Вече 2 пъти пробвах Simple Smile
Денис, почнах стимулация, лх и фсх на 4 ден ми бяха около 10. Сега с кои от нещата мога да продължавам. За омега 3 е ясно.
Имам още налични:
Trans-resveratrol 200 mg
NAC 500 mg
Vit C 500
Bioflavonoid complex 1000 mg
Vit D-3 5000IU (на капсулки) последно ми беше 85, преди да го почна - 25
Methilcobalamin (b12) 1000 микрограма (беше 190 - към долните реф. гр.)
Метилирана фолиева на абофарма и неофолик от 400 микрограма
С неусвояване на фолиевата съм и с ИР.
Продължавам и с глюкофажа (2х1000)

# 64
  • София
Само да вметна, че поръчвам от ихерб за около 60 долара и идват по пощата, но на село. Вече 2 пъти пробвах Simple Smile
Денис, почнах стимулация, лх и фсх на 4 ден ми бяха около 10. Сега с кои от нещата мога да продължавам. За омега 3 е ясно.
Имам още налични:
Trans-resveratrol 200 mg
NAC 500 mg
Vit C 500
Bioflavonoid complex 1000 mg
Vit D-3 5000IU (на капсулки) последно ми беше 85, преди да го почна - 25
Methilcobalamin (b12) 1000 микрограма (беше 190 - към долните реф. гр.)
Метилирана фолиева на абофарма и неофолик от 400 микрограма
С неусвояване на фолиевата съм и с ИР.
Продължавам и с глюкофажа (2х1000)
Редно е да се консултираш с лекаря си.
Ако той няма нищо против приема, може да продължиш с всичко, докато видиш двете чертички.
За вит.Д3 ако е ng/ml,  може да не го приемаш повече.

# 65
Денис,
много ти благодаря за отговора  Simple Smile
Масло от вечерна иглика как да го пия-на места четох 2x1,на други от М до О?  Thinking
И още мога ли да приемам заедно с вечерната иглика Див ям.Имам изписан Дуфастон от 16 до 25-ти ден от ц,ще пречи ли да пия и Див ям,четох,че това е прогестерон пак?Или да взема на първо време витамините,с Омега 3 и вечерната иглика?
Много ти благодаря още веднъж  Hug

# 66
  • София
Денис,
много ти благодаря за отговора  Simple Smile
Масло от вечерна иглика как да го пия-на места четох 2x1,на други от М до О?  Thinking
И още мога ли да приемам заедно с вечерната иглика Див ям.Имам изписан Дуфастон от 16 до 25-ти ден от ц,ще пречи ли да пия и Див ям,четох,че това е прогестерон пак?Или да взема на първо време витамините,с Омега 3 и вечерната иглика?
Много ти благодаря още веднъж  Hug
За МВИ - дозата е 2500-2600мг/дневно, приема се след хранене, от М до М
Ако приемаш Дуфастон, не пий див ямс.

# 67
Денис, благодарности отново големи  Hug Тъкмо се връщам от аптеките, обиколих три и то сравнително големи, за такова нещо като NAC не бяха чували, обясняват ми, че било същото като АЦЦ и продавачите в интернет лъжели.  #2gunfire

Иначе си харесах ето този вариант, не знам дали е добър обаче, цената му е приемлива:

http://apteka.framar.bg/30040068/суонсън-н-ацетил-цистеин-капс-600-мг-100

Остава само да намеря аптека, от която да ми го поръчат. От провинцията съм, но ако някоя от вас знае къде в София мога да го намеря, нека сподели, моля ви, за да си го купя, когато ходя до София. Не ми се поръчва отново онлайн, при мен всичко над 15 евро с доставката отива директно в митницата. А там едни разправии и излишни разкарвания, не ми се занимава  Grinning

# 68
  • София
Денис, благодарности отново големи  Hug Тъкмо се връщам от аптеките, обиколих три и то сравнително големи, за такова нещо като NAC не бяха чували, обясняват ми, че било същото като АЦЦ и продавачите в интернет лъжели.  #2gunfire

Иначе си харесах ето този вариант, не знам дали е добър обаче, цената му е приемлива:

http://apteka.framar.bg/30040068/суонсън-н-ацетил-цистеин-капс-600-мг-100

Остава само да намеря аптека, от която да ми го поръчат. От провинцията съм, но ако някоя от вас знае къде в София мога да го намеря, нека сподели, моля ви, за да си го купя, когато ходя до София. Не ми се поръчва отново онлайн, при мен всичко над 15 евро с доставката отива директно в митницата. А там едни разправии и излишни разкарвания, не ми се занимава  Grinning
На Суонсън става, хубав е.

А това, няма ли да дойде в пощата:  Doctor's Best, Best NAC Detox Regulators, 60 Veggie Caps - $5.37

# 69
  • София

NAC съм виждала в аптеки Медея, Ремедиум, Профарма. Виж къде имат обекти в София Peace

# 70
Благодаря ти, Стелаартоа!  Hug И аз си мислех за голямата Ремедиум на Витошка, задължително ще погледна там следващия път, когато съм в София.  Peace

# 71
  • София
Благодаря ти, Стелаартоа!  Hug И аз си мислех за голямата Ремедиум на Витошка, задължително ще погледна там следващия път, когато съм в София.  Peace
вариант е и да се обадиш предварително на удобната за теб аптека, за да провериш за наличност, щом не си от София Peace

# 72
Денис, може ли идея как най-лесно се мерят 2гр. Инозитол? Пие се на гладно, а след колко време може да се яде?

# 73
  • София
Денис, може ли идея как най-лесно се мерят 2гр. Инозитол? Пие се на гладно, а след колко време може да се яде?
Кой инозитол ползваш?

# 74
Кой инозитол ползваш?

Този
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт