Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 4

• 135 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Денис, може ли идея как най-лесно се мерят 2гр. Инозитол? Пие се на гладно, а след колко време може да се яде?
Кой инозитол ползваш?
Този
Скрит текст:
По 1 равна/ с добре притиснат прах/ чаена лъжичка.
Ако имаш мерителни лъжички, пробвай в коя се побира точно 1чл и за по-бързо и лесно използвай нея.
Ако нямаш такава, трябва всеки път да пълниш и притискаш леко, за да е почти равна.
Малко повече или по-малко не е проблем. Peace

# 76
Денис, благодаря ти, поръчах този NAC от 5,37 долара, който ми препоръча.  bouquet

Искам да те попитам колко време трябва да се пият тези добавки при СПКЯ - инофолик, НАК, игликата, витекс, и омега 3, преди да се направят изследвания, за да се види има ли подобрение? Също така възможно ли е да има проблеми, ако се пият твърде дълго? Реално сега започнах преди няколко дни да ги пия, след колко месеца да ги спра?  Hug Също четох, че нак трябва да се приема с витамин С и мултивитамини с цинк и магнезий. Ще препоръчаш ли добри мултивитамини и съответно доза?

Блаодаря ти предварително.  bouquet

# 77
Не съм Денис, но от опит ти казвам, че ефект настъпва най-рано след 3 месеца пиене. Аз не ги спрях  повече от година, през което време имах 4-ри леки стимулации, 5 пункции. Много добре ми се отразиха. Подобриха ми ФСХ, а игликата ми махна кистите в гърдите. Провери се за  Инсулинова резистентност. Често при СПКЯ се пръявява това състояние.

# 78
Благодаря ти, Шакира. Нямам инсулинова резистентност, тествах инсулин, глюкоза на гладно, хома индекс, обременяване с глюкоза. Всички резултати бяха ок.

Но овулация упорито нямам, колкото пъти съм правила тестове, положителен не съм видяла. След противозачатъчните и цикълът ми се скапа, преди поне беше сравнително редовен, да не говоря, че мъжките хормони не мръднаха въобще надолу.

А НАК се пие всекидневно без почивки, нали?  Peace

# 79
Здравей, Денис!

Може ли по време на бременност да се пие:

- коластра
- q10/убихинол 100 мг
- мелатонин - 3 мг
- инозитол

Благодаря ти за подкрепата и съветите, които ни даваш!

# 80
esmeralda,
Пиеш всичко без почивка. NAC също всеки ден. Как ти е ФСХ? Да не би да си с ЛУФ?
На колко години си?
Опиши всичко на Денис и тя ще ти каже какви хормони и кога да ги пуснеш.

# 81
  • София/Севлиево
Здравейте.И аз с един въпрос-има ли нещо,което да взимам за по-бързо възстановяване след аборт,и после да успея да съм във форма за успех след ЗЕТ?Досега и двата ми ЗЕТ-а бяха успешни,но за съжаление единия до 8,а другия до 9 г.с.Сега почивам 6 месеца,но ми се иска ако мога да си помогна по някакъв начин да го направя .

# 82
Дано пак не съм объркала мястото за въпроса ми.
Ендокринолога ми препоръча да пия Проксиид за жени. Някой има ли мнение за този продукт. Видях, че не е много евтин, още не съм го купила, понеже живея в чужбина и не ми е лесно да го намеря. Не знам заслужава ли си или е по-добре да търся по отделно заместители на проксийда. В момента не пия нищо освен Еутирокс и Ф.киселина. Някакви мнения какво бих могла да пия още за увеличаване на шанса ми да забременнея. Благодаря предварително.  bouquet

# 83
Аз пак ще си задам въпроса, защото нямам идея как да ги комбинирам нещата.  Crazy
Сега видях, че Есмералда е писала, че нак трябва да се приема с витамин С и мултивитамини с цинк и магнезий и съвсем се обърках.
Денис, би ли погледнала, дали така е добре или има нещо, което трябва да се промени?
Скрит текст:
Сутрин на гладно:
Инофолик, N-Acetyl-Cysteine, L-Arginin, Еутирокс

След 1 час кафе

След закуска:
Бета Каротин, вит.В комплекс, вит С, вит.D, вит.Е

След обяд:
Масло от вечерна иглика, коензим Q10, Омега 3

След следобедна закуска:
Цинк, Магнезий, Селен, Хром

След вечеря:
Масло от вечерна иглика, коензим Q10, Омега 3

Вечер преди лягане на гладно:
Инофолик, N-Acetyl-Cysteine, L-Arginin

# 84
esmeralda,
Пиеш всичко без почивка. NAC също всеки ден. Как ти е ФСХ? Да не би да си с ЛУФ?
На колко години си?
Опиши всичко на Денис и тя ще ти каже какви хормони и кога да ги пуснеш.

Шакира, благодаря ти за насоките. Писала съм на предишната страница, ЛХ и ФСХ са добре. След Ясмин цикълът ми се прецака тотално. Какво значи ЛУФ?  bouquet

# 85
ЛУФ е Lutinized Unruptured Folicul (Синдром на неспукания фоликул).

# 86
Аз съм пила Ясмин преди..Нямах проблеми. Странно. Намери си добър гинеколог да проследи добре яйчниците.

# 87
Здравейте, някой чувал ли е за добавките Сибирско здраве, препоръчаха ми този от серията Лимфосан Ж който помагал за хормонален дисбаланс и проблеми с цикъла. Денис какво е мнението ти и дали би било от полза при СПКЯ. Продуктът е този - чета че има много билки но нямам инфо много за тези добавки.

http://vita-zona.com/s/zhensko-zdrave/limfosan-zh-lymphosan-fema … ty-57-detail.html

И може ли да ми препоръчате добавки за удебеляване на лигавицата понеже е много тънка, преди пиех чай от червена детелина но ми писна да с тези чайове просто нямам време, на таблетки ще ми е по добре.

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 13:07 от zlateto85

# 88
  • София
Здравейте, някой чувал ли е за добавките Сибирско здраве, препоръчаха ми този от серията Лимфосан Ж който помагал за хормонален дисбаланс и проблеми с цикъла. Денис какво е мнението ти и дали би било от полза при СПКЯ. Продуктът е този - чета че има много билки но нямам инфо много за тези добавки.

http://vita-zona.com/s/zhensko-zdrave/limfosan-zh-lymphosan-fema … ty-57-detail.html

И може ли да ми препоръчате добавки за удебеляване на лигавицата понеже е много тънка, преди пиех чай от червена детелина но ми писна да с тези чайове просто нямам време, на таблетки ще ми е по добре.
За ЛИМФОСАН-Ж - става, но съдържа фитоестрогени и трябва да внимаваш с него, да следиш естрогените, може да потисне и О. / т.е. да следиш и нея/
За МЛ:
Аргинин
Омега 3, Омега 7, Масло от вечерна иглика
Вит. Е, вит. Д вит. В група
Герикапс по схема     
Астаксантин
/но е добре да приемаш и Инозитол и NAC, много добра комбинация са с аргинина, имат синергично действие /
За проблем с ЦСекрет: Гуаифенезин / когато МЛ е тънка има и проблем с ЦС - т.н. вторичен цервикален стерилитет/

# 89
Скрит текст:

Скрит текст:
За ЛИМФОСАН-Ж - става, но съдържа фитоестрогени и трябва да внимаваш с него, да следиш естрогените, може да потисне и О. / т.е. да следиш и нея/
За МЛ:
Аргинин
Омега 3, Омега 7, Масло от вечерна иглика
Вит. Е, вит. Д вит. В група
Герикапс по схема      
Астаксантин
/но е добре да приемаш и Инозитол и NAC, много добра комбинация са с аргинина, имат синергично действие /
За проблем с ЦСекрет: Гуаифенезин / когато МЛ е тънка има и проблем с ЦС - т.н. вторичен цервикален стерилитет/
[/quote]

Благодаря Денис, този месец ще следя О и щом може Лимфосана да подтисне О може да го пия след нея (ако има такава) baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт