Отношението на мъжете Ви към Вас, след преживян аборт!?

• 41 343
  • 492
  •   1
Отговори
# 330
Не мисля, че е отказал, по скоро е чакал тя да му се обади кога да отиде...
Ако ти оставяш мъжа ти в болницата и докторът каже - ела в 16:30 ч., тогава ще е готов за изписване, ти ще идеш ли в болницата в 16:30 или ще тръгнеш на разходка по магазините?
Всеки страда. И както писах по-нагоре, сами избираме как да страдаме - дали като хора или с човек до нас, който ще си го изкарва и на нас.

Вече разказах моя случай, лекарката каза приблизителен час кога ще приключи, като даже искаха да ме оставят за 24 часа под наблюдение и трябваше да подпиша декларация, че искам да ме изпишат. Аз се обадих на мъжът ми първа след излизане от упойката и втори път за да дойде да ме вземе.

# 331
Никога доктор не е казвал и няма да каже "Ела в точен час, тогава ще е готова за изписване".
4 пъти съм лежала в болница и винаги са казвали час на изписване.

# 332
Никога доктор не е казвал и няма да каже "Ела в точен час, тогава ще е готова за изписване".
Това просто не е вярно.   Laughing
Само преди две седмици доктор каза:"Елате в 11, тогава ще я изпишем (свекървата).По-рано просто няма как да стане.".

Преди време ти дадох съвет, пак ще повторя, дано схванеш.    Laughing
Това, че нещо не се е случило на теб, не означава, че никога на никого не се случва.    Peace

# 333
  • София
4 пъти съм лежала в болница и винаги са казвали час на изписване.
Не е коректно да отрежеш второто изречение, а то е:

Никога, щом предстои интервенция.

Когато вече си добре, казват кога минава визитация и след колко часА ще те изпишат.
Но, не ти дават точен час на изписване, преди да са те свалили от магарето.
Разликата няма да види само който не иска.
Както и да е- спорът се изражда в безсмислено надхвърляне, лишено от логика и мисъл, та ще чакам да видя каква ще я свърши авторката.

# 334
  • София
Това просто не е вярно.   Laughing
Само преди две седмици доктор каза:"Елате в 11, тогава ще я изпишем (свекървата).По-рано просто няма как да стане.".

Преди време ти дадох съвет, пак ще повторя, дано схванеш.    Laughing
Това, че нещо не се е случило на теб, не означава, че никога на никого не се случва.    Peace

Не ми давай съвети, а бъди коректна и цитирай коректно, когото се опитваш да обориш нечие твърдение!

Това съм написала:

"Никога доктор не е казвал и няма да каже "Ела в точен час, тогава ще е готова за изписване".
Никога, щом предстои интервенция."

Твоята свекърва, кога ти казаха, че ще я изпишат в 11ч.?
Още при приемането в болницата ли или след като приключиха лечението?
Що за пуберски мерак, да изкривиш и да напишеш глупост дори, но само да е на твоята?

# 335
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В интерес на истина и на мен никога не са ми казвали час кога ще ме изписват.Дори и след раждането когато всичко беше наред.Само казаха утре сутрин.

# 336
absurt, не гадая, коментирам по това, което жената казва, че е казала лекарката. Кажи й направо, че лъже, щом смяташ, че е така.

# 337
Ако на един мъж му казвам точно какво, как и кога да прави то как ще го различавам от невръстния си син?
Аз майка или командир ли съм му на тоя човек?

# 338
  • Бургас
Ако на един мъж му казвам точно какво, как и кога да прави то как ще го различавам от невръстния си син?
И пак ще се повторя - не е важно кой кога не бил дошъл. Най-обезпокоително е отношението на мъжа след това и особено след като в прав текст жена му е казала, че се е почувствала зле от поведението му. Не може мил за мен човек да ми каже , че съм го засегнала и аз да се обърна и да му кажа "Гледай си работата, от мен не очакай нищо", защото точно това е станало.

# 339
  • София
absurt, не гадая, коментирам по това, което жената казва, че е казала лекарката. Кажи й направо, че лъже, щом смяташ, че е така.
Става смешно и дебилно, и аз съм пас.

# 340
  • София

Мъжът и жената са различни, както и всеки един човек е различен от другия.
Господ ти е дал ум и разум, и слово- да кажеш какво искаш.
Невръстният си син трябва да учиш на ценности, които изповядаш, а мъжа си да осветлиш за тия си ценности.
Схващаш ли разликата?
Ако не, нямам какво да ти кажа и винаги ще си в позата на жертва, подложена на психически тормоз. Mr. Green

# 341
Факт, някои хора не са научени на тези ценности. И няма нищо общо с пола.
И когато решим да имаме деца е хубаво добре да избираме от кого, защото не е без значение какви ценности ще вижда пред себе си като пример.

# 342

Мъжът и жената са различни, както и всеки един човек е различен от другия.
Господ ти е дал ум и разум, и слово- да кажеш какво искаш.
Невръстният си син трябва да учиш на ценности, които изповядаш, а мъжа си да осветлиш за тия си ценности.
Схващаш ли разликата?
Ако не, нямам какво да ти кажа и винаги ще си в позата на жертва, подложена на психически тормоз. Mr. Green

За какви ценности говориш? Да казваш на някого какво да прави са заповеди, а не урок по аксиология.
Ако щеш го приеми за дресировка - предполагам някой мъже се поддават на такава.

Нима казваш на мъжа си:
"Мило, днес ще си мил, защото тъгувам за едикакво си!" или "Съпруже, днес от 10 до 16 ч. ще покажеш покажеш повече грижа и състрадание." Реално то авторката направо си му го е казала, но той не бил такъв ... романтик  Crazy

# 343
Господ ти е дал душа и любов, за да се замислиш от какво ДРУГИЯ има нужда.

# 344
  • София

За какви ценности говориш? Да казваш на някого какво да прави са заповеди, а не урок по аксиология.
Ако щеш го приеми за дресировка - предполагам някой мъже се поддават на такава.

Нима казваш на мъжа си:
"Мило, днес ще си мил, защото тъгувам за едикакво си!" или "Съпруже, днес от 10 до 16 ч. ще покажеш покажеш повече грижа и състрадание." Реално то авторката направо си му го е казала, но той не бил такъв ... романтик  Crazy
Не се излагай!
По- простичко ще ти го обясня, дано схванеш.
Да кажеш на някого как точно искаш да реагира, че да ти задоволи очакванията от адекватно съпричастие, не е заповед.
Нататък сама се сещай, ако искаш и можеш.
На мен ми е досадно да обяснявам очеизвадни истини, само защото си решила да го играеш богиня, чиито душевни вълнения трябва да бъдат долавяни телепатично.
Както ти казах, това е най- прекия път цял живот да се чувстваш жертва на психически тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт