Отношението на мъжете Ви към Вас, след преживян аборт!?

• 41 339
  • 492
  •   1
Отговори
# 345
Да се отнасяш с хората човешки не се нарежда с думи. Усвоява се в детството и зависи от семейството, в което се расте.

# 346
  • София
Да се отнасяш с хората човешки не се нарежда с думи. Усвоява се в детството и зависи от семейството, в което се расте.
Разбира се,но хората са различни и "човешки" за теб, може да не е " човешки" за мен.
Затова ни е дадена речта- да си обясним и да се разберем.
Тези неща ги обяснявах на децата си в годините до пубертета.
Тук има ли някой пубер?

# 347
Ами ако беше умряла? (Както се случва понякога при операция, включително аборт). Интересно колко време ли щеше да чака тя да звънне? В такива случаи кога е нормалното време той да звънне на лекарите, или да се запъти към болницата?

# 348
  • София
Ами ако беше умряла? (Както се случва понякога при операция, включително аборт). Интересно колко време ли щеше да чака тя да звънне? В такива случаи кога е нормалното време той да звънне на лекарите, или да се запъти към болницата?
Хи,хи!
Ти изтрещя окончателно! Mr. Green

# 349

За какви ценности говориш? Да казваш на някого какво да прави са заповеди, а не урок по аксиология.
Ако щеш го приеми за дресировка - предполагам някой мъже се поддават на такава.

Нима казваш на мъжа си:
"Мило, днес ще си мил, защото тъгувам за едикакво си!" или "Съпруже, днес от 10 до 16 ч. ще покажеш покажеш повече грижа и състрадание." Реално то авторката направо си му го е казала, но той не бил такъв ... романтик  Crazy
Не се излагай!
По- простичко ще ти го обясня, дано схванеш.
Да кажеш на някого как точно искаш да реагира, че да ти задоволи очакванията от адекватно съпричастие, не е заповед.
Нататък сама се сещай, ако искаш и можеш.
На мен ми е досадно да обяснявам очеизвадни истини, само защото си решила да го играеш богиня, чиито душевни вълнения трябва да бъдат долавяни телепатично.
Както ти казах, това е най- прекия път цял живот да се чувстваш жертва на психически тормоз.

Нищичко не обяснваш изиспваш порой от ла*на без да защитаваш някаква теза. Единствената ти отправна точка е - да опонираш.
Пускаш не на място някакви ценностни ситеми и телепатии. Въобще да слагаш равенство между това да си емоционално неразбран и да си психически тормозен е смехотворно. Шляпаш някакви глупости без хабер да си имаш що е то психически тормоз и какви са неговите изяви.

Толкова народ написа тук, че не е нужно да бъде "строга господарка" и да казва на мъжа си кога да си събуе гащите и кога да си обърше носа, за да имат пълноценни отношения.
Може би темерут, темерута разбира, но нормалните хора не са длъжни да търпят емоционална ампутация и липса на човещина.  

Няколко страници по нататък като развалена плоча повтаряше "Не е било нужно да я чака в болницата!".  Показаха ти, че не си права със собствения ти пример и сега подхвана мотото "Трябвало е да се обади, а не да чака той да дойде". Ми що да се обажда - има таксита.
Всеки нормален човек схвана, че въобще не става дума за физическото висене пред вратата и въртенето на волана. Момичето си го е написало и колкото и да се прави някой на сляп, колкото и да не може да схваща чак пък да не разбере за какво иде реч ...

# 350
Absurt,Мини и мъжът й са двойка от 4 години.Съмнявам се, че след толкова време е нужно на човекът до нас да му се казва, че престоят в болнично заведение, не е най-приятния начин човек да си прекара времето.Хората бързат да напуснат болница и предпочитат да са си у дома, независимо от полът им.Това са моите наблюдения, които е възможно да са различни от твоите.Не бих оставила някой да ме чака, когато знам, че той е на място на което не иска да бъде.Няма да те питам ти би ли оставила близък да те чака и търси, защото е ясно вече за всички, че браниш позция, която самата ти не би заела.

Жената е преживяла аборт не по желание.Това я прави жертва на обстоятелствата, и нея и мъжът й.Загубили са желано дете и това ги прави съпричастни към ситуацията в която са.

Ако не си способна на елементано човешко съчувствие и не можеш да направиш разлика между жертва и позиция в живота на жертва, проблемът е твой.

# 351
Остави я Абсурд, ако проследиш всичките и постове, ясно ще забележиш, как чинно защитава всички мъже независимо от ситуацията. Просто много и липсва нейния, затова се държи така. Има много проблеми, игнорирай я.

# 352
  • София
Остави я Абсурд, ако проследиш всичките и постове, ясно ще забележиш, как чинно защитава всички мъже независимо от ситуацията. Просто много и липсва нейния, затова се държи така. Има много проблеми, игнорирай я.
Вишно, защо се тикаш в шамарите?
Ти какво разбираш от мъже, като си на другия бряг и по дифолт не ги понасяш? Mr. Green
Че и медиум го играеш- на кристална топка ли гледаш или на женски пъп? newsm78

# 353
  • София
Жената е преживяла аборт не по желание.Това я прави жертва на обстоятелствата, и нея и мъжът й.Загубили са желано дете и това ги прави съпричастни към ситуацията в която са.

Ако не си способна на елементано човешко съчувствие и не можеш да направиш разлика между жертва и позиция в живота на жертва, проблемът е твой.

Ха, а ако беше преживяла аборт по свое желание, щеше да е разбираемо не присъствието на мъжа ѝ пред вратата? newsm78
И нямаше да бъдат жертва на обстоятелствата- други обстоятелства, но докарали я пак до аборт? newsm78
Кой каза, че елементарното човешко съчувствие трябва да се изразява точка по точка според твоите представи, без дори да си направиш труда да споделиш какви са те?  newsm78
Няколко души тук се опитаха да обяснят, че имат различно виждане за начина, по който биха искали да им съчувстват, но никоя от вас- изградили си представата за висящия пред операционната и ревящ заедно с потърпевшата, дори не го прие за сведение, камо ли като възможност да има и друга гледна точка, и защитаващият я да не е безчувствен до престъпност.
ПП. За пореден път ще напиша, че най- сигурния начин да се разминеш с някого е, ако мълчиш като пукъл и нацупено чакаш той да се сети къде и КАК те сърби, че ПРАВИЛНО да те почеше.

# 354
Разбира се,но хората са различни и "човешки" за теб, може да не е " човешки" за мен.
И си личи в какви отношения са живели някои хора...
Това казвам, ако искат някой да се отнася така с децата им, и децата им да се отнасят така с близките си в трудни моменти в бъдеще - нека ги избират за бащи. Ако не им харесва да търсят друго решение.

# 355
И си личи в какви отношения са живели някои хора...
Това казвам, ако искат някой да се отнася така с децата им, и децата им да се отнасят така с близките си в трудни моменти в бъдеще - нека ги избират за бащи. Ако не им харесва да търсят друго решение.
Така е НСЧ,много си личи как е живял човек.Толкова призраци изскачат и те плашат във всяка мъжка реакция извън онова, което си решила за приемливо,че се чудя баща си като демон ли го виждаш, като провалил се родител или нещо още по-крайно.

# 356
Баща ми е бил винаги до нас и близките си, дори до приятелите си в трудни моменти. Както писах нагоре това съм видяла от родителите си, това съм видяла от близките си, приятели, всички.
Затова сигурно ми е толкова неприемливо описаното. Не познавам такива хора.

# 357
  • София
Нищичко не обяснваш изиспваш порой от ла*на без да защитаваш някаква теза. Единствената ти отправна точка е - да опонираш.
Пускаш не на място някакви ценностни ситеми и телепатии. Въобще да слагаш равенство между това да си емоционално неразбран и да си психически тормозен е смехотворно. Шляпаш някакви глупости без хабер да си имаш що е то психически тормоз и какви са неговите изяви.

Цитат на: the Дорис
Ти май не вдяваш напълно? Той не и го казва направо, но и вменява вина за аборта и за това, че се чувства зле след това. Мачка я психически, че не е изпълнила НЕГОВИТЕ очаквания. Това се нарича висша форма на егоцентризъм, опитвайки се постави себе си в центъра на ситуацията и да накара, този който истински има защо да бъде подкрепен и обгижван да се чувства виновен и да го използва и манипулира.

Нарича се ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ."

Затова пък, ти знаеш........... Mr. Green

# 358
Скрит текст:
Ако на един мъж му казвам точно какво, как и кога да прави то как ще го различавам от невръстния си син?
Аз майка или командир ли съм му на тоя човек?

Мъжът и жената са различни, както и всеки един човек е различен от другия.
Господ ти е дал ум и разум, и слово- да кажеш какво искаш.
Невръстният си син трябва да учиш на ценности, които изповядаш, а мъжа си да осветлиш за тия си ценности.
Скрит текст:
Схващаш ли разликата?
Ако не, нямам какво да ти кажа и винаги ще си в позата на жертва, подложена на психически тормоз. Mr. Green
Аа, тя ако майка му не му е предала тия ценности и не го е научила как да се държи към жена си, аз ще го играя учителката....как пък не.
Който има желание цял живот да води мъжа си "за ръчичка" и да го направлява като водач-слепец, моля, има мнооооого такива мъже.
Аз предпочитам "научен" мъж.     Laughing

# 359
О, вече и ценностите имали пол  ooooh!
...а мъжа си да осветлиш за тия си ценности...
Децата имат двама родители и учат ценности и от двамата, ако единият ги няма...

Общи условия

Активация на акаунт