Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Може да е симптом на гъбична инфекция. Мажи с Клотримазол крем два пъти дневно, би трябвало да мине. Такива нацепвания може да са показател за повишена кръвна захар

# 76
От два дни забелязвам жълто-зелено течение, придружено с остра миризма. Не съм в града и няма как да стигна до гинеколог, мога ли да си взема нещо оъ аптеката без рецепта, което да подейства?

За себе си бих си направила курс с Полижинакс.

# 77
на мен това ми прилича на бактериална инфекция. Гъбичната инфекция не мирише и няма зелен цвят

# 78
  • Бургас
Ползвам шампоан за мазна коса изписан от лекар за 3 месеца и след това да го сменя.......дали може да го ползвам докато го свърша( имам още малко)..........

# 79
  • София
Ползвам шампоан за мазна коса изписан от лекар за 3 месеца и след това да го сменя.......дали може да го ползвам докато го свърша( имам още малко)..........

Аз бих!

# 80

Ако е малко едва ли има проблем. Те не са били точни дози.

# 81
От два дни забелязвам жълто-зелено течение, придружено с остра миризма. Не съм в града и няма как да стигна до гинеколог, мога ли да си взема нещо оъ аптеката без рецепта, което да подейства?
Дано не е късно, но препоръчвам Розалгин. Има го на сашета и като готов разтвор http://apteka.framar.bg/30019183/%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BB% … B-5-%D0%B1%D1%80-

# 82
Пап 2 е добре нали ?
Скрит текст:
Плоски епителни клетки-повърхностни и интермедиерни в норма, левкоцити
Pap-II
СС- Жлезисти и плоски епителни клетки в норма, левкоцити
Pap-II

# 83
  • Sofia
По време на цикъл може ли да се правят кръвни изследвания? ПКК и хормони на ЩЖ

# 84
Не мога да открия тема за разчитане на резултати,затова ще питам тук.  Confused
Пуснах урина,излизат 8-10 левкоцита на поле и чести епителни клетки.Ph- 6,5 , а на белтъка пише- Опалесценция. Преди 3 месеца лекувах цистит.В 14 ч излизат и кръвните изследвания и веднага отивам при ЛЛ,но сега нещо се наплаших...  Cry

# 85
Момичета, не знам дали тук е правилното място да задам този въпрос, извинявам се ако не е, но...  newsm78
От 2 дни постоянно ме боли ниско долу корема, пробвах с няколко вида обезболяващи уви, нищо не помага. Тези дни хапвам предимно плодове и зеленчуци, просто защото се чувствам ужасно и всякакви други по-тежки храни изобщо не ми представляват интерес.
Това което всъщност повече ме притеснява е защото правим опити за бебе, очаквах МЦ на 26.07 но не дойде, два дни по-късно направих тест - беше отрицателен.
Възможно ли е едното да има нещо общо с другото или просто съм лепнала някой летен вирус? newsm78
Свързах се с гинеколожката ми, каза че е в отпуск до 10.08.
Вече не знам какво да пия, какво да правя...Болката не е прекалено силна, ходя си на работа, но си е дискомфортно.

# 86
А след това не си ли правила друг тест? Абсолютно е възможно болките да са признак на бременност...по - добре изчакай с обезболяващите докато не разбереш със сигурност...

# 87
 Hugбъдете здрави  Peace

# 88
  • зад кестените
От близо месец сутрин при събуждане имам болки в пикочния мехур-След уриниране всичко се оправя и не ми създава притеснения  .Да добавя че при самото уриниране също всичко е нормално, цветът на урината също е нормален.Дали може да се дължи на това че спя свита на кълбо и го притискам.

# 89
  • Sofia
От задържането през нощта е.

Някой правил ли си е скоро ехография на щит.жлеза и изследване на щит.хормони тсх и фт3?
Каква е цената,горе-долу?

Общи условия

Активация на акаунт