Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 716
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Търсим спешно добър неврохирург в Пловдив или София. Касае се за операция на глава.

Чувала съм, че в "Св. Иван Рилски", в София, са добри специалистите, но само съм чувала.
Благодаря!

# 136
Търсим спешно добър неврохирург в Пловдив или София. Касае се за операция на глава.

Чувала съм, че в "Св. Иван Рилски", в София, са добри специалистите, но само съм чувала.
Благодаря!
Виж в тема "Бял списък на лекарите в София".  Съжалявам, но в момента не мога да дам линк.

# 137
  • София
Прегледах първите няколко страници, но нищо не открих по въпроса, все пак благодаря!

# 138
  • Sofia
Rima , благодаря че даде това инфо  bouquet
След толкова години ходене при какви ли не "светила"в медицината,изследвания и мъки от моя страна,най-после си открих какво ми е било.
Дано никога не се връща Praynig

# 139
Какви вируси са на мода сега?
Бебето има разтройство, но без други оплаквания, та се чудех вирус ли е или някой зъб го мъчи?

# 140
Rima, благодаря ти!
Никакви алергии не съм имала до сега, не съм получавала и уртикария, за щастие. Дори кожата ми не е била чувствителна до този момент.
Благодаря за съвета, ще взема калций и витамини и се надявам следващия път, като се включа да е с добри новини Simple Smile

# 141
  • София
Rima, благодаря ти!
Никакви алергии не съм имала до сега, не съм получавала и уртикария, за щастие. Дори кожата ми не е била чувствителна до този момент.
Благодаря за съвета, ще взема калций и витамини и се надявам следващия път, като се включа да е с добри новини Simple Smile

Успех! Може и 5 дни Ериус да вземеш - по едно на ден!

# 142
  • Пловдив
На дете, родено през 2014, на което е поставяна шествалентна ваксина, като последен прием петвалентна ли трябва да се постави?

# 143
https://imgur.com/fXw3HsN
http://imgur.com/S0wZC1j
Абе каква е тая синьо-лилава глупост на стъпалото, без да съм го удрял?

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 22:51 от Damarcus

# 144
  • София
Може ли мнение.
От два дни забелязвам ,че заеквам на някои думи.
Никога не съм имала проблем с говора.

# 145
Може ли мнение.

А да си контактувала тези дни с човек,който заеква?

# 146
  • София
Скрит текст:
Може ли мнение.

А да си контактувала тези дни с човек,който заеква?
Мисля , че не.. И аз за това помислих

# 147
Ден след като родих,при мен докараха друга родилка.Заекваше на всяка дума.На изписването заеквах,все едно цял живот е било така.Продължих да заеквам 2-3 месеца още.Не знам от стрес ли,дето все я слушах,че заеква ли...  Confused Може от стрес да е при теб,с малко дете си все под напрежение...

# 148
  • София
Може ли мнение.

Умора, изтощение, ниско кръвно, ниска кръвна захар?

# 149
  • София
Здравейте! Снощи си прещипах пръста на вратата, кутрето. Много ме заболя. Сложих йодасепт, че имаше кръв. Подут-е леко целия, много леко синкаво на мястото, обаче върха на пръста ми е много изтръпнал. Чудя се да тичам ли до спешното или да изчакам няколко дни? Знам, че-е нормално след удара, но за няколко часа би трябвало да отмине. Мога да движа пръста, свивам го, но изтръпването е силно.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт