Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 760
  • 741
  •   2
Отговори
# 330
Гранофорин има в аптека  "Рома" С-я пл."Славейков" 7.

Страхотно, ще си знам занапред, мерси! Hug Дават го без рецепта, нали?

# 331
Здравейте, от 2 месеца ми излизат едни топчета и под двете мишници ( с големина колкото леща примерно) . Понякога болят много, друг път не, един път пък са леко зачервени... Въобще много странно и както се появяват и след 3-4 дни изчезват. И след няколко дни пак излизат. Въпросът ми е на какъв лекар да отида? Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile
На кожен. Peace

Дали би могло да има хормонален проблем ако човек се поти,свива го корем и му се гади постоянно ?
Всичко би могло да бъде, включително хормонален проблем. Confused

# 332
Гранофорин има в аптека  "Рома" С-я пл."Славейков" 7.

Страхотно, ще си знам занапред, мерси! Hug Дават го без рецепта, нали?
Да, без рецепта е.

# 333
Здравейте. Имам нужда от съвет. Моля някой да ми помогне...
От 4-5 дни всяка сутрин имам разтройство и изпражненията ми са светли... След това не ходя повече до тоалетната (само сутрин), но много ме боли стомаха и къркори. Не мога да се храня, от време на време ми се гади и нямам сили.....
Моля за съвет!!! Къде да отида? Какво да направя??? Cry Cry Cry

# 334
  • София
Купи си пробиотик например Ентерол и ако не помогне-консултация с гастроентеролог.

# 335
  • Sofia
От 4-5 дни всяка сутрин имам разтройство и изпражненията ми са светли... След това не ходя повече до тоалетната (само сутрин), но много ме боли стомаха и къркори. Не мога да се храня, от време на време ми се гади и нямам сили.....
Отиди на гастроентеролог. Направи си изследване на чернодробни ензими.
Аз бях така,когато имах проблеми с жлъчката.

# 336
Купи си пробиотик например Ентерол и ако не помогне-консултация с гастроентеролог.

Пих вече Ентерол и пробиотици пих - Лактакер и вчера цял ден изкарах само на солети, обаче днес пак си е същото..... Sad

# 337
Отиди на гастроентеролог. Направи си изследване на чернодробни ензими.
Аз бях така,когато имах проблеми с жлъчката.
А можете ли да ми препоръчате къде точно и при кого да отида? Много ще съм Ви благодарна!
Днес се заех да прочета в интернет за светлите изпражнение и пише, че това е хепатит..... И сега умирам от страх, направо незнам какво да направя....
Вие оправихте ли се?

# 338
  • Sofia
Оправих се...махнаха ми жлъчката Wink
Бях в Софиямед.Доволна съм от лекарите там.Препоръчвам проф.Чернев,направете консулт с него,ще ви предложи да останете там за изследвания и диагноза.С направление от ЛЛ.Може и платено.

# 339
В момента има и вирус с повръщане и разстройство, децата на колегите, включително едното мое, го карат в различни вариации, моя с разстройство и спазми и подуване на корема
Може пък да те е хванал, и да го караш малко по-леко, не се шашкай толкова веднага- хепатит, жлъчки...казвам го само защото и аз съм паника и хипохондричка и постоянно ми се въртят разни страхотии в главата, което не води до нищо добро 
Солети, лека храна, обикновени бисквити, ентерол, и ако не мине до 3-4 дни, вече лекар...

# 340
Оправих се...махнаха ми жлъчката Wink
Бях в Софиямед.Доволна съм от лекарите там.Препоръчвам проф.Чернев,направете консулт с него,ще ви предложи да останете там за изследвания и диагноза.С направление от ЛЛ.Може и платено.
T.e. направиха Ви операция ли???  Shocked
А относно Софиямед - и аз мислих за там, даже вече си записах час за понеделник при д-р Пламен Петров...
Незнам колко е добър, ще го видим.
Само се чудя какво да правя до понеделник - какво да ям и какво не, да пия ли нещо или не...

# 341
В момента има и вирус с повръщане и разстройство, децата на колегите, включително едното мое, го карат в различни вариации, моя с разстройство и спазми и подуване на корема
Може пък да те е хванал, и да го караш малко по-леко, не се шашкай толкова веднага- хепатит, жлъчки...казвам го само защото и аз съм паника и хипохондричка и постоянно ми се въртят разни страхотии в главата, което не води до нищо добро 
Солети, лека храна, обикновени бисквити, ентерол, и ако не мине до 3-4 дни, вече лекар...

Дано да се окажете права!, че наистина не толкова ме мъчи физически, колкото психически Simple Smile
Вече си представих най-лошите неща и не спрях да треперя откакто прочетох за хепатит и т.н.
Ама вече си записах час за понеделник - пък дотогава незнам какво още ще ми мине през ума  Simple Smile

# 342
  • София
Аз лично от Пламен Петров съм много недоволна-преглед в продължение на половин минута и заключение, че всичко се дължи на срастване след операцията. Изписва ми и хапчета, естествено. Два пъти ходих-крайния резултат преплитане на червата и едва ми спасиха живота! Понеже не може цял живот да си на хапчета.

# 343
Аз лично от Пламен Петров съм много недоволна-преглед в продължение на половин минута и заключение, че всичко се дължи на срастване след операцията. Изписва ми и хапчета, естествено. Два пъти ходих-крайния резултат преплитане на червата и едва ми спасиха живота! Понеже не може цял живот да си на хапчета.
Ужас..... аз пък прочетох няколко добри коментара за него и затова си записах час при него......
А наистина искам малко по-внимателно отношение, че ми писна със безхаберието! Пък и никак не е евтино.
Освен да си отменя часа при него - незнам вече........ Confused

# 344
  • София
Направих грешка, отивайки при такава звезда като него. Сега съм на друго мнение-бих отишла при някой не толкова известен доктор, но да ми обърне внимание и да ми направи преглед с ултразвук, а не само с палпация. Може би е добър за някой с протекции и т.н. но аз чаках близо час и накрая за 30 секунди преглед-не съм доволна въобще!

Общи условия

Активация на акаунт