Дългото чакане след трансфер 52

• 61 937
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
Ели,искрено съжалявам за случелото се  Hug Бъди силна и само напред  Heart Eyes

# 376
Ели, много жалко  Hug Как е възможно това, изведнъж да спрат развитието си? Лекаря какво каза?

# 377
Ели,прегръщам те Hug

# 378
Ели,съжалявам за загубата ти!
Аз не стигнах до положителен тест, след като цикъла ми дойде на 14 ден след трансфера. Мъчно ми е и не мога да разбера плана на Вселената, който  е измислила за мен, че инвитрото не беше успешно. Все си мисля, че е за добро, въпреки че сега не мога да го приема така! Успех в бъдещето!  Praynig  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 16:46 от sohappy

# 379
Здравейте. днес е втория ми ден след трансфера Praynig много се вълнувам. с 10 извадени фоликула , осем оплодени яйцеклетки,но само един ембрион оцеля. с мъжки фактор сме, знам че нямам кой знае какви шансове, но не само се надявам, а и силно вярвам че ще оцелее

Мария, силно ти желая успех!  Praynig
И ние сме с тежък мъжки фактор, и от 10 яйцеклетки 8 бяха годни, но само 4 се оплодили. Две ми върнаха на втори ден и вдругиден ще разбера резултата, но честно казано се паникьосвам вече, трети опит ни е.
Въпреки, че ми изглежда невъзможно, все имам усещане и вяра, че е станало и нашето щастие и се надявам и ти скоро да ни се похвали със страхотен резултат! Simple Smile
Успех и повечко да те глези твоя човек, не знам дали помага, но поне психически на мен да  Laughing

# 380
  • София
Ели, съжалявам миличка  Hug
Знам, че нищо в момента не може да те успокои. Аз при извънматочната ми бременност се чувствах по подобен начин, сякаш съм наказана за не знам какви грехове. Толкова тъжно и мъчно. Но се преживява и после успешна бременност носи такова щастие. И при теб ще се случи. Много сила ти пожелавам и си почини хубаво  bouquet

# 381
Тъкмо да вляза да се оплача и видях поста на Елислава. Ужасно съжалявам. Предполагам, че е доста по-силно чувството, от това да видиш резултат 0.00. Какъвто беше моят днес. След всички симптоми и чудеса до последно - 0.00, нула. Цифром и словом. Още не мога да мисля какъв ще ми е плана. Нямам други замразени, което ще рече нова стимулация. И изобщо...ще мисля като си почина. Sohappy, трябва да разберем какво има предвид Вселената с тези резултати за нас  Hug
Успех на всички чакащи момичета от сърце  Heart Eyes

# 382
  • София
Мария, здравей. Стискам палци това да е вашият опит. Както ме попита акушерката: ти за колко деца си тук? Та и аз така ти казвам. Точно това борбеното ще е твоето.

Мистик...много съжалявам. Sad Силно те прегръщам.
Sohappy, съжалявам за цикъла и за резултата. Sad Бъди силна и кураж. Силни прегръдки и положителни мисли ти изпращам.

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 13:12 от Люксен

# 383
Люксен, благодаря ти за подкрепата и аз точно това си помислих, като разбрах че е само едно ембрионче "моя борец идва, на майка си ще прилича"  Laughing

# 384
Мистика, съжалявам миличка! Така се надявах, че ще се похвалиш с положителен резултат.. Но горе главата, ще се случат нещата! Прегръщам те! Hug
Мария, успех и стиснати палци за теб и твоето ембрионче! bouquet

# 385
  • София/Севлиево
Мистика,съжалявам за резултата 0.Аз съм го виждала няколко пъти,обаче наистина едно е да видиш 0 ,а съвсем друго това ,което тази година се случва за втори път с мен.Незнам може грешката да е моя,че избързах с втория ЗЕТ.Сега няма да бързам,ще го оставя за 2017-та.Имам още три снежинки,може там да е моето бебе...

# 386
Елислава, много съжалявам за случилото се! Много тъжно и жестоко!  Sad
Пожелавам ти много сила и категоричен успех, когато и да решиш да пробваш отново!

Мистика и sohappy, прегръдки и за вас, момичета!  Hug

Мария, успех с твоето ембрионче!  Flowers Four Leaf Clover

Аз днес /12-ти ден/ си пуснах кръвен, но резултата ще разбера чак утре. Ама то ми е ясно, препиках и един уринен, отрицателен естествено, освен това ми и зацапва кафеникаво от сутринта...
Сдухано ми е, няма ли вече живота да ме изненада приятно, да му се не види...  Tired

# 387
Мистика, Ели, sohappy,момичета, думите са безсилни, но от сърце ви желая да намерите сили и кураж, и съвсем скоро да се сбъднат мечтите ви! Hug
Stela, за теб ще стискам палци, докато излезе и кръвния  Praynig

# 388
  • София
Еее, след вчерашните хубави новини и приповдигнато настроение, днес нещата нич не ми харесват Cry

Момичета, съжалявам много за разочарованията ви Confused

# 389
Сърчицата и на двете бебета са спрели,пак между 8 и 9 г.с.Този път на идея си нямам защо.

Ели, много съжалявам такива надежди таяхме за теб. Като си готова сама ще решиш за нов опит. Hug

Общи условия

Активация на акаунт