Дългото чакане след трансфер 52

• 61 191
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
Фиореее, от снощи те мисля и те чакам!!! Знаех си!!! много се радвам, мила! Честито и лека и безпроблемна до термин! Hug Hug Hug Hug Hug
Веси, колко хубава новина!!! Hug ето, че чудеса се случват! Лека до термин! bouquet Hug
Люксен, стиснати палчета за теб!  Hug

# 481
Фиоре, браво! Малко ми се насълзиха очите като те четох  Hug
Успех до края!

Веси, а при вас какъв е бил проблема, че са давали толкова нисък шанс за естествена бременност?

# 482
Ей Фиореее  Hug супер новина!

# 483
  • София
Фиореееее!  Hug Hug Олеее, така се усмихвам в метрото сега, че сигурно за луда ме мислят. Знаех сиии, знаех. Надушвах те аз. Честито! Да сте заедно до термин и всичко да е наред.
Изпращам ти мноооого прегръдки, положителни мисли и сила. Вече всичко ще е наред. Сигурна съм. Супер резултат. Ех. Heart Eyes

Благодаря на всички за милите думи. Аз пазя шушулките и ги разхождам. Сега бяхме до мола на кафе. И се прибирам. Имах запек, който оправих с дуфалак.
Кой ще се тества с мен на 9-ти? Май не бях сама...

# 484
  • София
Момичета, а каква е цената на тесто зо ембриотоксини

# 485
Stela*, Ина много съжалявам! Не губете надежда скоро ще се сбъдне това което чакаме с нетърпение.  bouquet Hug

Поздравления за тези с положителните тестове успешна бременност! Успех на всички чакащи  Simple Smile

H/I успех!

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 19:22 от sohappy

# 486

В Малинов 100 лева  Peace

# 487
Момичета, какви добавки и ви изписаха преди инвитрото, нещо по-специално за качествени яйцеклетки или за повече яйцеклетки. На мен нищо не ми изписаха, аз образувах само една Я, стимулираха ме с мерионал 300 мл за 4 дни и мерионал 300 мл и цитросид 1 ампула. Аз си мисля, че и на естествен цикъл щях да образувам един фоликул.

# 488
  • София

Може ли да ми кажете какво представлява този тест, защото честно казано не разбрах newsm78 Благодаря!

# 489
  • София
Фиоре, момиче  Hug Видя ли как се случват хубавите неща  bouquet
Сега се усмихвай, почивай и прави неща, които са ти приятни. Чакаме правилно удвояване и скоро сакче и пулс  Hug

Веси, щом се чувстваш така по отношение на кръвния - не пускай. Няма нужда от напрежение. Ние пускаме кръвен за да ни покаже по-рано, а ти щом имаш две черти значи ЧХГ е достатъчно количество. Кога си на преглед?

# 490
Stela*, Ина, H/I  много съжалявам! Не губете надежда скоро ще се сбъдне това което чакаме с нетърпение.  bouquet Hug

Извиянвам се за тъпия въпрос, но какво е станало с H/I?  Последно беше ок, с два плодни сака. newsm78
Уж следя момичетата с които започнахме по едно и също време горе долу. Дано е грешка и всичко е ок.

# 491

Може ли да ми кажете какво представлява този тест, защото честно казано не разбрах newsm78 Благодаря!

http://reproinova.com/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82 … 0%B5%D1%81%D1%82/ ето ти най точно инфо  Peace

# 492
Stela*, Ина, H/I  много съжалявам! Не губете надежда скоро ще се сбъдне това което чакаме с нетърпение.  bouquet Hug

Извиянвам се за тъпия въпрос, но какво е станало с H/I?  Последно беше ок, с два плодни сака. newsm78
Уж следя момичетата с които започнахме по едно и също време горе долу. Дано е грешка и всичко е ок.

Ок съм си за сега. По цял ден прекарвам в леглото и гледам снимки на плажуващи Simple Smile

# 493
Фиоре, лека бременност ти желая и от тук нататък нищо не те разделя от твоето слънчице  bouquet

аз съм 4ден след трансфера и имам болки като пред цикъл,  newsm78 но все още не губя надежда,как ще издържа още 13 дена не знам ще полудея, еми ако ми дойде? А толкова уверена бях в началото
моля ви кажете ми при вас така ли беше, нормално ли е или не ? 

# 494
Stela*, Ина, H/I  много съжалявам! Не губете надежда скоро ще се сбъдне това което чакаме с нетърпение.  bouquet Hug

Извиянвам се за тъпия въпрос, но какво е станало с H/I?  Последно беше ок, с два плодни сака. newsm78

Ок съм си за сега. По цял ден прекарвам в леглото и гледам снимки на плажуващи Simple Smile
Това със снимките и аз го правя!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт