Дългото чакане след трансфер 52

• 61 197
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
Фиоре, лека бременност ти желая и от тук нататък нищо не те разделя от твоето слънчице  bouquet

аз съм 4ден след трансфера и имам болки като пред цикъл,  newsm78 но все още не губя надежда,как ще издържа още 13 дена не знам ще полудея, еми ако ми дойде? А толкова уверена бях в началото
моля ви кажете ми при вас така ли беше, нормално ли е или не ?  

Това със симптомите е много относително. Аз, например, нямах никакви симптоми. Нищо, с изключение на болезнени гърди, но това е от прегнила, който слагах. Честно казано, този път даже на моменти забравях, че съм правила трансфер. Дори се возих и на мотор, на плаж ходих, всяка вечер излизах. Т.е. бях си казала, че този път няма да отдавам толкова голямо значение и да го мисля ежедневно.
Даже още не мога да повярвам, че нещо се е случило, защото по нищо не ми напомня, че имам положителен резултат  Simple Smile т.е. продължавам да нямам симптоми на бременност.

# 496
Хайде и от мен малко хубави новини, накрая се престраших да споделя - имам си едно тупкащо сърчице под моето Heart Eyes
Не се предавайте, момичета, ето виждате ли - чудеса се случват Hug

# 497
Честито , Електра   bouquet Много спокойна бременност и здраво бебче на термин  Hug

# 498
Хайде и от мен малко хубави новини, накрая се престраших да споделя - имам си едно тупкащо сърчице под моето Heart Eyes
Не се предавайте, момичета, ето виждате ли - чудеса се случват Hug

И тук да кажа честито! Hug Hug Hug
Много ти се радвам пу пу!  bouquet Heart Eyes

# 499
И аз се радвам на всички ви - пу пу пу Hug
Затова и писах - да можем да си споделяме Simple Smile

# 500
Честито Elektra.12   bouquet

# 501
И аз се радвам на всички ви - пу пу пу Hug
Затова и писах - да можем да си споделяме Simple Smile
И от мен честито,
Да си го износиш до термин и да гушкаш после пухкаво бебче

# 502
  • Варна
Ейй супер Електра, много се радвам  Heart Eyes
Много спокойствие и лека бременост до край.
Рядко пиша тук, но редовно ви чета и някой от вас ви чуствам много близки

# 503
Честито Електра Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая. newsm44 newsm68 newsm51

# 504
Уф,момичета, снощи ви писах един дъълъг пост, в който се опитах да благодаря и пожелая нещо лично за всяка от вас, защото подкрепата ви наистина значи много за мен, ама нещо е станало с тоя пост,а няма да стане същия вече, така че просто искам да кажа: Благодаря ви! И стискам палци всяка да стигне до крайната цел възможно най-бързо и леко. bouquet Hug
Люксенче  Hug, хайде, не остана, стискам палциии, а щом си ме "надушила" - ти си следващата, и аз почвам да надушвам разни неща  Laughing
бананче, Магнетична, Магнолия - вие сте "заподозрени" за усмивките ми, така че за вас и за вашите бебоци мнооого прегръдки и благодарности  за прашеца bouquet Hug

# 505
Жълтурчо, ти как си? Чакаме новини от теб Hug

# 506
дългото чакане и  преди и след трансфера... смразяващо.  Най-добре е сторила H/I  ...само да можеше всички да сме спокойни и да забравим. така става най-добре.... и природата свършва своето
 Praynig Hug

# 507
Фиоре, аз също ти прочетох поста, сигурно и другите момичета, не се тревожи! Всички знаем колко емоции са ти на главата:)))  Joy
Електра, ох че хубаво! Нека така продължава докато не видиш бебчето!  Hug

# 508
Момичета честито bouquet желая лека и безпроблемна до термин                                                                     
Люксен стискам палци Praynig

# 509
  • София
Фиоре, благодаряяя. Постът ти беше супер и аз го прочетох, не се притеснявай. Дай боже да си права и това надушване да е пророческо.  Mr. Green Ти как си?

Електрааа, стълб мой да спокойствието и сигурността: честито, каква новина само.  Hug Hug Да туптите заедно 9 месеца, всичко да е наред до края. Ех, много се зарадвах, мноого. Как се чувстваш? Голямо вълнение е, а?  Heart Eyes

Благодаря на всички за палчетата. Аз днес имам рожден ден и мисля, че цялата положителна енергия около мен и празникът довечера ще подпомогнат на децата ми да си останат с мен. Черпя ви виртуално и се радвам, че си споделям с вас и ви има:

Общи условия

Активация на акаунт