Дългото чакане след трансфер 52

• 61 201
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Честит Рожден Ден , Люксенbouquet Пожелавам ти цялото щастие на този свят споделено с малките душички в теб и хората които обичаш и те обичат  Hug Бъди здрава !

# 511
  • София/Севлиево
Ето темата,която ме зарежда положително.Въпреки че скоро няма да правя опит ще ви чета и искам от тук нататък само хубави неща да пишете.
Ч.р.д.,Люксен!Пожелавам ти здраве и това,което най-много искаш нека е твое.
Честито и на Електра!Щастлива и спокойна бременност  bouquet

# 512
Честит рожден ден, Люксен! Бъди здрава, усмихната и нека най-хубавият подарък бъде положителния тест след няколко дни! Hug Hug Hug  bouquet bouquet bouquet

# 513
Люксен, Честит Рожден Ден! Да си здрава, щастлива, много любов и късмет за теб и всичките ти близки!  Heart Eyes
А другата седмица да получиш най-мечтания подарък, който да прави светът ти съвършен!  Hug newsm59 party023 newsm64 Gift EFP preggo ylinfant

# 514
Фиоре,  Hug

Люксен, пожелавам ти скоро да се преместиш в темата Забременели след инвитро и след 8 месеца да се похвалиш с едно, а защо не и с две бебенца гушнати в сладката прегръдка на мама  Heart Eyes  bouquet Честит рожден ден  newsm59

Момичета, знам че ви е трудно, но вярвайте и се борете за мечтите ви  Hug  Praynig Heart Eyes  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 може да е срамежлив, но хваща  Mr. Green

За неуспелите момичета, има тема в проблемното където можем да ви помогнем с резултати и насоки за изследвания или просто подкрепа  Hug

# 515
  • София
Електра, потайно, мило момиче  Hug толкова много ме зарадва, че дори не мога да ти обясня. Така плаках за теб, последния път, че не беше станало, толкова ми беше мъчно, че мъжа ми се видя в чудо да пита как така за човек, който не познавам рева. А аз му казах, че те познавам,  то ние се познаваме понякога повече, отколкото други хора около нас.
Сега пак рева  Grinning Прегращъм те и Бог да те пази - теб и малкото сърчице в теб.  Всеки път ми е много мъчно за всяка от вас, и се радвам за всяка, но някой от вас просто ми лягат на сърцето.  bouquet bouquet bouquet

Люксен Пожелавам ти късен подарък с високо ЧХГ  newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday

# 516
Електра - Честито ти сърчице Simple Smile

Люксен - честит рожден ден! Днес каквото си пожелаеш се сбъдва винаги! Wink

# 517
Люксен, много сбъднати мечти ти желая, бъди здрава и щестлива! Честит Рожден Ден  bouquet

# 518
Момичета, благодаря на всички, по-тихичко, моля, че още не съм минала първия триместър Blush Въпреки че Михова вчера ми каза, че най-рисковия период е минал... Повярвах й, отпуснах се малко и реших да ви зарадвам, но още си ме е страх Blush

Люксен, честит рожден ден, да си ми жива и здрава Hug Пожелавам ти за подарък да получиш трицифрено ЧХГ и много хубава, спокойна бременност Hug

Магнолия, знам, че наистина е така, защото аз изпитвам същите чувства, когато чета теб и другите момичета какво споделяте Hug Наистина, тук се опознаваме много повече, отколко хора, с които реално се срещаме. Не ми беше лесно да си мълча, но притеснението и суеверието бяха по-големи от мен, едва се престраших да споделя сега - сигурно 15 мин седях пред монитора и зяпах тъпо първия пост, който написах  Laughing

За симптомите - предменструални болки аз не съм имала, моето беше друго. Чувствах (и още чувствам) тежест долу в корема и понякога нещо като опъване. Много им се радвам, за мен това значи, че моето чудо расте Heart Eyes След трансфера няколко пъти усетих напрежение, каквото се чувства като ти взимат проба за биопсия - който е правил ще се сети. Не знам защо реших, че тогава е била имплантацията. Няма да разбера дали съм права, не съм имала зацапване нито тогава, нито след това - ПУ ПУ ПУ  Laughing
Нещото, което ме караше най-силно да вярвам, че се е получило беше това, че кръста спря да ме боли Mr. Green Не ми е беше случвало от около една година. Имам начална форма на дископатия и започнало ошипяване и изпитвам постоянни болки - ама наистина никога не спират, само се усилват и намаляват. А 3-4 дни след трансфера изведнъж болката спря Simple Smile

# 519
Електра, тихичко честито!!!  Страхотна новина!
Люксен, честит празник. Пожелавам ти най - прекрасния подарък след няколко дни.
Фиоре, не се тревожи и аз прочетох първия ти пост. Hug

# 520
  • София
ЧРД, Люксен!Данп след броени дни да получиш най- страхотния подарък bouquet

# 521
Люксен Честит Празник! Бъди здрава и вярвай, че мечтите се сбъдват! Пожелавам ти за подарък, две ярки чертички и здрави и красиви бебета за всяка чертичка по едно!

Elektra.13 Тихичко, Честито!

# 522
  • София
Благодаря ви, момичета. Да ви се връщат пожеланията.  bouquet

Електра, много хубаво го описваш.  Heart Eyes Да ти призная и аз плаках предния път за неуспеха. ММ вече е свикнал обаче. Първият път, когато плаках за Пънчето се стресна и не можеше да разбере защо, но вече знае. Аз дори не пишех тогава, нямаше как да кажа в първия момент как се почувствах, но като видях, че и друг сподели...и аз набрах смелост. Вярно е, че си ставаме близки. Трудно се обяснява на околните.
Всичко ще е наред. Hug

# 523
Бананче, Сали Hug
Ох, мм като че ли по-добре разбира необходимостта ми от форума и как си ставаме близки, въпреки че много беше недоволен, когато ме видя да страдам заради едно момиче, което преживя нещо особено тежко...То беше и след + теста, изобщо, не беше добре за мен, това ми е ясно. Но той вижда и ползите от общуването ми с вас. Обаче няколко мои близки направо ми забраниха да чета форума Mr. Green

# 524
И аз след всяка тъжна вест си казвам, че нямада чета повече, но....пак съм тук. Надявам се хубавите новини да са повече!

Общи условия

Активация на акаунт