Дългото чакане след трансфер 52

• 61 216
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
Айде, подред на номерата:  Grinning

Първо, разбира се, едно голямо Честито на Електра! Пожелавам ти една хубава, спокойна и лека бременност!  Hug

Честит рожден ден на Люксен и я чакаме да се похвали, че е получила най-хубавия подарък!  Flowers Four Leaf Clover

Фиоре, и аз успях снощи да ти прочета поста и пак се насълзих от хубаво  Heart Eyes

Като чета Електра и все повече се убеждавам при следващия ми опит (нали имам замразенички) да си знаем само ние двамата с мъжа ми. Сега знаеше кой ли не - родители, приятели, на работа колеги... всеки имаше големи очаквания и надежди и аз през цялото време имах усещане, че се надува един голям балон, който накрая ще се спука силно. Затова, следващия път ще бъде възможно най-интимно.

Магнетична, коя е темата?  bouquet

# 526
  • София
Стела Аз този път не споделих на никой. Освен мъжа ми, само баща ми знаеше. Просто реших, че искам на него да кажа - той няма да ме притеснява с въпроси как се чувствам. Родителите и сестрите ни разбраха след положителния тест, а близките ми приятелки след като чухме сърцето. Оттам нататък на никой не съм казвала, то и никой не смее мен да ме пита, че гледам на кръв при такива въпроси, пък и съм си малко сноб  Mr. Green и една чест от хората смятат че съм надута  Joy Хората разбраха, когато започна да ми личи, а това беше вече във втори триместър.

Няма нужда толкова да се казва, защото е много натоварващо да се обясняваш, ако има неуспех.
Затова ми е по-лесно тук да споделям. И се радвам на всяка от вас, особено на тези, които знам през какви мъки са минали.

Ръсвам прашец и пожелавам само щастливи новини.

Електра, щом  Михова ти е дала успокоение, вярвай й.  bouquet

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 527
  • София
Ние с мм с никого не сме споделяли и до ден днешен, дори родителите ни не знаят, че малкия е от инвитро Simple Smile Преди процедурата не искахме да им казваме, за да не ги тревожим, щяхме после да им кажем, ма решихме, че няма смисъл да ги обременяваме Peace

# 528
Стела, благодаря bouquet Пожелавам ти скоро да те сполети това щастие Hug

Колкото до казването, в реалния живот наши много близки знаят, че правим опити, така че това е ясно. Само им казах, че всичко при мен е наред и все едно нищо не са чули и те си траят милите - знаят колко изстрадахме, докато стигнем до тук. Шефката ми също знае, защото ползвах болнични след трансферите и много ме подкрепя.
Суеверието и страха са само в моята глава и знам, че са глупави, защото всичко ще се подреди както трябва Simple Smile

Магнолия, наистина - на Михова й имам огромно доверие и много я харесвам Simple Smile

# 529
Стела, благодаря bouquet Пожелавам ти скоро да те сполети това щастие Hug

Колкото до казването, в реалния живот наши много близки знаят, че правим опити, така че това е ясно. Само им казах, че всичко при мен е наред и все едно нищо не са чули и те си траят милите - знаят колко изстрадахме, докато стигнем до тук. Шефката ми също знае, защото ползвах болнични след трансферите и много ме подкрепя.
Суеверието и страха са само в моята глава и знам, че са глупави, защото всичко ще се подреди както трябва Simple Smile

Магнолия, наистина - на Михова й имам огромно доверие и много я харесвам Simple Smile
Ако знаете, колко не обичам суеверия и т.н. , но и мен ме обхвана за съжаление. При мен до началото на 3м. почти всички знаят, но  на мен ми пролича много рано. Направо имам чувството, че откакто съм разбрала съм все с корем, отделно ми е доста зле и не мога да го прикривам и те нещата са очевидни.

# 530
Да, аз също не ги обичам никак Confused
Иначе и на мен ми личи вече и трудно го крия. Ако беше зима нямаше да има проблем, но сега в тая жега...

# 531
Аз не съм суеверна, но не обичам да споделям, когато съм в процедура, защото всичките стиснати палци или честитене след положителен тест, ме карат да се чувствам длъжна да оправдая някакви очаквания и ме натоварват страшно много. Следващият път може би ще знае само майка ми, от нея нищо не мога да скрия. Дори да искам, тя е като хрътка, веднага всичко надушва.

# 532
Само наминавам да видя какво правите, а вие празнувате  Hug
Честито, Електра, лека и безпроблемна с пухкаво и здраво бебче накрая  Heart Eyes
Люксен, ЧРД, от сърце ти желая мечтания подарък bouquet

# 533
И на теб ти го пожелавам, Мистика, в най-скоро време Hug

# 534
Хаха и моята майка е като хрътка:))) Не и бях казала за опитите, но явно някак е подразбрала. Въпреки това я изненадах с положителния тест.
Някои по-близки приятелки знаят за опитите и нямаше как да не кажа резултата. Някои не знаят и се чудя как да отбивам поканите за вечерни веселби:) Но сега непрестанните въпроси, как си, много ме дразнят  Laughing
Щях да ви питам, рано е за какъвто и да е корем, обаче още от преди трансфера моя е подут. Сега като не се опитвам да го "гълтам" е ужасно! Моите приятелки бяха плоски до 4 месец! Аз се чувствам като балон Sad

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 18:17 от Jedi

# 535
И на теб ти го пожелавам, Мистика, в най-скоро време Hug
От твоята уста в божиите уши  Wink
Благодаря  Hug

# 536
# 537
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията. Много се трогнах и ми стана мило. Вярвам, че тази енергия ще подпомогне закрепянето на бебетата.  Heart Eyes

Аз вероятно правя грешка със споделянето. Но вече съм го направила и няма какво да върна назад. Но не крия, че ще правим инвитро. Нямам проблем с това и си го казвам. Не бих могла да крия от майка ми, изключително близки сме, за да го скрия. Сега доста мои приятели знаят, че сме в процедура. Не знам защо така стана. Сигурно, защото нямам история и още съм боса в това. Вероятно първият път е еуфория и спокойствие. Но вече съм споделила и ще трябва докрай да извървя това. Да видим във вторник как ще се обяснявам...

# 538
Люксенче, честит рожден ден на патерици bouquet Бъди жива и здрава и само сбъднати мечти ти желая Hug

Аз да кажа какво се случи при мен Cry
Вчера сутринта отидох на преглед и док видя, че продния сак е с двойни размери от преди 48 часа, ноооооо кръвния тест не уби- от 2559 на 399 #Crazy Нищо не ми каза, нито да спра лекарствата, нито нищо, само във вторник на потретя теста, за да се уверим, че пада напълно.
Най-странното е че не ми и идва. Не знам какво да правя и да мисля, но явно трябва да се примиря и да повярвам, че всичко приключи Cry
Не исках да ви натоварвам тук, след тези всички хубави неща, които се случиха , но не намерих къде да пиша и да споделя Embarassed

# 539
Жълтурче, чак не мога да повярвам какво чета!
Защо реши да направиш ЧХГ още веднъж? Аз след втория тест си направих на своя глава от параноя! Много се надявам този резултат да е грешка и всичко да си е наред! Прегръщам те силно!

Общи условия

Активация на акаунт