Дългото чакане след трансфер 52

• 61 218
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ех, жълтурчо, съжалявам  Cry то от предните тестове се видя, че има нещо странно, но не исках да го коментирам. Дано всичко е наред bouquet

# 541
Във сряда прокървих и док ме прати пак на ЧХГ, което показа 2559, а вчера 399.
Главата не ми го побира какво се случи чесно ви казвам...

# 542
  • София
Жълтурче, ...не знам какво да кажа. Много странно и неприятно. Как така за един ден. Нали сакът е нараснал? Да не са били 2, едното да пада и затова да е така. Не ми го побира главата..Sad
И пиши, всички тук се интересуваме. Стискам ти палци да се оправят нещата. Сигурно звуча наивно, но...докрай вярвам аз. Кураж и прегръдки. Hug

# 543
Защо пък наивно, може да се случи чудо. Пожелавам го Praynig

# 544
Съжалявам, жълтурчо.

Момичета, за храненето имам въпрос. По скоро за меките сирена, тип моцарела. За синьото ясно. Ако са минали термична обработка? newsm78
На пица примерно newsm78

# 545
Люксенче, честит рожден ден на патерици bouquet Бъди жива и здрава и само сбъднати мечти ти желая Hug

Аз да кажа какво се случи при мен Cry
Вчера сутринта отидох на преглед и док видя, че продния сак е с двойни размери от преди 48 часа, ноооооо кръвния тест не уби- от 2559 на 399 #Crazy Нищо не ми каза, нито да спра лекарствата, нито нищо, само във вторник на потретя теста, за да се уверим, че пада напълно.
Най-странното е че не ми и идва. Не знам какво да правя и да мисля, но явно трябва да се примиря и да повярвам, че всичко приключи Cry
Не исках да ви натоварвам тук, след тези всички хубави неща, които се случиха , но не намерих къде да пиша и да споделя Embarassed

Жълтурчо съжалявам. Не разбирам защо продължавате лекарствата. Теста веднъж тръгнал да пада - случило се е необратимото. Няма смисъл да се напомпват нещата изкуствено да се подържат с лекарства и хормони. Провери си тромбофилията ако ги нямаш досега пускани. Може да е там проблема , а може просто да е мал шанс.

# 546
Люксенче, честит рожден ден на патерици bouquet Бъди жива и здрава и само сбъднати мечти ти желая Hug

Аз да кажа какво се случи при мен Cry
Вчера сутринта отидох на преглед и док видя, че продния сак е с двойни размери от преди 48 часа, ноооооо кръвния тест не уби- от 2559 на 399 #Crazy Нищо не ми каза, нито да спра лекарствата, нито нищо, само във вторник на потретя теста, за да се уверим, че пада напълно.
Най-странното е че не ми и идва. Не знам какво да правя и да мисля, но явно трябва да се примиря и да повярвам, че всичко приключи Cry
Не исках да ви натоварвам тук, след тези всички хубави неща, които се случиха , но не намерих къде да пиша и да споделя Embarassed

Цикълът понякога идва няколко дена след спиране на лекарствата. Но и аз не разбирам, защо лекарят продължава да те тъпче с хормони. Веднъж тръгнало да пада чхг, и то с такава скорост, според мен няма смисъл от лекарства.

# 547
Нямам идея защо продължавам с утрогестана, така ми каза...
А ако са били 2 и едното е паднало, никъде не намирам инфо пада ли чхг, с колко и т.н.Направо ще се побъркам вече Tired
Ааа и друго, защо плодния сак е по-голям?

# 548
В коя седмица би трябвало да си?

# 549
на 15.07 ми беше трансфера. Би трябвало 4-5 седмица

# 550
Жълтурчо - много е неприятно , боли , но е по добре да го приемеш по лесно ще излезнеш от схемата на големите надежди и после падане от високо. Сака ще продължид а расте известно време - вие подържате нещата изкуствено с лекарства. И да си били две и едното да е паднало - стойностите не са ти добри и падат. Няма смисъл да се продължава това ще те смачка много повече емоционално отколкото да се спрат лекарствата и да се изчисти организма да с епланира лечение и нов опит. Не разчитай на това били са две едното е паднало и сега крепиме другото. Съжалявам ако звуча доста рязка - бремеността не се развива нито с две нито с едно. В Моментав който хормона спре да нараства правилно - звънчето звъни. На теб теста ти беше паднал от 4000 наполовина и коментара на лекаря беше че не е чак толкова - е това е най-безумното нещо, което може да се каже. Кой е този лекар - пълно безхаберие.Теста ти в момента трябва да е в хилядите не в стотиците за 4 - 5 седмица. Почини си , съвземи се и направи необходимите изследвания. И успех следващия път.

# 551
Момичета на 100% съм на вашето мнение. Не съм някоя лигла дето ще седне да циври. Аз тази болка я познавам от 10 години и вече съм претръпнала, научила съм се да посрещам разочарованието. Имам още два опита които ме чакат от замразени и 2 от фонда. Не съм и престаряла, на 31 съм, но просто търся отговор, който е провокиран от лекарите.
Съжалявам ако съм ви натоварила, не това беше идеята.
Благодаря на всяка една от вас, която ме подкрепи и в хубавия и в лошия момент. Знам че така е трябвало да стане, за да се радваме всички след това на здрави дечица.
Целувам ви и ви благодаря още веднъж, че ще истински Hug

# 552
Жълтурчо, съжалявам много! Хубавото е, че не се предаваш и имаш сили да продължиш напред. Пожелавам ти да откриете причината и следващия ти опит да е и последен, защото ще завърши с успех!  Hug
Магнетична, благодаря за линка Simple Smile

# 553
Ех, Жълтурчо, съжалявам да го прочета  Cry Дано пък само едното да е отпаднало наистина или ...знам ли  Praynig
Мариана, ако е минало термична обработка мекото сирене, няма проблем  Peace

# 554
Мило жълтурче, не мога да повярвам, знам, че се случват такива неща, но не мога да го приема, толкова съжалявам за това, през което преминаваш Cry Пожелавам ти бързо да успееш да се събереш и вдигнеш, и с нови сили скоро да се случи най-прекрасното. Знам, че сигурно ще прозвучи изтрито, но може би така е било по-добре да стане, по-рано. На страхотна възраст си, най-хубавото ти предстои! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт