Дългото чакане след трансфер 52

• 61 232
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Фиоре, браво! Малко ми се насълзиха очите като те четох  Hug
Успех до края!

Веси, а при вас какъв е бил проблема, че са давали толкова нисък шанс за естествена бременност?
Изчерпан яйчников резерв, след инвитро с най-високите дози на стимулация, извадихме само една яйцеклетка, която все пак се оплоди и разви, но опитът беше неуспешен. Като цяло резултатите ми са доста зле и всички лекари ми казваха, че все пак имало шанс, защото съм имала една бременнос и съм била млада (33).

Жълтурче  Hug и това ще мине, няма как да не ти е тъжно.

Пускам един цитат, който намерих случайно след ин витрото ми и много ми хареса:

" АЛИСА: Как може да победиш, ако си загубил всякаква надежда?

ЛУДИЯ ШАПКАР: Първо губиш всякаква надежда, а после всичко се нарежда по най-добрия начин.

АЛИСА: Но нали надеждата умира последна...

ЛУДИЯ ШАПКАР: Ха-ха-ха, избягай от оковите на собствените си шаблони. Мислиш, че извън пределите на надеждата има само развалини? Всъщност само ако се лишиш от последната си надежда, ще можеш да станеш истински свободна. Нищо няма да те държи повече, ще ти е все едно и най-сетне ще получиш възможност да си съсредоточиш мислите върху това, което трябва да правиш, а не върху това какво ще стане сега. Затова, когато умира надеждата знай – всичко едва сега започва и постъпи по друг начин.

АЛИСА: Да постъпя по друг начин по отношение на кое?

ЛУДИЯ ШАПКАР: Няма значение. По отношение на каквото и да било... Към себе си например. Надеждата е следствие от навика — смъртоносна инерция да запазиш старото. Убий надеждата."

Електра честито.

Аз нещо минах на философска фаза за това ви оставям  Heart Eyes

# 556
Жълтурчо, съжалявам. Още с първото падане става ясно, че бременността е приключила. Явно това, което е изпаднал е било сакчето. Дори и да са били две, не би трябвало да падне толкова, защото другото се развива и трябва да расте чхг-то.
Аз бях така при първия опит и докато не спрях лекарствата не ми дойде. Честно не ги разбирам тези лекари, които с цената да запазят надеждата в теб удължават само агонията.
Успех ти пожелавам по нататък.  bouquet

# 557
Нещо затихна темата. Дано утре 9 чакащите ни зарадват с положителни тестчета!

# 558
  • София
Да, темата затихна, но ти как да е...

Утре съм аз. Не знам как ще го направя. Много съм се стреснала нещо... Tired

# 559
Люксен, аз бях тотално сдухана преди теста. Ако имаше как щях да го отложа за след няколко дни. Ама трябваше да заминем за 5 дни и трябваше да знам дали да се запасявам с торбата с лекарства, че на вилата аптеки няма  Mr. Green
Още от сега почвам да стискам всички палци за теб Praynig

# 560
Люксен, утре те чакаме с положителен тест! Късмет!  Hug

Момичета, искам да питам нещо. Въртя си сега в главата защо може да не се е получило  Tired
И в каква посока забих - бях питала в темата тогава, че имах на 2-3 пъти сънища, завършващи с оргазми. Тогава съм била точно 7-8 ден. Моите ембриони бяха тридневни и като четох в началото на темата, точно тогава завършва имплантацията им.
Мислите ли, че е възможно заради това да не е станало? Извинявам се ако въпроса ми е глупав, но съм се сдухала нещо след отрицателния тест и се чудя къде да търся причина...  Tired

И това, че теста има някаква стойност (а не е 0,00), била тя и твърде ниска, означава ли, че е имало някаква имплантация или не?

Искам да си питам лекаря, но чак края на септември имам час. До тогава кой знае още колко теории ще ми роди главата  Blush

# 561
Аз нямам идея дали може да е това причината newsm78 Все пак ме съмнява.
Доколкото знам ако има стойност различна от 0 е имало имплантация, но от там нататък какво се е случило незнам и лекарят ти дали ще може да ти каже Sad
Записвай си на лист каквото ти хрумне и като ти дойде часа, ще му зададеш всички въпроси.

# 562
Моя резултат при неуспешния ми опит беше 5. Лекаря, за да ме успокои каза, че имало някаква "имплантация", но на практика не е имало нищо.

# 563
Стефи, аз нямах като твоя проблем след траснфер, но изпаднах в някакво нервно състояние, което непрекъснато ми втвърдяваше корема. По този начин съм си докарвала мини контракции. На коментара с док след неуспешния опит стана въпрос  за това. Обясни ми, че затова е много важно да сме изключително спокойни и позитично настроени, защото наистина има отражение върху мускулатурата на матката и съответно имплантация. Винаги съм го предполагала, но беше друго да получа и медицинско обяснение. Относно обаче "контракции тип оргазъм" не знам дали важи същото. По спомен ми се върти, че са малко по-различни от всички други и не знам до колко са опасни по време на бременност. Така или иначе няма как да се избегнат такива неща. Опитвай се да не дълбаеш в тази посока, защото само ще се тровиш.
Стойност различна от О показва имплантация. Разбира се, ако преди това не е имало ЧХГ инжекция, която да не се е изчистила. Заради пустата имплантация аз правих кръвен по-рано, но при мен си беше около 6 стойността. Голям зор беше да я видя и си причиних само нерви покрай това. В крайна сметка резултатът беше почти един и същ. И да беше пълна 0 същото. Не може да знаем дали проблемът е бил в ембриона или имплантацията Confused

# 564
Аз на по-предния трансфер имах същите сънища,резултатът ми до 14 ден беше положителен Simple Smile

# 565
Момичета, как ви се струва в началото на 3-ти месец може ли да се пътув а около 330 км/една малка почивка да си направим  Simple Smile Simple Smile Simple Smile/?

# 566
Люксен, утре те чакаме с положителен тест! Късмет!  Hug

Момичета, искам да питам нещо. Въртя си сега в главата защо може да не се е получило  Tired
И в каква посока забих - бях питала в темата тогава, че имах на 2-3 пъти сънища, завършващи с оргазми. Тогава съм била точно 7-8 ден. Моите ембриони бяха тридневни и като четох в началото на темата, точно тогава завършва имплантацията им.
Мислите ли, че е възможно заради това да не е станало? Извинявам се ако въпроса ми е глупав, но съм се сдухала нещо след отрицателния тест и се чудя къде да търся причина...  Tired

И това, че теста има някаква стойност (а не е 0,00), била тя и твърде ниска, означава ли, че е имало някаква имплантация или не?

Искам да си питам лекаря, но чак края на септември имам час. До тогава кой знае още колко теории ще ми роди главата  Blush
Може и да има значение, защото след трансфера лекаря ми каза никакъв секс.
Не разбрах дали са ти поставили 1 ембрион, на мен ми казаха, че с 1 бр шанса е само 5 %.

# 567
3 ембриона бяха, Alja98
Не съм се виждала още с лекаря, моята клиника почиват до края на август.

Благодаря ви, момичета  Hug

Bling-a-ling, то хубаво да сме спокойни и позитивни, ама след трансфер нещо не ми се получава  Simple Smile
Понеже имам замразени, съм си казала, че ще бъда максимално спокойна тогава, но като дойде знам ли...

# 568
Стела, абе то и аз бях пълното спокойствие до деня на трансфера. И както бях спокойна и уж трайно претръпнала последните години, така ме удари неочаквано. Никога до сега не съм изпадала в такова състояние, а се считам за сравнително силен характер и запазвам положение в критични ситуации. Обаче ето, че се случи и ми избиха всички дълбоко подтискани страхове, с които мислех, че съм се преборила. Втория път го започнах с големи нерви, които бяха последвани и още нечувано спокойствие. Направо включих режим самозащита, на моменти се чудех дали не сънувам и как ми е толкова спокойно и позитивно Laughing Ама уви и това не помогна. За следващия път съм решила да взема сериозни мерки, че едва ли ще ме споходи същото спокойствие.
Хубаво е, че имаш сладоледчета, че някои от нас на ново трябва да се борят Confused Вярвай в тях, че ще бъдат твоите дечица Praynig

# 569
 Люксенче, минавам да ти пожелая кураж и да ти кажа, че съм със стиснатите палци вече  Hug Давай, момиче Peace
Късмет и на всички, които ще правят тест, дано всичко е наред и видите най-страхотните резултати!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт