Дългото чакане след трансфер 52

• 61 240
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, как ви се струва в началото на 3-ти месец може ли да се пътув а около 330 км/една малка почивка да си направим  Simple Smile Simple Smile Simple Smile/?
Според мен не. Аз пътувам  от втората седмица след трансфера, доста по- малко километри, но все си е пътуване. По-внимателно карайте, а ако се умориш се опъвай отзад )
Приятна почивка Simple Smile

# 571
Все пак няма да яздиш кон Simple Smile
Преди мнооого години, след третия трансфер пътувах до БГ с кола. 3500 км. Там не се спрях, зимата беше, всеки ден от сутрин до вечер навън. Все пак имах само 20 дена ваканция, да я уползотворя. След 20 дена, 3500 км наобратно. Резултата ще стане на 6 другата седмица. Пътувай си и се пази!

# 572
Люксен, много късмет и от мен за теста!

# 573
Люксен, и аз те мисля! Палчета и чакаме да се похвалиш с хубавия резултат! Hug bouquet

# 574
Люксен , много стисната палчета и успех днес  Praynig

# 575
Аз пътувам от деня на трансфера и то по 500 км и ако сметна колко имам до 3ти месец  Whistling  Peace Когато се кара разумно и с почивки и щом няма предпоставка за проблем и изрично забраняване, няма за какво да се притесняваш  Peace Можеш да си сложиш възглавница или одеяло сгънато на няколко ката за да обира вибрациите  Peace

Люксен, не остана  Praynig Hug Heart Eyes

# 576
Люксенче, стискам палчета Praynig

# 577
  • София
Момичета, 151.  Blush Сутринта имах 2 тъмна черта на теста. Ох, не мога да повярвам. Първо теста, после чхг...Благодаря ви за палчетата и за всичко.  bouquet
Още съм много объркана и леко неадекватна. В четвъртък съм на втори тест и вливка.
Стискам полци на всички. Ох.. Hug

# 578
Тихичко честито, Люксен! Още по- високо чхг след два дена и пухкав финал след 8 месеца

# 579
Люксен  Simple Smile честито. Успех до края  Hug

А какви са тези вливки и с каква цел се правят?

# 580
Люксен , честито  Hug Много лека бременност и здраво бебче  bouquet

# 581
Люксен  Simple Smile честито. Успех до края  Hug

А какви са тези вливки и с каква цел се правят?

Интралипид  Peace при повишени НК клетки и/или ТЛА, назначава ни ги имунолога на клиниката  Peace

# 582
Момичета, 151.  Blush Сутринта имах 2 тъмна черта на теста. Ох, не мога да повярвам. Първо теста, после чхг...Благодаря ви за палчетата и за всичко.  bouquet
Още съм много объркана и леко неадекватна. В четвъртък съм на втори тест и вливка.
Стискам полци на всички. Ох.. Hug
Видя лииииии Hug
Тихичко честито Hug Чакането от теста до прегледа е още  по- гадно, но ти ще  се въоръжиш със спокойствие и търпение, защото всичко ще е наред до термин!
И ако усещанията изчезват някои дни няма на са шашкаш(както правя аз все още  Mr. Green), защото е напълно нормално Simple Smile

# 583
Момичета, нали знаете че непрекъснато чакаме по нещо  Hug

Ето аз сега чакам 2та ФМ, после ще чакам 3тата, после раждането и т.н после ще го чакам и него да се прибере здраво от дискотека или поредната ваканция  Mr. Green

Бъдете позитивни, спокойни и вярвайте, че най хубавото тепърва предстои  Hug Praynig Heart Eyes

За всички в нужда :  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 584
Люксенчееее тихично честито Hug
Много се пази и мисли позитивно вече, моля  Joy

Общи условия

Активация на акаунт