Дългото чакане след трансфер 52

• 61 209
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
Уф, момичета защо така някой от нас нямаме късмет и Господ не чува молбите ни. Аз съм след -тест, правих го в петък защото се чувствах зле-постоянно ниско кръвно и главоболие. Темата вървеше добре и реших да не свалям настроението.
Това ми беше 6-ти трансфер. Не обичам жалването и знаите симптомите нищо не значат. По добре не споделяйте, който не е минал по този път не знае какво ни струва това.
Дано се оправят нещата при момичета с проблеми и да задържат бебчетата и успех на чакащи.

# 421
  • София
Резултата е 2559.
Питах го за лежане и ми се изсмя newsm78 каза да не се филмирам и да нехсе залежавам ами да си ходя на работа...В петък пак на преглед и пак чхг

Жълтурчо, а колко беше предходния резултат? Ти с две върнати ли си? Може да са се хванали двете и едното да е паднало и това е този голям съсирек, за който говориш Confused

# 422
И моят резултат излезе днес (но дадох кръвта вчера, на 12ти ден от ЕТ). Но нямаше и смисъл, де. След вчерашното зацапване, днес сутринта вече си ми тръгна цикъл. Точно днес ми беше датата за цикъла, дори и закъснение нямах  Tired

И за протокола, резултата ми е 1,44 mIU/ml

-INA-73, съжалявам!  Hug  И аз се чудя, след три неуспешни спонтанни бременности и три неуспешни инвитро опита, да продължавам ли, има ли смисъл? Имам и замразени, ако оцелеят, ще направя още един трансфер и после се отказвам. Явно не ми е писано...  Sad

Успех на всички!  bouquet

# 423
Сега на 14-ти ден от трансфера имам ЧХГ 1765,85. В сравнение с 9-ти ден (когато беше 127,15) нарастването е почти 14 пъти.

Buena esperanza, не се притеснявай от съсирека.

При мен от първото инвитро - биохимична -- изпадна едно сивичко, с големина на малко бобово зърно, но от плът и сферично. И друго сивичко, но безформено. Така че съсирекът не е проблем според мен .... но не съм лекар.

# 424
Резултата е 2559.
Питах го за лежане и ми се изсмя newsm78 каза да не се филмирам и да нехсе залежавам ами да си ходя на работа...В петък пак на преглед и пак чхг

Жълтурчо, а колко беше предходния резултат? Ти с две върнати ли си? Може да са се хванали двете и едното да е паднало и това е този голям съсирек, за който говориш Confused

то е много странно. Първия тест беше 598, втория 4043 Shocked но имаха бъг в системата тия и не знам дали е верен резултата. Док. каза че по принцип разликата от 4000 до 2000 не е голяма и да не го мисля но да го повторя при тях в петък пак.
Иначе да 2 ембрита на 5 ден върнахме.

# 425
  • София
Уф, момичета защо така някой от нас нямаме късмет и Господ не чува молбите ни. Аз съм след -тест, правих го в петък защото се чувствах зле-постоянно ниско кръвно и главоболие. Темата вървеше добре и реших да не свалям настроението.
Това ми беше 6-ти трансфер. Не обичам жалването и знаите симптомите нищо не значат. По добре не споделяйте, който не е минал по този път не знае какво ни струва това.
Дано се оправят нещата при момичета с проблеми и да задържат бебчетата и успех на чакащи.

Съжалявам мила  Cry Hug Споделяте нещата, понякога олеква  ooooh!

Жълтурчо,
Не знам при кой лекар си, но при кървене се лежи. Ако само ти ципа в кафяво просто си почиваш и без натоварвания.
Ех, как се дразня значи. Първо му липсва въображение да види плодник сак, после при доброто ЧХГ ти казва да не лежиш и да си ходиш на работа. Е, несериозно е това. Кой ден от трансфера ти е днес? Аз на 17 ден от трансфера бях с ЧХГ над 5000 при едно захванало се ембрионче.
Може и лекаря да е прав, ако е само цапане, не искам да те настройвам против твоя лекар, но това са трудно постигнати бременности и докато добре не се захванат им треперим.  Аз до 11 седмица бях абсолютно статична - почти никакви пътувания из София, без много тръскане по дупките на улиците, но се движех -  разходки, в къщи някоя лека домакинска работа и така. Като бях края на първи триместър и Стаменов ми каза, че мога да пътувам спокойно аз отидох до Гърция за 1-ви май и оттогава не съм се спряла да пътувам. Но бременността ми го позволява. Въпреки това първите три месеца бях много предпазлива и го давах лечебно и спокойно.
Всеки сам си преценява. Аз също съм против залежаването  без основание,  но когато си съвсем в началото и има кървене си е опасно и трябва да се вземат мерки. По-добре да сме прекалили с мерките, отколкото да сме били по-небрежни.

Редактирам се.
При предишно високо ЧХГ и сегашно по-ниско ти казва да си ходиш на работа?  Е, това е много странно. Напиши на кой ден ти е първия, втория и сегашния тест за да се прецени нарастването.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 13:01 от Мagnollia

# 426
жълтурчо браво, много добър резултат  bouquet Успех до края! Но кактоти е казала Мagnollia, не се натоварвай много.

Аз завчера правих клякания и малко йога в къщи (скришно от мм, докъто липсва). След това цяла нощ ме боля корема, а на следващия ден прокървих. Взвх да се обвинявам, че от вманиаченост за гимнастика, а и в интерес на истината ми липсва много, ще си навредя.

Люксен, за сега са две, да видим по-нататък  Grinning

-INA-73, каквото и да кажем е малко, но не се отчайвай  Hug. И твоето щастие  ще дойде. Намери си други занимания, за да не го мислиш много. Поне аз така бях след моите неуспехи. Прекарвах много време във фитнеса, на плаж, излизания, кратки екскурзийки.  Даже, бяхме нагласили и сега една дълга екскурзия, но ще се въздържим. Бях малко сърдита, че няма да отидем, защото има вариант и със самолет, но като се замисля, по-добре ще е да си останем в къщи.

# 427

то е много странно. Първия тест беше 598, втория 4043 Shocked но имаха бъг в системата тия и не знам дали е верен резултата. Док. каза че по принцип разликата от 4000 до 2000 не е голяма и да не го мисля но да го повторя при тях в петък пак.
Иначе да 2 ембрита на 5 ден върнахме.
[/quote]

ако този доктор наистина твърди това - сериозно се замисли да го смениш. тест , който маналява съжалявам не означава нищо добро. Желая ти нормална бременост - но повтори теста след 48 часа.

# 428

то е много странно. Първия тест беше 598, втория 4043 Shocked но имаха бъг в системата тия и не знам дали е верен резултата. Док. каза че по принцип разликата от 4000 до 2000 не е голяма и да не го мисля но да го по

И аз бях така от 550, след два дена ЧХГ беше 4000.

# 429

то е много странно. Първия тест беше 598, втория 4043 Shocked но имаха бъг в системата тия и не знам дали е верен резултата. Док. каза че по принцип разликата от 4000 до 2000 не е голяма и да не го мисля но да го по

И аз бях така от 550, след два дена ЧХГ беше 4000.

ти май не четеш - било е 500 после близо 4000 и сега е наполовина. Дано да е грешка в системата

# 430
INA, ужасно съжалявам, наистина не е честно и аз не намирам отговор като си блъсках главата Защо,  Защо!!! Cry
Дано след такива мъки ти предстои скоро огромно щастие!  Hug

# 431
Първия на 14 ден, втория на 16 и сега на 19ден са пускани кръвните

# 432
Аз няма да съм ти много от полза, понеже не живея в БГ. Но, да, опита го правих я клиниката където правих и ПИД. То друг начин незнам дали има. Трябва да узреят до 5 ден, изследват се и се замръзяват. При мен така беше. На следващият цикъл е трансфера.
Благодаря, Мариана  Hug
Жълтурчо, всичко ще е наред  Heart Eyes
H/I, не вярвам да си си навредила с упражненията, ако си тренирала досега и са били съобразени...Напротив, йогата за бременни е полезна за снабдяването на матката с кръв, за шийката, за тазовото дъно, за насищането на кръвта (твоята и на бебето) с кислород...И, да, за още ред неща...Разбира се, който не е практикувал е редно да изчака първия триместър. Ако те интересува, мога да изпратя видео програма за бременни (инструктор съм).
Аз съм обвинила засега ембрионите и то заради сперматозоидите. Просто аз направих ВСИЧКО за добри яйцеклетки. Демек сега емвам ММ Twisted Evil Заминавам кэм темата за подобряване на спермограмата.
Прегръдки, спокойствие и само положителни емоции за всички  Hug

# 433
МИСТИКА аххх  Simple Smile супер, изпрати ми ако можеш на лс нещичко. Тренирам от години, но сега мм не ме оставя да ходя, та за това в къщи каквото мога правя.

# 434
МИСТИКА аххх  Simple Smile супер, изпрати ми ако можеш на лс нещичко. Тренирам от години, но сега мм не ме оставя да ходя, та за това в къщи каквото мога правя.
Ще пробвам да ти пратя на лс линкове.

Общи условия

Активация на акаунт