Дългото чакане след трансфер 52

• 61 208
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мистика, и аз искам йога програмата за бременни, ако е удобно  Hug  Заради операции бях занемарила спорта 2 години преди инвитрото. Не е хубаво това. Сега доки ми каза заради ниското кръвно и по-ниския пулс, че е добре да спортуват-  плуване и малко кардио. Плуване трудно заради ненадеждната хигиена в басейните,  но йога ми звучи добре  Simple Smile
Обърни внимание на мъжлето да се погрижи и за неговите си яйчица  Hug

Жълтурчо нормално ти нараства ЧХГ. bouquet

# 436
Благодаря ви момичета Hug
Ще се опитам да съм спокойна и в петък ще пиша.

Стискам палци на всички чакащи Heart Eyes

# 437
  • София
Първия на 14 ден, втория на 16 и сега на 19ден са пускани кръвните

Аз продължавам да мисля, че са се били захванали и двете, но едното е отхвърлено и затова е бил кръвоизливът. Бих направила тест в друга лаборатория, щом имаш съмнение за грешка в системата Peace Дано всичко е наред Hug

Стела, стана ми много мъчно, като те прочетох, кажи какво сте правили досега като излседвания, каква е причината, установена до момента, за тези аборти? Ти беше казала май за мисед, извънматочна и пркъсната поради проблем с плода.

Ина, а при теб какво казват като причина за неуспех Confused

# 438
жълтурчо
ПОЧИВКА! никаква работа, никакви упражнения, а само релакс и спокойствие. Специално проследих предишните ти постове - принципно спадането на чхг не е хубав признак. НО при теб са върнати два ембриона, много е възможно просто единия да е паднал и от там и спада на чхг. пожелавам ти го от все сърце!
но моля те - пази леглото, не се напрягай. и релаксирай! сега е много важно да си спокойна... знам, че е трудно, но си го наложи.

# 439
Мистика, и аз искам йога програмата за бременни, ако е удобно  Hug  Заради операции бях занемарила спорта 2 години преди инвитрото. Не е хубаво това. Сега доки ми каза заради ниското кръвно и по-ниския пулс, че е добре да спортуват-  плуване и малко кардио. Плуване трудно заради ненадеждната хигиена в басейните,  но йога ми звучи добре  Simple Smile
Обърни внимание на мъжлето да се погрижи и за неговите си яйчица  Hug

Жълтурчо нормално ти нараства ЧХГ. bouquet
Магнолия, пратих, ама пиши дали линковете са активни. Винаги има как да се спортува (дори да не е най-удачната дума в случая), стига да има желание и мотивация, дори от легнало положение Wink При йога нали знаете как е, важно е да сме раздвижени, за да може енергията да се движи свободно. Болестите са и от блокирана енергия.
Седя и кроя какъв план да му замисля ММ. Добавки и чайчета ясно, ама този път ще му пострада и менюто и питието. И както аз съм веган, сещайте се какво му се пише  Mr. Green

# 440
Ех, Стела  Sad Много съжалявам, мила! Така се надявах, че ще ти е положителен резултатът, но.. Горе главата, мила! Ще се случат нещата! Надежда винаги има! Прегръщам те! Hug
Ина, съжалявам и за теб  Sad Всички знаем какво е да видим поредния отрицателен тест и да се питаме защооо?! Но не трябва да губим надежда! Щастието ще дойде и при теб! Имай вяра! прегръдки! Hug
H/I, не се обвинявай и аз не мисля, че си навредила. Спокойствие Hug
Мистика, може ли и аз на опашката за упражненията, мила Hug Heart Eyes А ММ започвай да го подготвяш лека полека какво му се пише Mr. Green
Жълтурчо, стискам палци всичко да е наред! Почивай си! Hug

Аз да споделя, че излезе преди малко и резултатът ми от втория кръвен - 1015  Blush Praynig

# 441
  • София
И моят резултат излезе днес (но дадох кръвта вчера, на 12ти ден от ЕТ). Но нямаше и смисъл, де. След вчерашното зацапване, днес сутринта вече си ми тръгна цикъл. Точно днес ми беше датата за цикъла, дори и закъснение нямах  Tired

И за протокола, резултата ми е 1,44 mIU/ml

-INA-73, съжалявам!  Hug  И аз се чудя, след три неуспешни спонтанни бременности и три неуспешни инвитро опита, да продължавам ли, има ли смисъл? Имам и замразени, ако оцелеят, ще направя още един трансфер и после се отказвам. Явно не ми е писано...  Sad

Успех на всички!  bouquet

Моля те, недей така  Hug Не се отказвай. Явно има причина за незадържане на естествената бременност. Дали е проблем с имунологията, дали е проблем с лигавицата, дали с ембриончетата. Такъв има, но ти просто не си го открила. Сега си тъжна и обезверена - нормално е след неуспех, но колкото и изтъркано да е - успели са тези, които не са се отказали. Въпреки това опита не трябва да е самоцел, а да се прецени, анализира неуспеха. Причина винаги има. Просто е необходимо да се открие. Горе главата и по-бодър дух. Ние сме жени и можем да преодолеем всичко, което ни минава през главата - само трябва да мобилизираме и останалата си скрита сила.
Прегръдки на всички, които сега тъгуват. Скоро вярвам, ще имате защо да сте щастливи.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 442
 Стела, Ина много съжалявам момичета... Cry
 в такъв момент каквото и да кажа знам че няма да ви успокоя, но все пак не губете надежда все някой ден ще се случи....ще угрее слънце и на нашата улица. Просто трябва да имаме вяра

# 443
МИСТИКА аххх  Simple Smile супер, изпрати ми ако можеш на лс нещичко. Тренирам от години, но сега мм не ме оставя да ходя, та за това в къщи каквото мога правя.
Ще пробвам да ти пратя на лс линкове.

Може ли линковете във форума , че аз , а може би и др много се нуждаем от адекватно раздвижване

# 444
Жълтурчо , аз бях с такова обилно кървене със съсиреци в 6 г.с . Бяха се захванали двечки и едничкото изпадна. Полежах доста,опитах се да бъда спокойна доколкото е възможно,към терапията ми добавиха и Вит С за кръвоспиране и за сега да чукна на дърво всичко е наред...Дай Боже и занапред  Praynig
Почивай си сега повече и гледай да мислиш положително  Hug Пожелавам ти от все сърце всичко да се нормализира и на термин здраво бебче  Praynig bouquet

За момичетата видели отрицателните тестове-много сила,воля и вяра и само напред  Hug

Фиоре за утре много,много,много се  Praynig Силно стискам палци и знам,че ще ни донесеш радостна вест  Hug
Успех и за всички останали момичета на които предстоят тестове...Вярвам,че ще се положителни  Hug

# 445
*Stela, много е натоварващо. На мен ми отне 11 години, един провален брак, 2 добри позиции (като малко ме е яд за втората, защото беше много добре платена), 5 операции, 4 инвитро опита и няма да пиша колко пари и няма да пиша колко време и колко лекаря съм посетила. Наложи ми се 2 пъти сама да си открия диагнозите - което е свързано с огромно четене на медицинска литература. Имам една много дебела папка с изследвания и знаеш ли - пак няма нищо сигурно на този свят.

Горе главата! Пиши ми на лични какви изследвания сте правили. Какви диагнози имате. Дано да мога да помогна с идеи.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 16:13 от Magdalena1978

# 446
Стела, стана ми много мъчно, като те прочетох, кажи какво сте правили досега като излседвания, каква е причината, установена до момента, за тези аборти? Ти беше казала май за мисед, извънматочна и пркъсната поради проблем с плода.

След първите две неуспешни бременности, правихме изследвания за кариотип (на двамата), токсоплазмоза, листериоза и бруцелоза (за мен)
След извънматочната и първото неуспешно инвитро, тръгнахме към по-сериозните изследвания - разширени спермограми, СДИ тест, микробиологии на двамата, хормони на ЩЗ, имунологични и генетични за тромбофилия... от генетичните се оказах с нарушено усвояване на фолиевата киселина, а от имунологичните - АФА (това в Плевен). Но после през годините правих и други имунологични в Надежда и в една клиника във Варна, като и на двете места нямам индикации за АФА. Въпреки това, при втория ми опит ми вливаха Имуновенин, бих фраксипарин и пак не се получи (имах само имплантация, теста показваше към 36, но не се разви)

Бях се отказала след втория опит, минаха доста години, ние се разделихме с тогавашния ми мъж. Сега съм с друг партньор, но пак не стана...
Все си мисля, че проблема е в моите яйцеклетки, явно не са качествени и не се получават хубави ембриончета. Бившият ми мъж има вече живо и здраво детенце, а настоящият си има дете от предишна връзка (т.е. при тях няма проблеми)

Благодаря ти, Буена, благодаря и на Магнолия за хубавите думи!  bouquet

Беби, радвам се за чудесния резултат! Все така успешна да е занапред бремеността!  Hug

Стискам палци на всички и дано няма повече отрицателни новини в темата  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

пп: Магдалена, почти моята история...  Simple Smile
Прегръдка и за теб и много късмет ти пожелавам!  Hug

# 447
Стела, пусни си тест за ембриотоксини  Peace Проблема може да не в яйцеклетките ти, а в самият организъм  Peace

И въпреки това пиши на Денис да ти даде добавки за подобряване качеството на яйцеклетките  Hug

# 448
*Stela, ще ти нахвърлям някои възможни причини, хронологично:

- надявам се да сте изключили всички полово-предавани болести и при двамата: хламидии, микоплазми (2 вида); уреаплазми (2 вида); трихомони;
- лапароскопия правила ли си?
- хистероскопия правила ли си? (ако има полипи те действат като естествена спирала и възпрепятстват забременяването).

Аз имах биохимична бременност първият опит и чак тогава заподозряха полипи и бяха прави - махнах ги. Точно най-високата ми стойност на ЧХГ тогава беше около 35.

Пусни си и стерилна урина - просто се презастраховай.

# 449
МИСТИКА аххх  Simple Smile супер, изпрати ми ако можеш на лс нещичко. Тренирам от години, но сега мм не ме оставя да ходя, та за това в къщи каквото мога правя.
Ще пробвам да ти пратя на лс линкове.

Може ли линковете във форума , че аз , а може би и др много се нуждаем от адекватно раздвижване
Не съм сигурна, че е разрешено да ги пусна тук  newsm78 Ще ти ги изпратя на лични, както и на всеки, който има желание  Hug
Стела  Hug, с мотивация всичко се постига. И аз тръгвам по този път и не мога да си представя опция, да се откажа  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт