Дългото чакане след трансфер 52

• 61 195
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Магнетична, благодаря за насоката! Не съм чувала за този тест, но ще проуча въпроса. И за добавките ще видя  Peace

Магдалена, правили сме хламидии, уреаплазми и микоплазми. Хистероскопия правих през ноември, отстраниха ми два полипа и септум. Лапароскопия не съм правила, ЦС имам

Мистика, при мен и годинките вече са доста, ще стана на 41 през есента  Hug

# 451
*Stela, ако не сте се изследвали за трихомони - изследвайте се - просто да ви е мирна главата. По принцип протичат със симптоми, но знам ли - ако хронифицират сигурно са безсимптомни. След отрицателният тест една съфорумка отиде в ЦЗПБ и там на своя глава се изследва - положителни - лечение - успешен опит. Можеш и PRC тест да направиш в Геника (че е по-чувствителен).

Хранителни добавки опитай - няма да ти навредят. Аз редовно си хапвах хайвер от сьомга. Нямам си идея дали това помага, но със сигурност е много приятно. Така и така даваме пари за витамини и други неща.

Има и друг момент - относно стимулациите всичко е индивидуално и понякога е на принципа опит-грешка. Трябва да се налучка правилната формула. При мен чак четвъртият вид стимулация сработи: Гонал + Менопур. А за узряването 3 декапептила. Мисълта ми е, че понякога просто трябва да минеш 3 опита, за да се ориентира лекарят какво НЕ работи, за да ти предложи нещо следващо като подход с надеждата, че то ЩЕ сработи правилно.

# 452
  • София
Стелче, аз съм правила теста за ембриотоксини и ми излезе положителен. Направих го при доц. Русев в клиника Малинов, и според него, и според Сигридов дори да съм напарвила инвитро преди това моят организъм ще го е убил още преди стадии бластоцист т.е. преди имплантация. Направих вливка и вярвам, че това беше единият проблем да не успяваме. Ако искаш повече инфо за него: пиши ми, ще ти разкажа подробно.
Много съжалявам за твоя резултат. Много силно вярвах, че това ще е твоят опит и ще е положителен. Много те прегръщам и ти пожелавам кураж, сила и успех, за да се съвземеш и продължиш напред.  Hug

Ина, и теб прегръщам. Съжалявам за твоя резултат.  Sad

Не знам какво друго да напиша. Аз нямам никакви симптоми, никакви усещания, нищо. Само болка като пред цикъл от време на време. Но то това нищо не е за мен. А вторник идва... Praynig

# 453
Ооох момичета, нямам думи. Защо толкова лоши новини за няколко дни ?!  Sad
Прегръщам ви много, не губете надежда Hug Hug Hug

Аз също съм чувала много добри неща за Русев от Малинов. Ако имам нужда и аз там ще отида, нищо, че съм пациентка на Надежда Peace

Люксен, пак да кажа, че болките като пред цикъл са хубав симптом. Пожелавам ти да развалиш поредицата от лоши новини и да сложиш утре начало на хубава такава Simple Smile

# 454
Момичета,кураж и без отчаяние,повечето сме виждали разочарованието многократно,вашите бебчета ви чакат  Hugне губете надежда и вяра Hug Hug Hug

# 455
  • София
Здравейте момичета,
последните седмици не съм влизала да ви навестявам, защото беше пълна лудница около мен - 2 сватби, кръщене, уикенди на морето. Нямах време и да помисля за неуспешния ни опит, което май се оказа добре де. От една седмица си чакам цикъла и все ме наболява кръстта и така се ядосах на цялата хормонална стимулация и реших, че нещо са ми се разбутали хормоните. Днес вечерта реших да си направя тест и излезна положителен Shocked, с мъжо даже не може да се зарадваме, защото след това ин витро доки каза, че едва ли не почти нямам шанс за забременяване.

Другата седмица имам час за гинеколог, дали в 5 седмица ще се види ембриончето?

Елислава, съжалявам мила  Hug

# 456
  • София
Електра, ти си моята упора! Много ме радваш, че ми пишеш такива хубави неща. Ако излезеш права...много ще те прегръщам и черпя.  Hug

Веси, ето това си е чудо. Ах! Тихичко честито. И сега ще пускаш лш кръвен или?

# 457
  • София
Веси, супер Simple Smile понеже имаш време до прегледа можеш да пуснеш и кръвен да кажеш как е Simple Smile то до другата седмица ще е пораснало достатъчно, за да се види.

# 458
Веси, страхотна новина. Дано всичко е наред до термин!
Стела, пожелавам ти следващият опит дае успешен.

# 459
Веси, ей това се казва изненада, суперрр, лека и безпроблемна блименност.

# 460
  • София
Леле, стават и чудеса bouquet
Браво Веси, пусни един кръвен да кажеш как е!!! Дай Боже всичко да е наред Hug

# 461
  • София
Веси, заради твоя пост тогава голяма усмивка ми се е за лепила на устата, че не мога да я отлепя въобще.  Hug Hug Hug
Да те пази Бог и всичко да е наред  bouquet

# 462
Веси, страхотна новина! Доколкото разбирам, след неуспешно инвитро, се е получило спонтанно забременяване? Дай Боже всекиму такива чудеса  Heart Eyes
Много късмет и лека бременност!

Люксен, стискам палци за вторник! Дано е твоят ден!  Praynig

Благодаря на всички за съветите и насоките!  Hug

# 463
Фиоре ,много стиснати палци за днес  Praynig

Люксен и за теб във вторник  Praynig

# 464
  • София
Благодаря, момичета.  Hug

Фиоре, и аз стискам.  Praynig Crazy

Общи условия

Активация на акаунт