Искам да кажа ... (83)

• 63 560
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • някъде ... тук ...
Лъчко, ще се справиш! Hug

Силве, честит ти рожденик!  bouquet

Моята бална рокля не съм я виждала и пробвала от около 15 години. Някъде из гардероба на майка ми е. Подозирам, че бих се напъхала, обаче е толкова къса, че няма да изляза никъде с нея. Още повече че е пълен кръг и висока талия. Не се вписва в образа бална рокля Crazy

# 331
  • Sofia
Брех,че се разписали,'начи  Hug,да не поизлезе човек  Whistling.
evil, нищо особено не е този чадър-слънчобран  Crazy,най-обикновен,поукрасен с къдрички, рисунки и дървена дръжка  Flutter,за 5 евро сякаш беше.Предлагаха ги покрай всички туристически атракциони.Вършат си работа, но ако имах сгъваме чадър, би ми било по-удобно...но пък на този майка ми се радваше,като й го донесох  bowuu
Лъки,  Tired,кураж ти пожелавам  Praynig!
Вани, Деанксит ли пиеш? Пиех и аз по едно време, така ме успокояваха,че нищо не ме тревожеше  Whistling
Балната ми рокля и сега се намира някъде в дрешника. Мога да я облека, фИешън е-черно бяла дантела, дълга с цепка  Flutter.изкарах и една сватба с нея  Whistling.

# 332
  • Ямбол
Лили, сетих се да те питам как върви четенето на "Наследникът от Калкута"? Интересна ли ти е?
Отдавна съм я чела, но имам много хубави впечатления.
...
Още съм в началото, а съвсем в началото трудно се ориентирах, тези корабни термини ме объркват. Но сега като че ли малко потръгна.

# 333
  • Варна
Благодаря Гена. Ще го имам пред вид.

Честито Силве, само радост  да ти носи!

Балната рокля, нейде из майка ще да е.
Черно кадифе, до коляното, божкеее, ако
се барнем така всека с аутфитчето от съответните
години капитана сам ще потопи кораба. Mr. Green

Иначе като екс моряшка съпруга съм била на рейс
и търговският кораб си клати яко. Такава морска
болест бях хванала, че исках да слизам и с плуване
да се прибирам. Ужасен ужасон!
Сега обаче бившия е на Дисни и там е пей сърце,
Най-големият ми син ходи на средиземноморски круиз
по думите му все едно е попаднал в рая.

# 334
Силвия, да ти е жив и здрав синът и много да те радва!

Моята бална рокля я срязах и съм я носила няколко пъти след това. Ама сега не бих (ако ми ставаше  Mr. Green ) Ей сега си погледнах пак снимките, капитанът наистина ще потопи кораба  Joy

# 335
Балната ми рокля си виси в гардероба. Последно я облякох преди 4-5 години, просто да видя дали ми става. Стана ми тогава. И повече не е обличана и вероятно няма и да бъде.

Зачела съм една книга с много дребен шрифт. Мразя толкова ситни букви. Много се напрягат очите и почва да боли глава. Не е и тъничка...но е интересна и няма да се откажа.

# 336
ЕЕЕ писали сте!
Какво е това Дисни, ивъл? Кораб атракцион ли?
Ако ще потапяме кораба.....ич не ме бройте мен с вас! Аз и сама мога да го направя Crazy, ама не искам!
Тарталета- надявам се снимката да не я изтриеш бързо, бързо!
Иначе за протокола преди много, много години докато бяхме на почивка на нашето море и край брега минаха двама мъже, които предлагаха билети за возене с кораб. Ние си купихме. Следобяд като отидохме на уреченото място се оказа, че е измама. И не бяхме само нашето семейство измамени. Говоря за преди 1985-6 година. Толкова странно и чуждо ни се видя тогава.

# 337
Силвия, честит ти рожденик!  bouquet

..
Круизи не ме влекат, не плувам добре, .. трудно бих навила на такава почивка.
Аз също. Не е за мен такъв тип почивка,.
Някой ден като поостареем може и да се замислим , но засега твърдо не ни е в плановете.

С балните рокли ако ще трябва да сме ,то няма как да стане, защото аз нямах рокля.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 16:32 от Анонимен

# 338
Гена, точно от тези пия  Grinning За сега съм шест точки.

Балната си рокля я нося още по поводи. Последно я сложих бременна в третия месец, на сватба.

# 339
Ванинче, деанксита относно проблема с очите  ли го пиеш?

# 340
  • Sofia
Wink а,не бе  Flutter.Що народ ги пие покрай мен  Whistling,сестра ми проспиваше следобедите от тях  hahaha. Кой те ядосва,вани?  Thinking

# 341
Wink а,не бе  Flutter.Що народ ги пие покрай мен  Whistling,сестра ми проспиваше следобедите от тях  hahaha. Кой те ядосва,вани?  Thinking
На мен ми ги изписаха заради едно монотонно главоболие, което не минаваше от нищо. В комбинация със Сибелиум бяхя. Една позната като пийна едно хапче Сибелиум и на сутринта се събуди с двойно лице. Аз имах късмет. Само леко се налях. Отвсякъде, но не и в лицето.
Ванини, алкохола има същата функция като денксита.

# 342
Честно да ви кажа, самоизписах си го. Много съм нервна и постоянно тревожна за децата. Само са кихнат, да се прокашлят и аз изпадам в паника да не се разболеят. И тем подобни. Знам, тъпо е, но не мога да го контролирам. Отделно, заради тази моя нервност, постоянно сме на нож с мъжа ми. Та за това реших да пия нещо и се сетих за Деанксита. Пила съм го и преди, добре ми е действал.

# 343
Ванини, антибиотик бих си предписала сама(и съм го правила), ама розави хапчета сама- тцъ!
Да ти кажа първо трябваше да пробваш с нещо от рода на глог-валериан и мента. Едно време си имах време и за чай. Слагах една маточина в чашата- халба от бира и една маска на лицето. Взимах дистанционното на тв. и само щракам. Това си беше моето време. А децата и болестите- свиквай. Живи и здрави ще ги израстат болестите, ще почнат други проблеми. Ако нямаш си вземи един инхалатор. Когато синът ми почваше кашлица веднага му изписваха инхалации с медицинска сода(ако това е точното наименование). И като смениш 2-3-5 сиропа и ще станеш експерт. Споко. Няма деца, които да не боледуват. Има такива с по- здрав имунитет, но и тях е ги подминават неразположения.

# 344
Искам да кажа, че не мога да разбера жените, които отиват на бар в 22:00 за да пият по една минерална вода в продължение на 3 часа. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт