Искам да кажа ... (83)

• 63 571
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Лъки, таткото напълно ли е абдикирал? Дано бързо се съвземеш!
Аз ка круиз с вас ще дойда, само ако Лина не дойде с нейната бална рокля! Peace Не те е срам!
Моята след бала захрърлих в палната да се пере и си легна. Естествено се сви. после й сложих връзки на гърба и я отрязах на туника. Сметайте, че ще избия рибата в океана ако се поява само с нея на кораба.

Обаче хубаво впечатление ми направи днес темата. Всички се лиготят със Сандо, но и всяка го поздрави подобаващо и не го подмина. Така са интелигентните жени! bouquet

Миналата година на плаж отивахме с 3 стола, 3 чадъра и чанта с кърпи. А се връщахме и с големи камъни за двора ни.

Кой щеше да ходи до Джъмбо? На първи юни закарахме децата до Джъмбо в Серес. Оказа се, че не продават играчки. Има някакви миниатюрни- като от магазин по левче, обръчи, топли, водни помпи. Играчки, обаче от скъпите- не. И тези реклами за Джъмбо Home..... дали не са сменили изцяло концепцията на магазините?

# 316
Сандо, честит рожден ден. Моят син също днес има рожден ден. И преди няколко дни като го попитах какъв подарък иска, каза "Пералня" 😊
Картонена торта съм пълнила веднъж с шоколадови яйца, друг път с десертчета киндер, стикита с свирки.

# 317
Сандо, чрд, желая ти здраве!
Пазя си балната рокля, класически модел е и спокойно мога да я облека без да се притеснявам, че не е актуална... но ще ми е голяма Flutter.
Круизи не ме влекат, не плувам добре, съпругът пък изобщо и трудно бих навила на такава почивка.

# 318
Сандо, честит рожден ден. Моят син също днес има рожден ден. И преди няколко дни като го попитах какъв подарък иска, каза "Пералня" 😊
Силвия, да ти е жив и здрав!
За подаръци се почва първо с диван! Не си ли чела Популе?

# 319
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит рожден ден на Сандо и сина на Силвето! Здраве, здраве и здрави перални Simple Smile

# 320
  • Бургас
Честит рожден ден на Сандо! Честит рожден ден на сина на Силвия! Много здраве им желая Simple Smile

# 321
Силве, честит рожденик!  Hug

Хубава дата. Имам близки, приятели и познати родени днес. Почти десет човека  Crazy
А не познавам никой роден на моя ден.

# 322
  • Страната на чудесата
Лъки, таткото напълно ли е абдикирал? Дано бързо се съвземеш!
...

Превежда издръжка и ги взема на 2 седмици за 2 дни, но през останалото време не звъни и не контактува нито с мен, нито с дъщеря ни /12г/
Синът ни е малък и там контакта е само през мен или щерката, така или иначе. Аз се опитвам да го информирам за неща, които според мен го касаят /какъв човек ще се занимава с малкия например, докато работя, тъй като наех нова детегледачка/, но интерес отсреща няма. ooooh!

# 323
Лъки, успех с работата, а с таткото може и така да е по-добре.

# 324
Лъки, успех с работата и спокойно, понякога притеснението води до грешки. Нова, стара работа, когато човек е спокоен и знае какво прави, работата си върви Hug

# 325
  • Mediterraneo
Круизи не ме влекат, не плувам добре, съпругът пък изобщо и трудно бих навила на такава почивка.
Програмата не включва плуване Simple Smile Корабите са толкова големи, че не се усещат нито вълни, нито каквото и да е клатене.
Балната рокля я пазя. Но като сувенир- отдавна съм се примирила, че никога повече няма да я облека. От друга страна е класическа малка черна рокля, която никога няма да излезе от мода, та може би моите момичета ще я носят някога.

# 326
Програмата не включва плуване Simple Smile Корабите са толкова големи, че не се усещат нито вълни, нито каквото и да е клатене.
Аз мисля сценарии като от Титаник и Коста Конкордия Crazy.
Да те помоля някой път да пуснеш гледката от терасата ти, за да завиждам Hug.

# 327
Да те помоля някой път да пуснеш гледката от терасата ти, за да завиждам Hug.
И аз те моля, но ти обещавам да завиждам само благородно!

# 328
Лили, сетих се да те питам как върви четенето на "Наследникът от Калкута"? Интересна ли ти е?
Отдавна съм я чела, но имам много хубави впечатления.

Съседите под нас са си взели куче. От няколко седмици го чувам сутрин как плаче. На мен ми става мъчно...ако си вземем куче, трябва да има постоянно човек вкъщи. Поне докато е бебе. Не си го представям да стои само цял ден.

# 329
  • Mediterraneo
Гледката съм я пускала, пак ще я покажа, но през телефона не мога, довечера я имате.

Общи условия

Активация на акаунт