Искам да кажа ... (83)

• 63 513
  • 752
  •   1
Отговори
# 390

Ох, сега сметнах, че балната ми рокля е на почти 30 години  Rolling Eyes .... толкова съм древна ....
Такива оправдания да си ги нямаме. Идваш с нас на круиза и точка. Стара ти е роклята- претенции!
И Конесата и тя- нямала бална рокля! Да слага панталоните и да идва!
Може ли да си ни представите- всяка от различно поколение, коя с малка, коя с голяма рокля, ще има и с панталони, и си седим кротко на вечерята с капитана- един убав, с тен, без космато шкембе, и ние сме го наобиколии.....
Всъщност Янтра не се е разписала за роклята. Дали да я изчакаме? newsm78

# 391
Много е тъпо да задаваш толкова лични въпроси, пък било то и на близки хора. Да не говорим, че много често липсата на дете е и здравословна е тогава пък вече все едно ти сипват сол в раната. Close Като цяло българите май са по-заети да оправят чуждите животи, а не техните си. Амбицирахте ме да си пробвам балната рокля Simple Smile За съжаление ми е в другия апартамент, но след като я облека ще докладвам Simple Smile

# 392
Здравословна е, ама снощи прочетох блестящата мисъл на Сирената за замразените ембриони и бях крайно възмутена.Хората на моменти много изпростяват в стремежа си да бъдат оргинални Tired

# 393
Здравословна е, ама снощи прочетох блестящата мисъл на Сирената за замразените ембриони и бях крайно възмутена.Хората на моменти много изпростяват в стремежа си да бъдат оргинални Tired
То нея ако слушам сигурно и от зомби можеш да забременееш Mr. Green Както и да е , всеки си знае за себе си, дали изобщо иска дете, дали може, дали финансово му е възможно и така нататък...... Това си е ЛИЧЕН избор!

# 394
Какво значи да имам причина да не искам? Нежеланието за второ дете ми е достатъчна причина, не е нужно да са репродуктивни проблеми или финансови.
Да де, ама една съседка ми казваше, че съм егоистка, като не искам второ дете, започна да ме обвинява, че нацията ще изчезне заради такива като мен, да ме пита каква е причината и че винаги ще има купичка супа и за него - второто дете, а дрехите можело да носи от първото, набързо ми правеше сметката на всяко съботно кафе като ми виснеше ooooh! Тя въобще не си представя вероятно, че моите разбирания са различни от нейните за отглеждане, изхранване и въобще осигуряване на децата по принцип.

Аз предлагам като сложим ретро роклите да сме със съответните прически и грим. И аз се бутам на лайнера, при все че круизите никога не са ми били мечта, ама за купона Laughing

# 395
Благодаря за пожеланията, много сте мили.
Балната рокля си я пазя, няма шанс да вляза в нея. Драмата при мен беше с обувките. Сладки, лачени и с картонени подметки. Добре че се разпаднаха на сутринта след бала. Кой да знае, че има обувки за умрели. Това 1990 година.
А ако имаш трето, редовният въпрос е - Случайно ли стана?
Или пък от един баща ли са?  #Crazy

Ее, Екатеринка, аз не нарочно. Виж, еднакво мислим. Сродни души сме. Mr. Green Joy
Децата ми са с 12 години разлика и често чувах този въпрос.

# 396
Леле, Силвия и моите бяха такива  Joy hahaha

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 09:26 от blackcat6

# 397
Аз на такива дето почват да ми разправят, за нацията, обяснявам, че като ги гледам, нищо няма да се изгуби, ако се затрием и те си траят. Но в интерес на истината много рядко някой си позволява да ми говори така и то обикновено си заслужава грубото включване от моя страна.

# 398
  • Варна
А, точно  Joy и после, вие "добре ли сте?" .
Оня ден ги слушам моите дребните си говорят...
Дивакинята вика , "Оф писна ми от тебе! По-добре
да имах сестричка", а дребния отговоря "Да, бе да,
все ти да имаш... Аз искам по-малко братче. Само
аз нямам кого да тормозя". Веселба е.

Много готин жест Захир. Моята сладка колежка,
пък ми рисува тениски, сърцето ми се пълни от
такива малки жестове.

Коментарите за разможаването са блякс просто.

Много съм невротична и хич ме няма в отпускането.
Оттам и безсънието ми постоянните хаотични мисли,
нощно време, основно покрай работата. И това ще мине...
Оммм  Laughing

# 399
Обивките ми бяха естествен кожа, с обикновен необлечен ток. Носи хи повече от 5 години и нарочно ги махнах После малката ми племенница се качваше на тях и се разхождаше като голямо момиче у дома.
Беьото ми беше по- скъпо от роклята- с перли. Сутиена след 10 години го махнах. Бикини още са живи. Перлите май и те си седят на гащите.

# 400
Или пък от един баща ли са?  #Crazy

Ее, Екатеринка, аз не нарочно. Виж, еднакво мислим. Сродни души сме. Mr. Green Joy
Децата ми са с 12 години разлика и често чувах този въпрос.

Моите са с 11 години разлика И са от различни бащи  Mr. Green

# 401
Екатерина, ти поне отговаряш на клишето. Ама тез другите, да им се чуди човек Wink

# 402
Точно се вписвам  Joy

# 403
Момичета, аз малко да ви отклоня - има ли някой поставена термопомпа да ми даде малко насоки? Ослушваме се засега за мнения, че сме се насочили натам за отопление/охлаждане на къщата.

# 404
  • дядовата ръкавичка
Мър, брат ми има, доволен е. Но подробности не знам. Ако те интерсува нещо конкретно, ще го питам.

Общи условия

Активация на акаунт