Искам да кажа ... (83)

• 63 505
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
От некачествената храна е при ОИ.

# 376
....
 Трябва да се стегна и отърва от
стреса, ама нещо не ми се отдава. Направо се мразя!

Напротив, не се стягай, а се отпусни, релаксирай, почини си, ти вероятно знаеш причината за безсънието.Отдели се малко, сега точно Рим ще ти помогне Hug

Успокоителните са хапчета, които се пият по схема и се спират по схема.Те влияят на нервната система, не бих си ги самоназначавала.Имам позната, която си ги пие, когато иска и си ги спира, когато реши. ooooh!

Захир, свиркай си  Whistling няма обяснение да им даваш какво ще правиш! И следващия път в прав текс им заяви, че не е тяхна работа какво ще правиш с личния си живот! Ама ха!

# 377
Добро утро!
Интересни теми сте захванали!
Тонка, благодаря, че сподели за тортите. Еми нема такава сила, дето да ме закара при тези обирджии. Ние за толкова хапваме семейно в приличен ресторант. Е, понякога и за много повече, но не сълажявам!
Хората на вода- първо си помислих, че наистина може да са на диета, но може първо да са били някъде и да са пийнали по нещо и сега да си кротят.
Евил, не знаех за такова нещо. То кораб, Дарт Вейдъри и подобни! Сигурно децата на кораба са като в нирвана. Каква идея само!
Захир- браво на колежката! А ти не се връзвай на такива въпроси. Понякога наистина са без лоши чувства, но понякога наистина са досадни. Ти, пък като забременееш ще почнат с други въпроси- какво ще е бебето, на кой ще е кръстено, ама защо с такова име, ......абе на кратко угодия нема.
Хепито ми е леко кошмарно. След дълъг път си поръчвам любила салата- с косъм. Искам втора- пак косъм.
Трета не поръчах. Почерпиха ни фрапета- след бирата, която пихме не вървяха и си ги оставихме.
Факт е, обаче че ме дразнят с постоянните въпроси, дали всичко ни харесва, имаме ли нужда от още нещо, ще желаем ли десер, дали ни харесва десерта......ЕЕЕЕ ако си тръгнал да се караш с мъжа ти- ще ти развалят удоволствието от спора!

# 378
Захир, хората не се усещат, че понякога стават много груби и че нямат право да влизат в личното пространство на близките си  Hug

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 09:25 от blackcat6

# 379
  • София
Няма да се учудя, ако до 50-годишна възраст не спрат да ме подпитват за второ дете. Аз вече кротко си чакам кламактериума едва ли не, а народът се интересува от възпроизводството ми.  ooooh! И честно, вече гадно ми става от тия въпроси. Някакъв норматив ли има за попълване при бройката на децата в едно семейство, не знам.

# 380
На мен пък Хепи ми е любимо, посещаваме едно определено в Бургас с мойте дружки и много ми е вкусно.Ни косъм съм намирала, ни нищо.Пу пу пу, да не ме изненадат  Crazy

# 381
  • дядовата ръкавичка
Не обръщам внимание на подмятания, единствено близки хора могат да ме извадят от равновесие. Майка ми беше най-настоятелната по въпроса с бебетата навремето.

Ох, сега сметнах, че балната ми рокля е на почти 30 години  Rolling Eyes .... толкова съм древна ....

Щерката е на море, вчера ходили да си правят ретро снимки. Вече щяла да носи само рокли с кринолин  Wink

# 382
  • Once there was a Hushpuppy...
Няма да се учудя, ако до 50-годишна възраст не спрат да ме подпитват за второ дете. Аз вече кротко си чакам кламактериума едва ли не, а народът се интересува от възпроизводството ми.  ooooh! И честно, вече гадно ми става от тия въпроси. Някакъв норматив ли има за попълване при бройката на децата в едно семейство, не знам.

Също и при мен, ние сме си говорили с теб и в други теми за това с второто дете..
Е, имаше малко затишие около мен, сега пак от време на време го получавам въпроса Tired

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 11:13 от Hushpuppy

# 383
  • sofia
Мариат, всичко, което си написала е вярно. Ще притръпна сигурно, но не е дошъл момента. За мен това е нещо ново. Всеки сопол, температура и т.н., ми се случва за пръв път. Ето например, миналата седмица, Виктор вади зъби. Беше три дни с температура, която не сваляше. Издържах без антибиотик и разбрах, че не е толкова страшно. Сега пък Алина е с някакъв бистър сопол. Вчера я прегледаха и казаха, че е само това. Пак се пооспокоих. Мисля си, че като ми се случи отново, вече няма да се паникьосвам толкова. Лошото е, че когато някой се разболее, задължително и другият прихваща. И така откарваме 10 - 15 дни болни.
Ванини, няма страшно. И моят големия вдигаше температура от зъби, колкото и да ми обясняваха, че нямало как. Да знаеш, че антибиотика не сваля температурата. Питай лекарката какво да му даваш за Т и болки, когато никне зъб. Сополите можеш да бориш с физ. разтвор или със пръскалките с морска вода (по-хубаво се впръсква). Втечнява секретите и детето може да диша или да ги издърпаш с помпичка за нос(имаше едни гумени навремето).

Неделя съм ги отписала отдавна, егати цифроманията. А в Хепи не съм и влизала.

Захир, страхотна далия!

# 384
Кофти си е това, но хората се интересуват от неща, които не са тяхна работа. Мен ме дразнят и когато реагират със съжаление, че еди кое си семейство се решило на второ дете. Горкичките, как ще го гледат, имат ли баби, на квартира ли са, ама живота е труден. Много загрижени.   ooooh!

# 385
Какво значи да имам причина да не искам? Нежеланието за второ дете ми е достатъчна причина, не е нужно да са репродуктивни проблеми или финансови.

# 386
  • До морето
А ако имаш трето, редовният въпрос е - Случайно ли стана?

# 387
А ако имаш трето, редовният въпрос е - Случайно ли стана?
Или пък от един баща ли са?  #Crazy

Ее, Екатеринка, аз не нарочно. Виж, еднакво мислим. Сродни души сме. Mr. Green Joy

# 388
 Joy
Или от един и същ мъж ли са?

Еее, Жонка, изпревари ме Mr. Green

# 389
Или за момче/момиче ли работехте. Аз съм трето момиче и все ме питаха баща ми до момче ли е карал.

Общи условия

Активация на акаунт