Искам да кажа ... (83)

• 63 543
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Мър, брат ми има, доволен е. Но подробности не знам. Ако те интерсува нещо конкретно, ще го питам.
Ами и за доволен ми върши работа Mr. Green Просто инвестицията е сериозна (около 20 хил. лв. излиза) и събираме мнения, засега определено мислим, че това е най-доброто, защото е и за охлаждане, и за отопление. Но проучваме, има доста варианти и пр.

# 406
  • sofia
Мър, вода-вода имаме. Сложихме я, защото са ни високо и са много подпочвените води. Ползваме я само за отопление (иначе има и вариант за охлаждане, но трябваше да сложим конвектори, вместо обикновени радиатори и подово, а тогава цената им беше доооста висока).
Самата термопомпа не е чак толкова скъпа, но останалите неща като се натрупат (сондаж, помпи, да се навърже всичкото това) става цифра.
А, трябва и трифазен ток.
За 10 години е сменено само нещо по платката на термопомпата, а мъжа ми каза че и хидрофорната помпа си е "тръгнала". И там някаква платка сменяхме веднъж, ама сега е нещо друго.

# 407
Обивките ми бяха естествен кожа, с обикновен необлечен ток. Носи хи повече от 5 години и нарочно ги махнах После малката ми племенница се качваше на тях и се разхождаше като голямо момиче у дома.
Беьото ми беше по- скъпо от роклята- с перли. Сутиена след 10 години го махнах. Бикини още са живи. Перлите май и те си седят на гащите.
Моите обувки бяха по поръчка, още са живи, но не са ми удобни, а на бала танцувах с тях до сутринта Thinking.
Сутиенът ми също е жив и здрав и го слагам по поводи, за рокли с голи гърбове е, бикините ми също са здрави. Замислих се колко години от бала ми са минали и му стана носталгично Confused.

# 408
А аз като ви чета с тези обувки, и си давам сметка, за разликата във времето. През онези години нямаше особен избор и точно беше бум-а с тия картонените...

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 11:53 от blackcat6

# 409
Мър, скоро си говорехме с познати. Сложили термо-помпа. Много доволни. Но незнам дали е било 20.хил. лева. Като ги познавам- не са дали толкова пари, просто защото ги нямат.
И на мен ми е мъчно, като се сетя че са минали 19 години от бала. Все пак едно е да си на 19, друго е да си на 38- почти.
Аз за 4 години и 6 месеца родих три пъти. За съжаление първия път с фатален край. Със сигурност не ми се е отразило добре на организма, но сега като гледам резултата, който в 11. 47 часа!!! закусва все още- съм щастлива.
Третия път си беше непланувано, поне от моя страна.
Черно коте, и аз от баба ми съм получавала такива обувки за подарък! И тя не знаела че са такива. Дошли едни гърци да продават в селото и тя взела за мен!

# 410
Уф, въпросите за бременеенето... Преди сватбата - да не си бременна. След сватбата- айде забременявай... Айде, какво чакаш.... Изприщвам се. Но и режа с голямата секира, понякога чак до  грубост. Подобни обсъждания само със съпруга ми. На никой друг не му влиза в работата. Крайна съм по тези въпроси, както и по всички други, свързани с моя живот и с нашето семейство. Съвети приемам само, ако изрично поискам такива.

Балните ми сандали бяха много сладки, скъсах ги от носене след това. Обаче прическата и особено гримът ми бяха... Но за грима не съм виновна. Много бързах и излетя от салона като тапа, изобщо не се погледнах. Бях с малиново червено червило и зелена рокля... А всички си мислели, че се харесвам така и да не ме разсърдят не ми казали, че не е ок... И така на всички снимки съм като китайка с малиново червило...  Joy

# 411
Мерси за отговорите  Hug

Споко, на мъжа ми наша обща (тогава) колежка му беше препоръчала клиника за репродуктивни проблеми, щото 3 години след сватбата нямаме деца, се пак... За да не успее да реагира, доста се беше шокирал. Беше тъпо и откровено ме издразни, дори да имах такива проблеми (по-скоро да знам, че имам, защото то знае ли се), ако искам да споделя и да потърся мнение, щях да го направя. Обаче може ли да промениш подобен род хора? Едва ли  Wink Пък сега мина още повече време от сватбата, сигурно съвсем ни е отписала  ooooh!

А за бала - роклята беше черна дантела, малко повече цепка и гръбче, ама айде - младост-нерадост, иначе като идея и изпълнение и сега смятам, че беше добре. Косата обаче ми е като на фолк-фурия - екстеншън и букли. Ма така беше модерно  Mr. Green Поне гримът ми беше дискретен, не опушен и тежък, какъвто смятах да си направя, добре, че гримьорката си беше със собствено мнение и накрая нямаше време да ме преправи  Flutter

# 412
Моите обувки за него време си бяха много красиви- естествена кожа, бежови- Пиер Карден и разбира се заострени колкото си искате Joy Слагала съм ги само веднъж след бала, толкова бяха високи и неудобни, да се чуди човек как цяла вечер съм издържала с тях. ooooh!

# 413
Аз пък не си спомням с носталгия за бала, роклята, обувките. Хич не се харесвам на бала, а и снимките някъде забутах Laughing

# 414
И моите бяха заострени и много високи. След бала също не съм ги носила. Единственото нещо, което влезе в употреба отново беше бельото. Laughing Впрочем, имах два тоалета аз. Роклята, и костюм за изпращането. Него не го пазя, но беше удобен и хубав. А прическата и гримът отнеха към 3 часа. Накрая исках направо да минава и заминава целия бал.

# 415
Зехир, за съжаление не мога да видя цветето от работния си комп.

За простотиите, не се впрягай, обикновено елементарните хора търсят някакво несоътветствие с шаблона у другите, за да си оправдаят собствените дефицити. А ти си толкова млада, следвай приоритетите си. За съжаление и тук, във форума има разни Ентелектуалки, които ръсят съвети на кг кога и с колко деца трябва да се обзаведеш и т.н.Най-смешно ми беше в една тема, като се коментираше, че трябвало навреме да имаш деца, че на 60 да си баба.Е, познавам достатъчно жени/ в т.ч. и майка ми/ станали млади-зелени майки, ама баби- на 60+, а някои  и още не са.

Същите простотии за децата- ако са с голяма разлика- от различни мъже ли са, като че да е забранено, ако са с малка- как ще ги гледате, ако е трето- помислихте ли, ако са близнаци или хеле, тризнаци- ин витро ли са.

Айля, минавам те с по-древна рокля! Simple Smile

Балните ми сандали бяха от Валентина, ако поради крехката си възраст повечето въобще знаете какво е това, а за втората вечер- по поръчка от плат, блестящи, абе досущ Пепеляшка.Чудя си се на акъла и на този на майка ми, но бяха много удобни и тогава си ги харесвах много.Ще ме пуснат ли на кораба с тях? newsm78 hahaha

Да се доизложа съвсем- балната ми рокля беше от зелено кадифе, с допълнителна  пелеринка с пухчета...Но за втората вечер беше по-хубава, не зная защо такова решение взех за първата.

# 416
  • Sofia
Аз да кажа,че забравих какво искам да кажа  hahaha...,писателки такива  Mr. Green!
Веригите Хепи ги обичаме и уважаваме доволно често  Peace.Нямали сме забележки,малко досаждат в престараването си  Crazy.
Сладкарници Неделя са си повярвали твърде,очевидно  newsm78,НО допускам да има разлика в цените, в зависимост от разположението на сладкарницата. В молА-по-скъпо  Thinking.Скоро изпълнявах поръчка на синковеца за парче Бисквитка, ами сякаш 6.10 лв. платих,опакована за вкъщи, от Ринг Мол. ooooh!
Ооооо,"добронамерените" и загрижени въпроси/съвети относно първо/второ дете  Hug Mr. Green. Преди като ме питаха  познати/колеги дали няма да завтарям  hahaha, казвах,че не съм за разплод, все пак  bowuu и ги стъписвах  Whistling.Ако тръгна да завтарям не смятам да ги уведомявам лично  Laughing. Но нямам такива намерения,за сега. Истината е,че и аз съм си позволявала такива въпроси...като бях по-млада и глупава, вече помъдрях и ги спестявам  Peace.
На бала на моя випуск "устисках" едва 3-4 часа, след това търчах на бала на тогавашното си гадже  Laughing, който беше на 40 км. от моя. Бях организирала сестра ми и зет ми да ме закарат, а любимият да ме чака нейде на пътя, че мобилни телефони не се намираха много,че и малко  hahaha.Абе, любоФчийка голяма  Blush
О,Светкавица.... Варненската Валентина, нали  Laughing?! Че как да не я знам-делукс работа. Моят лъскав костюм за изпращането беше от Дафне.Една друга кифла-конкурентка се оказа със същия, ама в друг цвят  hahaha.Пуйчихме се ,пуйчихме,пък накрая плеснахме и се прегърнахме  Mr. Green,та и се снимахме. Роклята ми зетко я донесе от Дубай  Whistling,въртеше алъш-вериш тогава,та намазах и аз. Лачена работа  bowuu.

# 417
Аз пък не си спомням с носталгия за бала, роклята, обувките. Хич не се харесвам на бала, а и снимките някъде забутах Laughing
И аз не си спомням с носталгия, по-скоро си се чудя на акъла за какво толкова съм се спичала, че месеци да обикалям за дрехи, обувки, чанти.... И накрая ми беше толкова сковано с фризурата и набутана в рокля, че последното, което чувствах е че съм красива Whistling Ако днес имам бал ще сложа една семпла рокля и обувки, с които да ми е удобно и да мога да си ги нося и после и изобщо няма да драматизирам толкова. Laughing И аз явно съм сравнително древна, защото не само, че помня Валентина, ами и още си ѝ викам така Simple Smile

# 418
Аз носталгия не изпитвам към нищо. Има хубави спомени и моменти и толкова. Живея в настоящето.

Гена, да  завтаряш. crazy:  Вярно май някой гледат на жените като кобили за разплод.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 12:27 от Анонимен

# 419
Присъствала съм на няколко бала вече от другата страна, сега, преди няколко години. Ми то едни фризури, едни фолкаджийски рокли, пищни бедра и яко чалга от колите.Въпрос на престиж е да те закарат на бала със супер модерната, яката кола , родителите кредити теглят да изпратят подобаващо отрочето. И към 23.00 часа на дансинга оставаме учителите, учениците вече са зачезнали нанякъде Crazy

Общи условия

Активация на акаунт