Искам да кажа ... (83)

• 63 438
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Изпуснала съм Силвия и Съни. А Осмичка и Цвети не съм ги виждала!
Много ме е яд. Човек да не вземе да наготви едни пълнени тиквички за обяд.

# 646
Аз да се похваля, че днес най-накрая се случи нещо, което очаквах доста време. Надявам се в следващите години да продължава да се развива по план. Пийнете по нещо от мен, петък е и без друго  Laughing

# 647
Happy Heart- Clinique. Mного ми допада аромата, колегите тук са със смесени отзиви, но на мен просто ми харесва много. Идеален е за лятото, искам го!

Антигона, душицооооо! Далече си ми, иначе веднага те каня на вино! Радвам се за теб! Ще те уважа довечера с едно розенце!  bouquet

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 15:20 от Захир

# 648
Антигона, ще пийна, ама довечера! За сега само "БРАВО"!
Захир, не знам какво да те посъветвам, но съм сигурна, че в темата ще ти дадат добри съвети!

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 16:23 от mariat

# 649
  • Пловдив
За квартири в Пловдив нищо не знам, защото не съм от Пловдив. Твърде скоро съм пловдивчанка.

Захир - просто казваш, че ще правите интимно-романтично пътуване само двамата с мъжа ти. Ясно и твърдо. П.П. Следващия път да организираш и за мен Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 650
Захир, нищо по-лесно от това.
Казваш и истината - пътуването е само за вас двамата  Peace
Ако искаш да ѝ се обясняваш (понеже не си длъжна) - обичате да сте заедно, скоро не сте били сами и това ще е вашата романтична почивка  Simple Smile

# 651
Захир, ако знаеш колко добре те разбирам  Heart Eyes
Както вече са те посъветвали директно си кажи, че искате да сте си само двамата, защо ти е неудобно  newsm78 Съвсем различно е преживяването, така сте решили този път  Peace

Антигона, ще те полеем, разбира се  Heart Eyes

# 652
Захир, прави са момичетата. Кажи им, че отивате на романтична екскурзия и толкова. Приятелка трябва да те разбере.
Да кажа и в темата, че благодаря на момичетата, които ми се показаха, очаквах да са хубави, но те са просто прекрасни!

# 653
Захир, душко, за какво ти е мъж ако не можеш да се оправдаеш с него?  Laughing Кажи й, че е човекът е поискал да сте само двамата. Тъкмо ако се разсърди няма да е на теб  Mr. Green

# 654
Аз така съм дала пълен картбланш на мъжа ми да се оправдава с мен.
Антигона, радвам се за теб, за каквото и да става дума, дано все по-добре ти се нареждат нещата.

# 655
 Laughing То даже не е лъжа. На моменти е голям социопат и обича да е само с мен. Компании от не много познати хора, с които да пътуваме биха го побъркали. Обичам си приятелката, не е лично ама наистина не искам с други хора. Благодаря ви.. Както и да е, вече всички нощувки са запазени, всичко е уредено... няма начин  Grinning

# 656
  • Mediterraneo
Тарталета, аз казах ли ти че ще ти завиждам съвсем не благородно?
Еми завиждам ти!
Тези пустеещи земи какво са и защо са така?

Защото сме в края на квартала и сме нависоко, та се виждат. Реално не са пустеещи, миналата година засяха дръвчета, облагородяват земите, сеят и трева.

И аз завиждам на Тарти, но и много се радвам за нея.

Hug За завиждане е мястото, където живеем- и страната, и града, и апартамента. И аз си завиждам понякога  Mr. Green Трудно ни е и тук, да не си мислите, че всичко е цветя и рози. Но работим и успяваме да се справяме.

# 657
Тарти, да се справяте все по-лесно и успешно! Наистина ви е прекрасен изгледа.

# 658
      Захир и аз те разбирам!

Аз също много обичам да организирам, до да си призная, извън България съм организирала само за семейството. При пътуването в Италия много ми помогнаха непознати момичета от туристическите теми, приятно ми беше да организирам, но е и много трудоемко.

# 659
  • някъде ... тук ...
Антигона, ще пием Hug

Захир, аз съм същата с огранизациите. Обаче почти никога не сме сами с децата, все има и някой друг с нас. И аз не разбирам как може да тръгнеш за някъде без да знаеш нищо, ама хора - разни. Имаме няколко такива приятели - точно същото е "Къде ще ни водиш, каква е програмата..."
Кажи си истината и толкова - отивате двамата. Добра ти е идеята за пътешествието  Hug

Общи условия

Активация на акаунт