Искам да кажа ... (83)

• 63 558
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Искам да кажа, че в балната си рокля влизам и ще се върти даже, но в булчинската-абсурт.Абитуриентка бях на 18,булка много след 30.Иначе и аз се подреждам за круиза, нищо че и аз с проблеми с вестибуларния апарат.

# 346
Искам да кажа, че не мога да разбера жените, които отиват на бар в 22:00 за да пият по една минерална вода в продължение на 3 часа. ooooh!
Ти следиш ли ги какво пият?

# 347
Може да работи като сервитьор и да го е яд, че не би взел процент от такива клиентки с минерални водички.

# 348
Тонка! Влизам специално да те поздравя! Много се радвам за вас, по имотите спрях да пиша, след като приключи нашата сделка, но наскоро се присетих за теб и мернах май, че сте намерили жилище.  bouquet

# 349
  • Варна
ЕЕЕ писали сте!
Какво е това Дисни, ивъл? Кораб атракцион ли?
Те това е https://disneycruise.disney.go.com/

Гледам за розови хапчета пишете, от доста време
имам проблеми със съня, не спя спокойно и дълбоко.
От най-малкия шум подскачам и се будя... много гадно.
Не ми помагат мента,глог и валериан нито чайчета
разни успокоителни. Трябва да се стегна и отърва от
стреса, ама нещо не ми се отдава. Направо се мразя!

# 350
Деанксит съм си пийвала доста и аз. Лекар ми го изписа. Не е лошо хапченце, но при мен се оказа, че трябва да сборя причините за нуждата от него.
Ивъл, моят мъж е като теб. Спи като заек и много се буди. Можеш да опиташ с йога за релаксация, непосредствено преди сън, има много клипчета в тубата. На мен ми действа чудодейно, него още не съм го накарала...

# 351
Искам да кажа, че не мога да разбера жените, които отиват на бар в 22:00 за да пият по една минерална вода в продължение на 3 часа. ooooh!
Ти следиш ли ги какво пият?
Инсталираха се на маса срещу нашата и ми бяха пред очите цяла вечер.

# 352
Мариат, всичко, което си написала е вярно. Ще притръпна сигурно, но не е дошъл момента. За мен това е нещо ново. Всеки сопол, температура и т.н., ми се случва за пръв път. Ето например, миналата седмица, Виктор вади зъби. Беше три дни с температура, която не сваляше. Издържах без антибиотик и разбрах, че не е толкова страшно. Сега пък Алина е с някакъв бистър сопол. Вчера я прегледаха и казаха, че е само това. Пак се пооспокоих. Мисля си, че като ми се случи отново, вече няма да се паникьосвам толкова. Лошото е, че когато някой се разболее, задължително и другият прихваща. И така откарваме 10 - 15 дни болни.

# 353
BigCityNights, може във водичката да е имало и нещо друго?

# 354
Нямаше. Направи ми впечатление, че дамите се интересуваха в подробности колко е студена водата, която им предлагаха. Иначе нямаше да обърна внимание.

# 355
Може да е била на диета.

# 356
  • София
Тонка! Влизам специално да те поздравя! ...
Джонка, специални благодарности!  Hug Почти го купихме вече, сключихме предварителен договор.

Да ви кажа какъв срам брахме вчера в сладкарница Неделя в Дъ Мол. Сядаме аз, мъжа ми и двете девойки. Поръчваме си по едно парче торта, две коли и два студени чая. Носи ни сервитьорката сметката, която се състоеше от три касови бона и съответно хвърлям око на последния - 22 лв и плащам. Ставаме и потегляме към партера с ескалаторите. Не щеш ли вече стигнали долу, виждам сервитьорката ни - сериозно запъхтяна, да размахва сметката в ръка срещу нас.  Shocked Оказа се, че трябвало да доплатим още 15 лв. Такъв конфуз, ужас. Мъжът ми й даде 20 лв, поднесени с извинения. И после остана чуденката ми от кога цените в Неделя са хвръкнали толкова, при положение, че в Лагуна са двойно по-ниски, а на последните тортите повече ми харесват.  Crazy

# 357
  • До морето
Ивъл, сейфнах веднага Дисни кораба. На моя приятелка мъжа й също работи на него и се качват с детето сега в края на Август. С нетърпение чакам отзиви.

В балната си рокля ще вляза, в булченската едва ли - тоооолкова е тясна. Дори и преди да забременея вторият път, като си бях същите килограми, пак не влизах. Сега с 2 нормални раждания, съм се разширила още и тц! Ама си я държа, де. Може някой ден София да я поиска  Grinning

Какво ви пречи минералната вода, трябва да се налива като казак ли?
Миналата седмица, ходихме да вечеряме на плажа, пред нас една жена падна на пясъка, държейки дете на годинка някъде, в ръцете си. Скочихме и двамата с мъжа ми да я вдигаме - оказа се гипс пияна. Детето реве, тя се хили неадекватно. Тъкмо се чудехме какво да я правим и отнякъде се появи сестра й. ПОдбра я да си ходят, оная залита, обаче не дава детето на сестра си, скараха се, аже грозна работа. Беше 7 вечерта. Само като се сетя и пак ми става гадно. Няма ниииищо по-грозно от пияна жена!

# 358
BigCityNights, сигурно са чакали да ги почерпят...Simple Smile

Тонка, е то страшни цени...тези торти по 6-7лв. и безалкохолните по 3лв.

# 359
Никой и нищо не може да ме накара да пия нещо различно от вода, ако това ми е желанието в момента. Някога имах притеснения и скрупули, но добре, че се излекувах от тях и сега пия, каквото ми се пие и ям/не ям пак по желание, пък който иска да ми брои глътките/хапките си е за него.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 09:15 от Sunny29

Общи условия

Активация на акаунт