Искам да кажа ... (83)

• 63 441
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Осмичка ми харесва на мен. На лични съм се показвала на някои момичета, както и те на мен. Да ги разпозная е малко вероятно. Не пазя чужди снимки. Но виж, в Покажи се има няколко, които няма начин да не ги познаеш, ако ги видиш. Показват се достатъчно често. Laughing

Съни, страхотни сте! За първи път те виждам, харесваш ми! bouquet

# 631
  • Sofia
Гена, май ти се бях показала на лични, там са ме виждали няколко момичета все от тази тема Laughing Hug
Не си, не си на мен  newsm78. Ще ми е приятно да те видя.  Hug
Съни, благодаря за препоръката  Peace. Ще го пробвам-макадамията е подходяща  Peace  Прекрасни сте с твоя усмихнат юнак  Hug!

# 632
Съни, много сте хубави и аз за първи път ви виждам Heart Eyes Цвети и ти беше красавица доколкото помня  Wink

# 633
Благодаря! Аз не съм виждала почти никой Simple Smile Осмичка и Цвети също.

# 634
Хванах те, Съни, много сте хубави  Heart Eyes

Нали знаеш какво казва фейса за липсата на скорошни снимки- нещо от типа на това, че който скоро не е качвал  значи е напълнял  Mr. Green При мен е точно така  Mr. Green, само децата   Laughing

# 635
Осмичка,  Hug

Съни, ще ти пратя ЛС. Simple Smile

# 636
Не го знаех, но си е така и при мен. Честно казано дори и на морето не ми се снимаше, детето като кажеше "снимай ни, мамо", само тогава снимах Simple Smile Такъв мързел ме бе налегнал.

# 637
  • Ямбол
...
Катрал май е с бан или бъркам.
Не е, пише си, да си рекламира хотела. Преди е имала бан или няколко за цветущи изрази.

# 638
Оооо, че то позволена ли е рекламата тук?

# 639
Черпих се днес един парфюм и шампоан и балсам Лореал. Ми тъй де, и аз съм хора!  Crossing Arms

Парфюма от гимназията го искам. Взех шампоан L'Oréal Professionnel Série Expert Volumetry шампоан за обем, на добра цена е според мен, 500 мл за 17,90лв и една маска за изключително възстановяване... Все пак на тоя круиз дето идва освен телеса, поне и коси да вея!  Crazy Crazy Crazy

Сега запазвам хотели на поразия за пътуването, което замислям за септември, да не вземе да ми избяга, че така го мечтая. Има  8 дни отпуска само останали  Shocked Много криво!

# 640
  • Ямбол
Момичета от Пловдив, случайно да знаете за квартира за студенти там нещо. Наши близки търсят за две момичета в центъра или около нова сграда на ПУ.
Или да ме насочите освен по обяви около ВУЗ-а, къде другаде да гледаме.

Оооо, че то позволена ли е рекламата тук?
Е, то не е явна реклама.

# 641
  • sofia
Захир, аз пък имам само три дни отпуск останали. От понеделник оставам дежурна, всичко живо се изнизва.

# 642
Около Нова сграда няма жилища, освен ж.к Марица Гардънс. Обикновено около Ректората има налепени обяви за квартири. Мои колежки така си намираха.

# 643
  • Ямбол
Е, не точно до нова сграда, но там някъде, по бул. България, по пътя на 4, 44 и още кой беше другия автобус към гарата.

# 644
Черпих се днес един парфюм и шампоан и балсам Лореал. Ми тъй де, и аз съм хора!  Crossing Arms

Парфюма от гимназията го искам.

И кой е той Heart Eyes Нещо не мога да попадна на моя, ходя, душа, нещо са ми много еднакви, много сладникави....дай идея  Wink

Общи условия

Активация на акаунт