Истанбул [тема 40]

• 115 263
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • България, София
Пожелавам ви хубаво да си изкарате, очакванията да са оправдани и се завърнете с незабравими спомени от този вълшебен град  Hug
Ще чакаме разкази после  Simple Smile

# 331
Здравейте! Някой от вас ползвал ли е роуминг услугите на Мтел в Турция? Включените безплатни минути, според таксата от 6,90 за всички ли турски оператори важат или само за някои? На този въпрос не можаха да ми отговорят в офиса, затова тук питам.

# 332
Здравейте! Някой от вас ползвал ли е роуминг услугите на Мтел в Турция? Включените безплатни минути, според таксата от 6,90 за всички ли турски оператори важат или само за някои? На този въпрос не можаха да ми отговорят в офиса, затова тук питам.
Аз съм ползвала. Нямах допълнително плащане извън таксата.
Не съм обърнала внимание на оператора, но обикновено е Водафон.

Това чета в условията:
Цитат
•Mtel Europe Unlimited е валиден за входящи и изходящи гласови повиквания (към държави от посочената Зона на валидност, изходящи SMS-и и за мобилен интернет във всички мрежи на посочената Зона на валидност.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 15:20 от Мимии

# 333
Мимии, много ти благодаря за отговора!  bouquet

# 334
Да повдигна темата и духа Simple Smile

# 335
  • София
Здравейте, влюбени в Истанбул  bouquet
Чета ви с голямо удоволствие и сега ще ви моля за помощ. Кажете къде е това местенце в Истанбул?

Много благодаря на отзовалите се  Hug Heart Eyes Hug

# 336
Аз нямам никаква идея, дори предположение къде е това място...

# 337
Здравейте, влюбени в Истанбул  bouquet
Чета ви с голямо удоволствие и сега ще ви моля за помощ. Кажете къде е това местенце в Истанбул?
Скрит текст:

Много благодаря на отзовалите се  Hug Heart Eyes Hug
Това от някой филм ли е? Дайте оригиналните снимки или мястото от където ги гледате.
Само предполагам, че е парк в околностите на Истанбул.

# 338
Здравейте, влюбени в Истанбул  bouquet
Скрит текст:

Много благодаря на отзовалите се  Hug Heart Eyes Hug
Това от някой филм ли е? Дайте оригиналните снимки или мястото от където ги гледате.

Привет на носещите Истанбул в сърцето си  Hug Hug Hug!

В темата на сериала, от който са снимките -İçerde ("Вътре") , някой написа или беше споменато в серията, че това е Белградската гора  (Вelgrad ormanı)  - гориста местност в северозападната част на Истанбул.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 22:59 от daniela.qnkova

# 339
  • София
Скрит текст:

В темата на сериала, от който са снимките -İçerde ("Вътре") , някой написа или беше споменато в серията, че това е Белградската гора  (Вelgrad ormanı)  - гориста местност в северозападната част на Истанбул.
Благодаря много  bouquet Да, точно от този сериал са снимките.

# 340
Скрит текст:

Белградската гора всички я знаем, но това е обширен район...
Ще потърся дали има някакъв по-точен ориентир за мястото.

# 341
Извинявам се за повторния пост, но намерих търсеното място - Sultan Mahmud Bendi.

Поглед
За Белградската гора

И ... ако някоя отиде до там, моля да ни разкаже и да ни покаже снимки!  Laughing

# 342
  • София
Отново много благодаря  newsm51 newsm51 newsm51 Страхотни сте.

# 343
  • Бургас
Здравейте,
утре заминаваме с колежките в Истанбул и този път ни се иска да опитаме турска баня. Моля, дайте инфо за изпитани места. Благодаря предварително!  Wink

# 344
Aз съм била няколко пъти в Чемберлиташ хамам - туристически и скъп...Тази година реших да опитам Чинили хамам в Юскюдар - по - малък от Чемберлиташ, по - обикновен, предимно туркини имаше, два пъти по - евтин ,но ако досега не сте ходили, изберете си друг....
Иначе не съм била в Хюрем хамам, но рекламния им клип ми харесва много:

https://www.youtube.com/watch?v=BJgoh36DD-c

Общи условия

Активация на акаунт