Истанбул [тема 40]

• 115 196
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
За Одрин знам но ще минем късно и няма да мога да си взема от там за това питам за Истанбул

# 451
За Одрин знам но ще минем късно и няма да мога да си взема от там за това питам за Истанбул

На Одрин търговците чакат буквално на стоянката,където спират автобусите.

# 452
Минава ми през ума за магазините МIGROS и Kipa, но не знам дали е добър съвет.
Знам, че моя приятелка ги предпочита за пазаруване в Одрин, а и аз Мигрос-а в Кушадасъ много го уважавах. Simple Smile
Може да потърсиш на картата къде има в Ист.

Но предполагам, че ще получиш и по- добри съвети тук от другите момичета.

# 453
благодаря ти pepel_ot_rozi

А дали има в Истанбул борси както в Одрин?

# 454
  • Варна и...духом на Босфора
Има,колкото искате,и пазари бол,бол.
И лалета скоро ще има Crazy  Crazy
И бит от Карталите гръцки тим,надявам се да има! Praynig
 Heart Eyes Hug

# 455
# 456
а може ли да споделите къде се намират тези борси

# 457
tez_o4i_zeleni, през резличните делнични дни има пазари в различните кваертали, но не мисля, че там ще намериш, това което търсиш.
Няма начин да няма из Истанбулските сокаци такива борси, но аз лично нямам представа къде са. От както пиша в темата никой не е споменавал за подобно място, попитах и приятеля ми и той не знае така, че и да има едва ли ще са в приятните за обикаляне части на града.
Дано някой друг да ти е по-полезен от мен.  Peace

# 458
Малко настроение с една от любимите ми песни за Истанбул: https://www.youtube.com/watch?v=ArZrRedOTHs

# 459
# 460
  • София

">#t=4[/video]
Oще една любима песен за Истанбул от Кърач.

# 461
  • София
А това е сигналът на моя телефон:

И когато " позвъни", му викам:" Първо ще ми попееш и тогава ще отворя!"... Joy

# 462
килимът е още по-красив отгоре. Миналата година го почнаха вечерта в петък, 8.04. На следващия ден вечерта бе готов, но официалните прояви щяха да стартират в неделя, 10.04. Колко време е издържал, не мога да кажа, но назад в темите може и да има коментари.

Аз ходих на 22.04. миналата година, предния ден го бяха развалили...Питах за килима, всички ме насочват и се чудя толкова ли съм сляпа, да не го видя...Накрая полицаите ми казаха, че са го махнали предния ден...На мен определено не ми върви с килимите..През 2015 г.  го направиха ден след като си тръгнах...Тази ми се размина ходенето през април. Сега  на 10.03. бях за няколко часа - слънчев, топъл и вълшебен Истанбул  - малко на корабче, малко да похапнем и времето свърши...

# 463
# 464
Какво става с хотел Erboy Sirkeci ? Да не е затворен? Невъзможно да се резервира стая от никой сайт, даже и в сайта на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт