Искам да се посъветвам и с вас, дами, понеже нямам мн мн приятелки, дето да са родили в последните 5-6 години.
Бебето го чакаме около Нова Година и искаме да почваме да се оглеждаме за необходимите неща. Но не знам кое наистина трябва и с кое просто ме 'зарибяват' по бебешките магазини.
Затова искам от вас съвети:
- кои са нещата, които задължително трябва да купим предварително? кои са препоръчителни и от кои няма смисъл?
- относно количката - какво е важно да гледам в една количка, кои са най-важните неща, някои надеждни марки ако може да ми кажете и какво представляват тези 2в1, 3в1 и т.н. , по-добре комбинирана или по-добре всичко отделно да вземам
- относно креватчето - има от най-прости дървени като старите през такива, които се люлеят, такива, които стават после на легълца за по-голямо дете, до такива, които се водят сгъваеми и ставали за пътуване - какво е най-добре да избера
- относно дрешките - какви точно трябват за първия месец примерно, по колко от вид?
И всичко друго, което смятате, че ще е полезно на една 24 годишна млада бъдеща майка

Но той си спеше между нас. Все още спи между нас и най-вероятно скоро ще си отиде в неговата стая направо на голямо легло. Т.е. и без целия труд по боядисване и сглобяване на кошара можех да мина.
На каката преди години й бях взела дървено, но се разпадна след 3 години, а беше от по-големите и смятах да остане поне до 10... Но всъщност всякакво върши работа, стига да има как да е затворено отвсякъде, че така ще спи поне 3 години. Избирай си според бюджета. Възглавница не му трябва.
И аз доста съм питала тук и там,изчетох какви ли не мнения,естествено всеки е с различно мнение,но бих те посъветвала да събереш информация и сама да си решиш какво ще е най-добре за твоето мъниче.Количките 3 в 1 са сред моите фаворити-летен,зимен и кош за кола.Най голям избор и на много добри цени има в магазините Хипо ленд.Даже ти издават карта с отстъпка.Леглото 5 в 1-дървено,със смъкваща решетка,после става като бюро и става и за по-голямо дете.А дрешките-в бебешките магазини като попиташ веднага ще те ориентират кое за кога ти трябва.Добавям снимки на количката и на леглото и дано да съм ти помогнала поне малко