Отговори
# 720

За какво си говорите, бе  newsm09  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Важното е да се разбират  hahaha hahaha hahaha hahaha
Патинсън не го харесвам, така че има ли значение, като няма смисъл  hahaha hahaha hahaha hahaha
И ти си права  newsm10  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 721
  • ... да усещаш мириса на море ...
Привеееет ви Hug Hug Hug Hug

Според мен, за да не се превърне в пълна драма  Peace Мерт винаги вижда смешното в живота. Не е герой като Яман, но е ведър оптимист  Peace

Дам, на Мерт образа доста добре балансира... Peace ПорИвем си покрай Яманко и Баръш Cry и хоп, Мерт ще разведри обстановката...  Crazy Joy Joy
Много трогателен беше снощи Баръш Cry...хем знам какво ще стане и пак си поцинкях доста ooooh! Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

Да, съгласна съм за баланса. Но от една страна всички преживяват тежка драма, а от друга "разстроения стомах" на Мерт. Все едно напразно се притесняват, някак чуствата им олекват, защото при него е "забавно", поне за момента, докато не се сгъстят облаците пак ...  Peace

# 722
Привеееет ви Hug Hug Hug Hug

Според мен, за да не се превърне в пълна драма  Peace Мерт винаги вижда смешното в живота. Не е герой като Яман, но е ведър оптимист  Peace

Дам, на Мерт образа доста добре балансира... Peace ПорИвем си покрай Яманко и Баръш Cry и хоп, Мерт ще разведри обстановката...  Crazy Joy Joy
Много трогателен беше снощи Баръш Cry...хем знам какво ще стане и пак си поцинкях доста ooooh! Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

Да, съгласна съм за баланса. Но от една страна всички преживяват тежка драма, а от друга "разстроения стомах" на Мерт. Все едно напразно се притесняват, някак чуствата им олекват, защото при него е "забавно", поне за момента, докато не се сгъстят облаците пак ...  Peace
Неговият начин за оцеляване  Peace Мерт не за първи път го удря в червата  Laughing Laughing Laughing Laughing Веднъж даже го забравиха в тоалетната  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 723
В днешния епизод ще спасяват Мерт, нали?  Joy

# 724

даааа  Peace Peace и не само...  Shocked Shocked 

и после Яманче ще купува пасти на Мирккаааа  Grinning Grinning Grinning chef  Joy Joy

Party Party

# 725

и после Яманче ще купува пасти на Мирккаааа  Grinning Grinning Grinning chef  Joy Joy

Party Party
Party Party Party Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 726

Че до 21:30 ще успее ли всичко това да свърши? Хах...  Joy

# 727
В днешния епизод ще спасяват Мерт, нали?  Joy

даааа  Peace Peace и не само...  Shocked Shocked  

и после Яманче ще купува пасти на Мирккаааа  Grinning Grinning Grinning chef  Joy Joy

Че до 21:30 ще успее ли всичко това да свърши? Хах...  Joy
и утре е ден  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 728
Че до 21:30 ще успее ли всичко това да свърши? Хах...  Joy

до 21,23   Naughty  hahaha hahaha hahaha

и за букет от Крачо ще има време  hahaha hahaha

# 729
Надир без да иска спаси Яман и Мира от себе си  Grinning Grinning Grinning

# 730

и хубаав... Мирка не го изпуска от поглед...   Grinning Grinning

Много ми домъчня за Мерт като изяде шамара заради чая  Cry Cry ... чак тогава падна духом и си поплака  Praynig Sad Sad

# 731
Обичам вика Хюля  hahaha hahaha hahaha  и Ейлюл се облещи  Mr. Green    това жената ще ревнува и кога човек умира  Sick hahaha hahaha

# 732
Обичам вика Хюля  hahaha hahaha hahaha  и Ейлюл се облещи  Mr. Green    това жената ще ревнува и кога човек умира  Sick hahaha hahaha
Mr. Green Mr. Green
Ами той толкова горещи поздрави прати на Хюля  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 733
Mr. Green Mr. Green
Ами той толкова горещи поздрави прати на Хюля  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 734
Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy

как се запознали в супермаркета с "неговата Хюля"...  hahaha hahaha hahaha

оф, а тук като наставаха един след друг при тел. звън... направо...   Praynig Hug Hug

Crazy Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт